אגדות רוק

עם כל הכבוד לסלאש......

גיטריסט גדול אומנם ויש לא הערכה רבה כלפיו אבללללללל "עשה לרבים ביתספר"??? היחידים שהושפעו מצורת הנגינה שלו הם ילדים בני 16 שמתלהבים מהפוזה והלס פול... אומנם יש לו שורת סולואים מכובדים ששווים אזכור והוא הוסיף המון ללהקה(אם לא עשה אותה) אבל בסך הכל הוא לא המציא שום דבר, לא חידש שום דבר, לא הביא טכניקה שלא ראינו בעבר... ואקסל רוז שהוא לדעתי אחד הסולנים הגדולים, בסך הכל גם כן לא חידש שום דבר. עוד אחד שמושפע מACDC. כשתגדל תבין.

hells bells

New member
כבוד גדול להיות מושפע מ-AC DC

הגדולה בלהקות הרוק. *** לא מנמק,מפני שאקסיומות לא מנמקים, נקודה.

כן ותלמד לפחות לאיית תשם שלהם

זה guns לא gans ויופי שהם להקה גדולה את זה אנחנו יודעים אבל קודם כל הם לא THE BEST BAND EVER!!!!!! אז נא להרגיע את ההורמונים ודבר שני במקום לזרוק שורות ככה לאוויר, הסבר נמק ופרט. תודה ויום טוב

OzzzzzY

New member
הנה זה חוזר שוב../images/Emo4.gif

חבר'ה יש לי הצעה נוספת , כדי לשים סוף לתופעה (או לפחות לצמצם אותה): נראה כי כמעט כל הגולשים החדשים בפורום לא קוראים את התקנון לפני שהם שולחים הודעה , לדעתי הדבר נובע מהעובדה שהתקנון ממוקם אי שם בין מאות המאמרים של הפורום , ורבים בכלל לא נכנסים למאמרים , לפני שהם שולחים את ההודעה , ובגלל זה הם לא קוראים את התקנון (ואני מניח שגם לא יודעים על קיומו) מה שאני מציע זה לתת קישור לתקנון בראש עמוד הפורום עצמו , כפי שפורומים אחרים עושים , כמו למשל הפורום הזה... אם יהיה קישור לתקנון בראש עמוד הפורום עם כותרת מתאימה , זה יגרום לגולשים רבים להכנס לקרוא את התקנון...אני לא יודע אם זה יגרום לכך שלא יהיו יותר הודעות דומות בעתיד , אבל אם זה יגרום לפחות לגולש אחד לא לשלוח הודעה מטופשות כמו שאנחנו רגילים לראות , אז בעצם הרווחנו...ובעצם אין לנו מה גם מה להפסיד... מה אתם אומרים

noosh

New member
על הרעיון הזה כבר חשבתי

ועוד לא הספקתי ליישם (מצטערת..) בכל מקרה, אני אשים קישור לתקנון לעמוד הראשי של הפורום ואכניס אותו לטאגליינס, אולי זה יעזור באמת
תודה על ההצעה!

LadyG

New member
בדרך כלל אני ממש נמנעת במתכוון

משרשורים מהסוג הזה. אבל בכל זאת כמה הערות/הארות: בעניין שגיאות הכתיב, אנא סבלנות. יש ביננו אנשים הסובלים מדיסלקציה והדברים אינם נובעים מזלזול. ולנושא Guns & Roses : הנושאים המדוברים בפורום הזה נקבעים בעצם על ידי חברי הפורום. הוגדרה מסגרת זמן מסויימת, הוגדרו ז'אנרים אבל ממש לא יפריע לי אם חבר זה או אחר ירצה לדבר על Guns & Roses, לדבר משמע לכתוב. זה מן פורום מוזר כזה, שבו אנשים כותבים. עם שגיאות כתיב, בלי שגיאות כתיב, יש פה כאלה שהמילים זורמות להן ויש כאלה שפחות. זה לא משנה. לא זורקים פה שם וכותבים הלהקה הכי טובה בעולם, או הלהקה השולתת (חייבים עם ת' כמובן) ונעלמים. כותבים ביקורות על אלבומים, כותבים מאמרים על חברי להקות, מעלים נושאים לדיון ומתווכחים ובעיקר לומדים המון אחד מהשני וזאת יעיד כל ותיק בפורום, שבשנה וחצי שהפורום הזה פעיל, נוספו פה מאמרים מעניינים, פרוייקטים, משחקים, חידוני טריוויה וכו' וכו'. ובכלל...כדאי קצת לקרוא, כשנכנסים לבית חדש. לדפדף קדימה ואחורה, לראות על מה מדברים ובעיקר על האיך. בכל מקרה Minorsaly ברוך או ברוכה (לא הצצתי בכרטיס) לפורום. שווה להשאר.

spake

New member
פחחחחחחחח..........

אם לא היו קיימים פינק פלויד אולי היית צודק..............

HelterSkelter1

New member
../images/Emo70.gifnoosh את יותר ממוזמנת../images/Emo70.gif../images/Emo150.gif

למחוק את כל הת'רד הזה. סתם תופס מקום. באמת. תודה

noosh

New member
הודעות הקשורות למוזיקה

או לנושא הפורום אפילו באופן חלקי לא יימחקו, גם זה מוזכר בתקנון
אין כאן פגיעה או הטחת עלבונות, ולכן אין שום סיבה למחוק את ההודעה, לכל היותר לשרשר ל-

noosh

New member
הלסוש../images/Emo70.gif

נתת לי הזדמנות להודיע שמשחק ה-GBPD הועבר לימי שבת, בגלל שרצינו לתת לכם יותר זמן לשלוח תשובות.... אז השבוע הוא יתקיים ביום שבת, אבל החל משבוע הבא הוא יחזור ליום שישי.. קיבלתם עוד יום לשליחת תשובות, אז יאללה - לא להתעצל

Miss CB

New member
יוחזר הביפידי לימי שישי לאלתר!

סתם, איך שנוח לכם
אני רוצה לנצל את המעמד ע"מ להודות לנוש ויואב על ארגון המשחק (מי יודע אולי זה יביא לי עוד כמה נקודות
) זה ממש אחלה דבר. אני יודעת שזה נשמע קצת כאילו אין לי חיים (למען האמת דווקא יש...) אבל כל השבוע אני מחכה לימי שישי (גם בגלל שסו"ש סופסופ אבל למה להיטפל לקטנות)

Miss CB

New member
המשפט יצא קטוע-משהו

אני מחכה לימי שישי... בשביל המשחק.

noosh

New member
את רוב מה שרציתי להגיד כבר אמרו

ואצטרף במיוחד לתגובתה של LadyG, שאמרה שאפילו לא משנה אם הלהקה קשורה לפורום או לא (למרות שאנחנו שומרים לרוב על מנעד קבוע של שנים, עם סטיות קטנות לכל כיוון), אבל זריקת שמות היא לא דבר מועיל בשום צורה, אז גם אם היית מזכיר שם את לד זפ ולא את גאנז זה לא היה משנה הרבה. ביקורות, מאמרים ודיונים יתקבלו בשמחה, בעיקר כשהם קשורים לנושא הפורום אז
ברוך הבא, ואני מקווה שתשלב פה גם בלי גאנז

למעלה