אגואיסטית

אגואיסטית

בזמן האחרון אני מבינה כמה אני צריכה את אמא ואת התמיכה והעזרה שהיא היתה נותנת לי. אני אגואיסטית!

eshkolit32

New member
../images/Emo140.gifמור'קה אל תייסרי את עצמך

למה את קוראת לעצמך אגואיסטית? האם זה לא דבר טבעי שאת מתגעגעת לאימא שלך ולחום ולתמיכה שהיא העניקה לך? זה בסדר גמור שאת מודה בפני עצמך שהיא חסרה לך. אני מאמינה שתרגישי בחסרונה גם בעתיד, לצערי. בסופו של דבר היא נפטרה כשאת היית בסה"כ בת 16, כשעדיין היית זקוקה לה.יכול להיות שאת קוראת לעצמך אגואיסטית בגלל שהזיכרון האחרון שלך ממנה הוא שהיא היתה חולה ואת היית צריכה לטפל בה. אבל אל תשכחי שעד שהיא חלתה היא טיפלה בך ולא להיפך וזו היתה הצורה הטבעית של הדברים. אני מקווה שבעתיד תוכלי לקבל תמיכה מאנשים אחרים בחיים שלך. הם לא יהיו תחליף לאימא שלך אף פעם אבל הם כן יוכלו לתת לך חום ותמיכה שיעזרו לך.

אני חושבת

שאני אגואיסטית,כי רק ברגעים שאני צריכה אותה אני חושבת עליה..

eshkolit32

New member
לא חושבת שזה חריג

את אמורה להמשיך בחיים שלך. אם היית חושבת בכל רגע ורגע על אימא שלך לא היית יכולה לתפקד. אני חושבת שאת יכולה להרשות לעצמך להתגעגע כשזה קורה. נ.ב. הבובה מקרמיקה כבר מוכנה? אם כן נשמח לראות תמונה שלה.....

../images/Emo4.gif לא

פעם אחת המורה ביטלה ככה שלא ממש התקדמתי עם זה.. ולא להלחיץ אותי בבקשה בסוף זה יצא מכוער

eshkolit32

New member
../images/Emo163.gifמורושששש

אני לא מלחיצה אותך, , את מלחיצה את עצמך....שיצא מכוער מה אכפת לי? אני רוצה לראות! לא בשביל לשפוט ולבקר האם זה מכוער או יפה. אני פשוט סקרנית לראות משהו שיצרת זה הכל. אם תרגישי שזה מכוער תראי לנו בכל זאת ואני בתמורה מסכימה לצלם ציור מכוער שציירתי ולהעלות לכאן, סבבה?

חחח ../images/Emo9.gif

אבל אני רוצה שיהיה לי במה להשוויץ
טוב את האמת יש לי גם עבודה ישנה ,אני אבקש מחבר של אחותי שילמד אותי איך מעבירים תמונה למחשב..

מור היקרה ../images/Emo201.gif

זה ממש אבל ממש לא אגואיסטיות. אני כל כך מבינה לליבך בנוגע לחסר הזה שאת מתארת. אני חושבת, שמטבע הדברים, כשאנחנו אוהבים מישהו, כשזה בן אדם חשוב לנו, אנחנו מתייעצים איתו, מספרים לו, מדברים איתו-הדברים האלו קורים באופן טבעי בכל מיני נסיבות ומאורעות בחיים. כשהוא אינו זה פשוט חלל והוא הכי מורגש כשצריך את הבן אדם הזה-ה"צריך" יכול להיות אפילו בדיחה טובה שבא לך לספר-לאו דווקא משהו רציני. אל תרגישי אגואיסטית-זה לא נכון. התרגום של צורך זה חלק ממשמעות אנושית של אהבה וקרבה שאנחנו מקנים לו. אני יכולה לשתף אותך ולהגיד שלי אישית אבא תמיד היה אומר-ועוד הרבה לפני המחלה-"את החברה הכי טובה שלי",וזה בהחלט נכון ובהחלט הדדי. וגם אני איבדתי את החבר הכי טוב-וזה צורך ששום דבר לא ימלא-אגואיסטיות-ממש לא. זה כאב עמוק ואמיתי.

אבל.. ../images/Emo10.gif

קודם כל אני ממש שונאת שאליי פונים רק כשצריכים אותי למשהו,ככה שבגלל זה אני גם לא אוהבת לעשות את זה.. וחוץ מזה,אני מרגישה שלא החזרתי לאמא אפילו ביחס מינימלי למה שהיא עשתה בשבילי.. אפילו אחרי שגיליתי שהיא חולה ,ממש בסוף כשהיא כבר לא היתה היא,לא הייתי שם מספיק ואפילו עשיתי איזה משהו די מגעיל,שעד היום אני מצטערת עליו.. למרות שאני יודעת שזה קשור בפאק שלי(בעיה שיש לי עד היום) ,אבל עדיין...קשה לי עם זה.. כשהיא היתה צריכה אותי לא הייתי שם..ואפילו במקום לעזור לה ,עשיתי רק הפוך..

A GIFT OF LOVE

New member
אני חושבת

שלרצות את אמא בזמנים קשים זה הכי טבעי שבעולם! אני עצמי, לרוב מרגישה את החסר שלה בזמנים קשים. כשעצוב, כשלא הולך, כשאני כמהה לחום ולאהבה... את לא אגואיסטית, בכלל לא. חלק מהתפקיד של אמא זה לתמוך ולעזור בזמנים קשים וטבעי שתרגישי את החסר.

למעלה