אגדות רוק

pink floydror

New member
האם זו דרך קבע?

שכל חודש בערך בא משתמש ומכריז על גאנז כלהקת הרוק הטובה ביותר בהיסטוריה ?? בדרך כלל עם המון התלהבות וסימני קריאה

Wonder goat

New member
כבר דיברנו עלזה

גאנז באמת להקה טובה רק חבל שהמערצים שלה בורים

Minimal Affair

New member
העניין הוא

שרוב המעריצים של גאנז בישראל, הם נערים שחושבים שהם מטאליסטים, או מאגניבים, בגלל שהם מאזינים לגאנז. אז חבל, הלהקה חרושה. והסולן אגו מניאק.

meindelbium

New member
תהיה לגבי הניק...

שילוב של שתי להקות פורטיסחרוף? Minimal Compact+Foreign Affair?

ganooov

New member
תכנס למדור הקישורים, ../images/Emo13.gif

או בעצם, עדיף המאמרים. תקרא מאית מהם, ותבין למה קיבלת תגובה כזאת.

minorsaly

New member
תגובה על תגובה מס´ 2

למה הציניות?? הרי הכל עניין של טעם!!!!

melancholy man

New member
אכן עניין של טעם

העניין הוא שאם אתה כותב שגנז היא הלהקה הכי טובה בעולם (אם נתעלם לרגע שזה לא כל כך קשור לפרורום ולא טרחת אפילו לקרוא אחורה או לקרוא את הודעת המנהל ואת תקנון הפורום) ואתה לא מנסה אפילו להסביר למה היא הלהקה הכי טובה בעולם, או מה מוצא חן בעיניך בהם, קצת קשה להתיחס למה שאתה כותב ברצינות.

minorsaly

New member
תגובה למילנכולי

תראה, הם היו הכי מגניבים, יצירתיים, פרועים, רעים. . .מה שתגיד! והשירים לא משעממים!!!

melancholy man

New member
יופי למדנו להשתמש בשמות תואר

ואותי השירים משעממים והם עצמם חיקוי עלוב להד חיוור למשהו שהיה פעם מוסיקה. למקרה שמישהו לא הבין, הפורום עוסק ברוק שנוצר עד תחילת שנות ה 80, עברנו על זה כבר לא?

minorsaly

New member
תגובה שניה למילנכולי

כמה כעס ומרירות! דרך אגב הם מעריצים את לד זפלין. . .מספיק רציני!!?

melancholy man

New member
../images/Emo13.gif

האמת אני רק שמח שאני לא צריך כבר לשרשר ולמחוק פה הודעות (לוחצים על שלח רק פעם אחת). מה שכן, לפני שכותבים הודעה ראשונה בפורום (ואגב ברוך הבא
למרות הציניות אנחנו כן נחמדים לפעמים), כדאי למשל לקרוא את תקנון הפורום ולראות אם מה ריצת לכתוב בכלל שייך לפורום או שיש מקום מתאים יותר להודעה. דבר שני עדיין (חוץ מכה שמות תואר שלא אומרים לי כלום) לא שמעתי שום דבר שיגרום לחשוב שהלהקה שעד עכשיו שיעממה אותי בטרוף עשתה משהו יותר חשוב או מעניין מאלף להקות ביננויות משנות השיבעים שהיא מנסה לחקות (שלא לדבר על לד זפלין).

Wonder goat

New member
אני חולק הם די שייכים לפורום

להקת רוק כבד לכל דבר כמו אי סי די סי וכמו קיס

ראיתי שרשור ארוך...

חשבתי משהו מעניין, אבל שני-שליש זה הודעות שחוזרות על עצמן. ולא ייאמן שההודעה הזו חוזרת על עצמה בכזאת תדירות! בכל-מקרה, מבחינתי, הם נופלים בהגדרה לפורום הזה רק בשנים בהן פעלו, שזה די מספיק כדי לא להיחשב חלק מהפורום. למרות שלדעתי אין ספק שבעוד כמה שנים, כשיחליטו שעבר מספיק זמן, הם יהיו "אגדת-רוק" כשרה.

minorsaly

New member
תגובה לסוכן

אוף מה זה כשרה!!! הם הרי לא יהודים. . .וסלאש עשה לרבים בית ספר!!!

למעלה