אגון- שו

בטי בופ3

New member
אגון- שו ../images/Emo194.gif

דבר ראשון, נית- אני פתחתי הודעה חדשה כי לא ידעתי איפה לשים אותה, אם בא לך להזיז אותה לאנשהו בכיף! אז ככה, כבר כמה ימים שאני רואה ברחבי ירושלים מודעה כמו זאת שבתמונה (חחח זה היה מה זה מצחיק, כי אני נוסעת לי באוטובוס ופתאום אני קולטת מודעה עם קאנג'י וציור של פריחת הדובדבן, לרגע חשבתי שמישאלתי התגשמה וביצעתי נחיתת חרום ביפן
, לצערי
המציאות הכתה בפנים...). בקיצור אני אישית לא ממש מכירה את האגודה הזו אז החלטתי שאני ניכנסת לגוגל ומבררת אחת ולתמיד, כי אין מצב שיש לידי, בהישג יד, יפנים ואני אתנהג כתמול שלשון (הפה הפה, איזה שפה...) וזה מה שמצאתי: דבר ראשון, אתר הבית שלהם. ולפי התיכנונים הם מתכננים טקס גדול החודש בטיילת ארמון הנציב בירושלים (
בואו בהמוניכם
) ואחרי הטקס השלום יבוא לעולם (מישו אמר יפנים חיים בסרט
?) זהו,
(דמיינו כאילו הוא מתנשף), נירגעתי, פשוט הייתי חייבת לספר...

Doe7

New member
מתי? אני באה בהמוניי! ../images/Emo6.gif

בתור ירושלמית קטן עליי

בטי בופ3

New member
אין לי מושג ../images/Emo4.gif

הם רשמו בספטמבר, הם לא רשמו תאריך,
הם לא יודעים שאנשים מצפים לזה?? גם אני ירושלמית, ככה שאם אני אדע מתי זה אני הולכת לדפוק נוכחות

spidi333

New member
זה היום!!!

בעשירי לספטמבר!!! אבל אין לי מושג באיזה שעה! אוף!! וזה גם רוחני כזה... עם זיקוקים או משו

spidi333

New member
טוב.. אכלנו אותה...

זה ברגעים אלה! 16:00, טקס יפני עתיק ונדיר מול חומות העיר העתיקה, טיילת ארמון הנציב, ירושלים אגודת "אגון שו" היפנית מזמינה אתכם לקחת חלק בטקס תרבותי יפני ייחודי ועתיק יומין לרגל חגיגות ה-60 למדינה. הטקס יכלול אלמנטים יפנים תרבותיים ומרהיבים כמו מופע אמנותי מסורתי וטקס הדלקת אש שלתוכה יזרקו חתיכות עץ ועליהן משאלות למען שלום עולמי. נו הלוואי. הכניסה חופשית. מי עושה טקס בארבע?! מי?!!?!

Doe7

New member
לא נכון!!

קודם כותבים בספטמבר ולא מציינים מתי.. עכשיו מתברר שזה היום ב- 16:00?! מישהו נרדם שם בעמידה. טקסים כאלה לא עושים בערב?

בטי בופ3

New member
מה היום../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

את רוצה להגיד לי שפיפסתי את זה??
חחח שושקה, זיקוקים? זה דרך מאוד מיוחדת לקרוא לחיצי אש, אני שמעתי שהם יורים חצי אש...

nurit224

New member
הנה אחת התמונות שמופיעות ביפן ....

התמונה הזאת מופיעה בגדול בכל רחבי יפן ומזמינה את כולם לבוא לישראל !!! מישהו אולי מבין מה כתוב שם ?

Sivan 85

New member
מגנייביישן!../images/Emo9.gif

למה תמיד כל המלוכסנים הולכים לירושלים?... מה רע בנהריה? קצת צפון ללב ולנשמה?
וואי אם אתן הולכות תעשו שירות לציבור ותגידו להן שיש פה קיסרית יפן צנועה וחסודה בשם קיווי שתשמח לעמוד לרשותם בכל בקשה ומטלה.. ושיש לי חדר פנוי, עם מזגן, מיטה, ארון וכל מה שצריך... רק שיבואו!
אם מישהי הולכת ויש מצב שהיא מצלמת כמה תמונות של יפנים שיקסים אני אודה לה לנצח!!! זה הכי קרוב לדבר האמיתי שיש לנו כרגע.. בעצם זה ההדבר האמיתי! בנות- לקרב!!!

MaNcHi 135

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

ועפולה לא??? תחנה מרכזית בגודל של כפר, מה רע?? ירגישו בבית....כל המזרח פה...יש תאילנדים, סינים... לא...יפנים לא עושים לי את זה....במיוחד אחרי הסרט של לולי... קוריאנים מתקבלים בברכה!

למעלה