אגודת הסטונדטים!

יש מחאה נגד האגודה

כי האגודה מתנהלת לא בשקיפות, חרגה במשהו כמו 86% מהתקציב שלה, הפעילויות לסטודנטים יקרות מדי לטעם המוחים, ובאופן כללי יש תחושה שהאגודה לא מייצגת את הסטודנטים.
אי לכך קבוצת המוחים משכנעת אנשים שלא לשלם דמי רווחה ובעצם "לייבש" כלכלית את האגודה. אני לא יודעת מה היקף המחאה הזו.

uIsses

New member
לא מפתיע במיוחד

אני הייתי חבר אגודה רק שנה אחת, ואח"כ ביטלתי את השתתפותי. להוציא פרסום של מחברות בחינה לסטודנטים (בפקולטה שלי בלבד), אני לא זוכר אפילו מקרה אחד שבו האגודה ייצגה אותי באופן כלשהו או היתה שווה את דמי המנוי שלה.

uIsses

New member
לא במיוחד

אני לא מרגיש הזדהות מיוחדת עם שאר הסטודנטים באוניברסיטה, ולא מרגיש שבהכרח יש לנו אינטרסים חופפים. כלומר, ברור שכולנו רוצים שכ"ל אפסי, מקסימום הטבות, פקטורים ובריכה בחינם, אבל אני לא חושב שדי בכך כדי שכולנו נתאחד מאחורי קבוצת אנשים מצומצמת שתייצג אותנו כמכלול מול האוניברסיטה.

חוץ מזה, אגודות והתאחדויות הסטודנטים למיניהן הן בעיקר קרש קפיצה פוליטי, וכל דבר שקשור לפוליטיקה, חשוד בעיני מראש (אולי לא בצדק). ראי לדוגמא את עניין גיוס החרדים והתמיכה של התאחדות הסטודנטים בכך[1], וזאת מבלי שהם עשו סקר בקרב הסטודנטים ובדקו שרובם באמת תומכים במהלך, ובלי שיהיה לכך כל קשר לסטודנטים ולאקדמיה בכללותה. לפיכך, אני לא מצפה מהם לכלום, ורק מבקש שלא יעשו נזק בדמות שביתות מיותרות וכו'.

[1] http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4384436,00.html

PooKiPsiT

New member
הם מביעים תמיכה במפלגתו של החבר שלהם

טופרובסקי

לא נראה לי שהשתמשתי במשהו שהאגודה

סיפקה לאורך כל התואר שלי[1], אז אני נגד.

[1] וזה כולל ימי סטודנט והפסקות פעילות.

5HT

New member
כנ"ל

סתם 300 שח לפח. לא נותן כלום לחלק מהאנשים. ומי שכן מקבל משהו, זה לא שווה לעלות דמי הרווחה.

barrelia

New member
יש ביטוח תאונות

משהו שנראה ממש לא רלוונטי לאנשים, אבל ברגע שצריך אותו- ממש תשמחו שיש לכם אותו

barrelia

New member
חחחח יש בזה משהו

אבל כמובן שלא התכוונתי לאיים
הביטוח הזה מכסה מלא דברים שפשוט לפעמים קורים ואי אפשר לשלוט עליהם...
סטודנט עני שאין לו כסף יכול לכסות בעזרת זה כל מיני הוצאות שחבל שהיו יוצאות פשוט מהכיס שלו
ברור שהכיסוי של הביטוח ממש לא גבוה, אבל זה כמו שאתה מוצא פתאום בזוג מכנסיים ישן שטר של 100 שקל בכיס- עושה טוב על הלב

למעלה