אגוזי....

123יעל

New member
באמת קטעים מעולים...../images/Emo6.gif

כן אני פשוט אוהכת את כל מה שאלק אומר!!! ול- ¥EleVatioN¥ אולי התכוונת למה ששמתי קודם בכותרת עם המשפטים "אלק אהובי עם כמה מילות חוכמה" יש קטע שמקס יושבת לאלק על הבירכיים כאילו היא רקדנית, שרוקדת עליו כזה... ואז היא אומרת לא שהם צריכים לחשוב על תוכנית אז הוא אומר שהוא חושב ואז היא אומרת "אתה מדבר..." אז הוא אומר שהוא יכול לעשות את שנייהם והיא אומרת שהיא בספק..(חחחח) ואז הוא אומר שזה ירד לה מהטיפ.... הבנתם?? טוב זה היה הסבר דיי מפגר... לדיסלקטים שבינינו.... תמשיכו לכתוב! זה מעולה! אני גם אחפש עוד..

orginal jess

New member
אני!!!!!!!

יש מיליון קטעים שאהבתי, אבל, הנה מה שאני זוכרת: כשאלק ישב בכורסה של לוגן, לוגן היה במחשב, ומקס עמדה ללכת אז אלק שאל את לוגן: what the hell are they found in u? והיה עוד מלא שאני לא זוכרת.... אלק הורג אותי אבל אני עדיין רוצה שלוגן ומקס יהיו ביחד, אפילו שכבר סיפרו לי מה יהיה בסוף העונה..... אני גם מתה על הקטעים שיש להם משפטים חכמים כמו: הכאב הוא רק אשליה של המח..."

orginal jess

New member
אה, עוד אחד...

כשמקס רצתה לתת לאלק שם, אז היא נתנה לו את אלק: x5494/alec:eek:.k(אחרי שהיא נתנה לו את השם אלק) max/x5452:good' becouse my next suggest was dik(שלמי שלא יודע מה זה- זה זין)

karms20

New member
ומאותו פרק (10/ עונה שנייה).

קצת לפני שהוא אומר ללוגן What in the world do they see in you? יש קטע שהוא יושב על הכורסא, לוגן מדבר עם אשה ומקס אומרת לו שמצאו את בראין. ואז לפני שלוגן מסיים את השיחה אלק לוחש למקס לחכות וז מחקה את לוגן אומר BE CAREFUL. זה היה קטע מצחיק
!!. MAX: He found him! Detective Sung said Brain's in lockdown at twelfth precinct. I'm gonna get him. (Max grabs her jacket from the back of Alec's chair.) ALEC (whispering to Max): Hey, wait, wait, wait, wait. (Listens to Logan) LOGAN: Did you hear that? Big guy's in lockdown, so it's kind of hard to figure him for our police informant. So until we know who is... (Alec mouths the words "Be careful.") LOGAN: ...be careful. (Max rolls her eyes and leaves. Alec laughs.)

karms20

New member
../images/Emo3.gifועוד מהעונה הראשונה

* I and I am a Camera Phil: “Aw...damn, got a screw loose.” Max: ‘No argument there.” עוד מאותו הפרק: Max: Ya sure? Phil: Absolutely. Max: That's what you said last time! Max: Nooo, I said I was positive. * Heat "It's recently been brought to my attention that I don't have a great deal of patience and what little I do have is now gone." – Max ומאותו הפרק: KENDRA: There's only one word for you and it starts with an "s", ends with a "t", and it's got a "u" and "l" in the middle. MAX: "Sult"? KENDRA: A dyslexic slut at that. ועוד אחד - אני לא זוכרת מאיזה פרק: MAX: "I just had radical emergency amateur brain surgery to removea micro-chip from my cerebellum before I stroked out from a neuro-chemical overload" NORMAL: "This is all one big joke to you." TO BE CONTINUED....

karms20

New member
ועכשיו מהעונה השנייה ../images/Emo9.gif

מפרק 6 Two : במהלך ריב הגניבה של מקס ואלק: MAX: You wanna pay me back? Get a job. Find out what it's like to live in the real world. ALEC: I'm sorry, is this what you call your real-world job? דווקא לוגן בקטע קומי נמחד ביותר כשמקס מספרת לו שאלק הרס לה את גנבת הבייסבול
: MAX: Practically had it in my hand. My fence even had a buyer lined up. Fifteen grand. LOGAN: And Alec had to come along and ruin everything. MAX: Couldn't believe it. LOGAN: It was your heist. You were there first. MAX: That's what I said! And I bet you he was gonna take whatever he got from it and blow it on hookers and beer. LOGAN: Guy has no decency. MAX: Tell me about it. LOGAN: And the nerve to rip off what you were rightfully stealing. והקטע של אלק עם הבריוני רחוב המוזרים: ALEC: Yeah, see, here's the problem. I had a buyer who was willing to pay me five hundred dollars for that package. Now he's upset that he didn't get his andy, I'm upset that I didn't get my cash, and you guys are upset because--well, I'm not quite sure why you're upset, but you seem to be. So what do you say you give me five hundred dollars, and I get out of here before anybody gets more upset than they already are? ן: EDDIE: What's a poofter like you need with five hundred bucks, anyway, eh? ALEC (in a British accent): Actually, I need it for a ride on your mum. ואחרון חביב לפרק זה - אלק ולוגן בתעלות הביוב
: ALEC: It's just 'cause she's hot, you know. LOGAN: What is? ALEC: Everything. Everything she gets away with. You honestly think we'd be down here in this moldy dump looking for God-knows-what if she were ugly? LOGAN: We're down here to give Max a hand. ALEC (laughing): You're so whipped.

karms20

New member
ל- jess ../images/Emo58.gif ...

