אגב, סתם שאלה

ygeva

New member
אגב, סתם שאלה

(טאשה אני לא מציף, אני שואל שאלה רלוונטית ביותר!) כמה מכם (שכנראה רובכם חברים במועדון) מעוניינים בכנס חברתי סגור לחברי המועדון? מה הייתם רוצים שיהיה בתוכנית, איך אתם הייתם רואים את הכנס הזה? הייתם טורחים לבוא בכלל?

AKIRA972

New member
מפגשים שבועיים - חיזוק הקהילה

אני חושב שאנו צריכים להסתכל על מועדוני מעריצים בכל העולם-טרקיז 2 . ברחבי ארה"ב מארגנים כנסים/מפגשים שבועיים ובדרך זו הקהילה מתחזקת. כיום הקהילה נפגשת כמעט אך ורק בכנסים גדולים במהלך השנה וישנם שניים כאלה ואחד פאנקון. אני חושב שניתן לנצל את ההקרנות באוניברסיטה ולהפוך אותם למפגשים שבועיים, מעיין גרסה שלנו למפגשים כמו בארה"ב.

אני בעד trek dinners!!!../images/Emo48.gif../images/Emo72.gif

לדעתי זה רעיון ממש ממש אדיר. כי מעבר לעניין הטרקי, אחרי כמה פעמים (כמו שאמרו שם בסרט..) מתגשבת קבוצה שיש לה גם דברים אחרים לדבר עליהם... לדעתי זה רעיון נהדר. הייתי אפילו עושה כזה דבר, אבל אף אחד לא יבוא לירושלים, את זה כבר הבנתי. (נכון?!)

S h a y 9 9 9

New member
אני גם מאוד בעד הארוחות האלה

וגם ציינתי את הרעיון הזה בטופסי משוב שחולקו לנו בכנס של סטארבייס. אני לא רוצה להבטיח אבל אם זה רעיון שימצא חן בעיני אנשים פה אז אולי יש מצב לעשות את זה אצלי ברחובות.

[TNT]

New member
או שאצלי בקיבוץ אילון?

קדימה אני מזמין את כולם. נעשה טיול ונסיים בארוחה

אה.כן.

אני חושב שזה רעיון טוב. והייתי בא אפילו לירושלים בשביל זה (בתנאי שטאשה מארחת ואני לא צריך לבשל לכם)

ygeva

New member
תחשבו בכיוון של ת"א...

הייתם מעוניינים במשהו רק לפורום עצמו או לכלל המועדון? בית / חצר פרטית או כנס של ממש?

S h a y 9 9 9

New member
אני בעד פורום כי עדיף להתחיל ../images/Emo26.gif

בקטן, אם נעשה את זה מאוד גדול זה יכול להגמר ביותר מידי אנשים בשביל לעשות את זה "ארוחת ערב" וזה יהיה פשוט עוד כנס... אני חושב על כמה שעות בבית או חצר פרטית או משהו בסגנון שכל אחד מכין משהו לאכול ומביא איתו... זה יכול להצמיח ערבים מאוד מהנים ואולי אני אפילו אקפוץ קצת הלאה לעתיד (ולפי ההרצאה על מסעות בזמן ששמעתי באייקון זה אפשרי לסוע לעתיד) זה יכול להצמיח גם חוג חברתי נחמד. חוץ מכל זה... יכול להיות שיתחילו דברים דומים בעוד כל מיני קבוצות קטנות ובסוף אחת לשנה נעשה משהו גדול כולם יחד (נגיד כנס או פסטיבל או שניהם
).

../images/Emo45.gif אנימסכים שעדיף להתחיל בפורום

ומי שירצה להצטרף, שיכתוב קודם בפורום!

BORG 972

New member
ירושלים

פעם, מזמן מזמן, היתי מארגן הקרנות של המועדון בירושלים (gombosh אולי זוכר, הוא עזר). אז היו באים איזה 20-30 אנשים מאז שאני כבר כמעט לא מסתובב שם יותר, כנראה שצריך מישהו אחר (האמ.. רמז.. רמז..) שיארגן

זה מעניין...

מתי זה "מזמן מזמן"? אתה עדיין רואה את האנשים האלה שהיו באים פעם באירועים של המועדון/כנסים? כי אם הייתה קבוצה ירושלמית שמתה בינתים, אין טעם לנסות אפילו, לא?

BORG 972

New member
ירושלים, התחיה???

בערך ב 99-2000 וזה זלג בפורמטים שונים לשנים הבאות, למשל היו ב 2001 הקרנות של סטאר-טרק ובאפי ביחד (מוזר, הא?) שארגנתי באוניברסיטה עם הדס פרבר. אם אני רואה אותם את שואלת? כן, פה ושם, אבל גרעין שאפשר להתבסס עליו אין, ולא ממש היה, זה בוסס על פרסום באוניברסיטה, במדרחוב ובמועדון, והלך לא רע. (אגב, אפילו כנס עשינו ב 99 בירושלים, ידעת?) ועוד נתון מעודד הוא שהיום יש יותר חברי מועדון בירושלים מאז. בקיצור, אפשר וכדאי לנסות, זה פשוט צורך זמן. כל עוד אני גר בעיר אני אוכל לעזור אבל אני בתהליכי מעבר. גיבוי ועזרה לא פיזית מהנהלת המועדון מובטחת.

Bajoran Priest

New member
(מסתכל לצדדים)

תגיד, היו הקרנות באוניברסיטה בצורה מאורגנת? עכשיו יש שם משהו? כי...הממ...אני אתחיל ללמוד בעברית החל מעוד שבוע ויום

למעלה