ספויילר בקשר לסוף הסידרה - היזהרו לנפשותיכם
לוגן ומקסכן ביחד בסוף הסידרה. בפרקים האחרונים היא נותנת לו להניח שהיא עם אלק (בלי ידעתו של אלק) וכאלק מגלה את זה הוא כועס עליה שהיא העמידה אותו באמצע ורוצה להגיד ללוגן אבל בסוף מוותר ושומר את הסוד.
א-ב-ל בסוף הפרק האחרון מראים אותה ואת לוגן עומדים ומחזיקים ידיים כשיש עליו מין כפפות גומי כאלה (הוירוס עדיין לא עבר). ככה שהם כן ביחד בסוף.

Dafi the Mighty

New member
היה נורא מצחיק מה שהיה בפרק

האחרון. אני לא זוכרת את הציטוט המדויק... אבל זה שאלק ואשה ישבו ואלק חיקה את מקס: "אנחנו בכלל לא כאלה, אף פעם לא מצאנו את הזמן הנכון..." חחחח זה היה מצחיק
בכלל כל דבר איתו זה משהו טוב.

karms20

New member
זה נמצא בהודעה הראשונה.../images/Emo140.gif

חלק ממה שאמרת נמצא בהודעה הראשונה של השירשור הזה. הקטע שהוא אומר הוא נעשה סרסור
, כשהוא שואל אותהאם הם כבר עשו את זה והיא אומרת לו שלא, אף פעם לא היה רגע מתאים, אז הוא עונה לה שהוא מבין איך לא היה זמן מתאים... במשך שנה
. את שאר הדברים מהפרק אני אשים עוד מעט.

karms20

New member
למעלה- אופסס... ויש לי שאלה

מישהו יודע איך אפשר להקפיץ את ההודעה הזאת למעלה?

ברודי

New member
רק כשיהיה מנהל יהיה אפשר..

הוא יוכל לכתוב הודעה חדשה ולחבר בינהם ואז זה יקפוץ...

karms20

New member
אז איך?

אז איך עד עכשיו זה זז מקום כל הזמן? עלה למעלה/ ירד למטה/ החליף מקום עם אסוציאציות וכ'?
(מצטערת - לא ממש התעסקתי עם פורומים של תפוז יותר מידי אז אין ךי יותר מידי מושג בזה...).

ברודי

New member
אני אסביר לך../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif

שרשור שהוא בן פחות מ- 3 ימים (נדמה לי 3 ימים.. משו כזה...) קופץ לבד כל פעם שרושמים הודעה חדשה באותו שרשור ברגע שעברו 3 ימים השירשור מפסיק לקפוץ למעלה. ואז המנהל כותב הודעה חדשה ומחבר את השירשור להודעה החדשה ואז יש לזה עוד 3 ימים לקפוץ... אם אני לא טועה.

karms20

New member
אאהההה. או קיי. הבנתי. ../images/Emo4.gif

תודה ברודי
דרך אגב תגידי - את הגשת מעומדות לניהול הפורום? או ששאת מסתפקת בפורומינו בהייד? ובנתיים - מה אפשר לעשות כדי שהשירשור לא יעבור לדף הבא? כי יש עוד הרבה מה לכתוב, וזה דווקא מתחיל לתפוץ תאוצה
, אז חבל...

אגוזי17

New member
חחחח:)

אני רוצה לומר תודה מיוחד לדוריאן שבלעדיה לא הייתי כאן היום רושם את ההודעה הזאת בשרשור הזה. תודה דורי!

karms20

New member
ועוד מ- Bag 'em ../images/Emo13.gif

כשמקס מראה לנורמל את הצלקת מהניתוח ב- Bag 'em: NORMAL: That's a nice big, uh...scar you got there. MAX: Yeah, well, enjoy it while you can, 'cause it's fading fast. (Her pager beeps.) Can I use your phone? NORMAL: What about the package? MAX: I'll get to it. NORMAL: It's like she never left. ואלק והזונה מאותו הפרק: WOMAN: This is so cool. Does it say how much you cost? (Giggles.) ALEC: A lot more than you, sweetheart וכשהוא פוגש את הילדים שגנבו מהמכולת ומספר להם שמנטיקור בעצם רצו להרוג אותם: ALEC: Gang, I hate to break it to you, but Manticore was not attacked. They tried to barbecue us. X6-787: Sir? ALEC: They're trying to kill us. The signal's bogus. It's a trap. X6-787: If I may, sir...That doesn't make any sense. We're valuable military assets, representing billions of dollars in R&D. MALE: Why would Manticore try to get rid of us? ALEC: I want to get rid of you, and I just met you.

123יעל

New member
אוי איך אני מתה על הפרק הזה!!!

אני ממש אוהבת את הסצנה שמקס כזה קוראת לילדים האלה ואז הם עומדים בשורה והיא מסבירה להם שעכשיו אין חוקים ויש הוראות חדשות שזה לא לקבל יותר הוראות מאף אחד והיא נותנת לכל אחד שם.... זה כזה מגניב!!! בכלל זה היה פרק מצחק גם עם אלק והX-7 הזה.... זוכרים שהוא כזה כל הזמן זרק עליו פופקורן.... חחחח ואחרי שמקס נתנה לכולם שמות אז הוא שאל מה איתו (והצביע על ה X-7 ) והיא אמרה כזה שהיא רואה שהם מיסתדרים נהדר אז היא משאירה את זה לו... חחחח בכלל לאלק היו כל הזן תגובות והערות נורא מצחיקות בפרק הזה!!! וגם אז פעם ראשונה שראו ניצוץ מהטוב שבו....

למעלה