אגב, סתם שאלה

Bajoran Priest

New member
תשובה לשניכם

אני אלמד(לשון עתיד, בכל זאת, כף רגלי עוד לא דרכה שם) יחסים-בין-לאומיים, שזה תת-תחום של מדע המדינה שמתמקד בחקר וניתוח היחסים הבינלאומיים, היסטוריה שלהם, ביטחון ואסטרגיה, כלכלה ומשפט בינלאומיים, ועוד. באוניברסיטה העברית היחב"ל נלמד כתואר שעומד בפני עצמו. היפרנובה, אתה מוזמן לחלוק לי מניסיונך בקורסים של מדע המדינה. : ) בשנה הראשונה, לפחות, אני אשלב את זה עם סוציולוגיה ואנתרופולוגיה. התלבטתי בין כמה חוגים לחוג שני, היסטוריה, תקשורת וכו', בסוף החלטתי לנסות סוציו' ואנתרו'. בקיצור, ניב- אם יש לך עיצות או טיפים עכשיו זה הזמן
וזהו... <מתרגש>

ליזידי

New member
אההההההההה!

משה מגיע לירושלים
משה מגיע לירושלים
נוכל ללכת לחנות המאגניבה של אנימה באגריפס! ולעשות שופינג! ולהתלונן על מזכירות אוניברסיטה ערלות-
! ואני אוכל להתקרב למעגל הכוח הבאז'ורי, ולגדל זעתר פראי בגינה! הידד!
כמובן, ברור לכם שעם רוב כזה מוחץ של ירושלימיקים (וסטודנטים זרים) חייב להתקיים מפגש בעיר הקודש...

Bajoran Priest

New member
ברור... בטח ברור ../images/Emo8.gif

כמו שאמרתי לטאשה מחוץ לפורום. ברם, אני לא כזה בטוח בקשר לשופינג..: ) עם השכר לימוד והמעונות ואוכל וחסכונות לקראת הכנס(המאוחד!) של פסח, אני לא בטוח שנשאר לי any money to spare
תודה לך ליזי : )

[TNT]

New member
נשמע מענין

אם קישורים כאלה אין ספק שתבחר לקאי. אגב גם אחותי תתחיל ללמוד בירושליים.

Bajoran Priest

New member
אני בהחלט מקווה שזה מעניין..

נו, ברור- מטרתי הראשונה במעלה בלימודים היא שיפור סיכויי להיבחר לקאי, אלא מה?

[TNT]

New member
היתי מצביע עבורך

רק שלא נראה לי שיש לי זכות הצעה בבאיג'ור

InonFX

New member
סטאר טרק בעיר הקודש

שלום לכולם! שמי ינון ואני סטודנט לרפואת-שיניים בירולשים. אני אשמח להצטרף/לעזור לארגן פעילויות ירושלמיות. אני הקמתי וניהלתי במשך 3 שנים את התא החיפאי למדע-בדיוני ופנטזיה (בטוח שמעתם עלינו...), עד שעברתי לירושלים ללמוד. בנוסף, אני בקשר עם כמה אנשים שרוצים לעשות פעילויות בירושלים באוניברסיטה בהר הצופים (ואפילו התחילו לפעול בנושא).

יש לי רעיון בקשר למיקום

הכי טוב שזה לא יהיה מיקום קבוע אלא שהמפגש יהיה בכל פעם במקום אחר, ככה כמה שיותר אנשים יוכלו להגיע לפחות לחלק מהמפגשים.

../images/Emo45.gif אפשרי בהחלט

הנקודה היא שמיהו פשוט יצטרך להרים את המקל ולהתחיל לארגן את המפגשים האלה. הם לא ייקרו מעצמם, אפשק לקבוע זמן טנטטיבי - נניח פעם בחודש בתור התחלה (יום חמישי הראשון בכל חודש למשל)- וכל פעם יעלה סקר למי הכי נוח לארח את המפגש.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifח"ח, קבל ח"ח על הרעיון.

איך נשמע לכם ה-4 בנובמבר? (ולא, זה לא יוצא יום הזיכרון לרבין השנה... למי שתהה במקרה...) הבעיה הבעייתית ביותר היא מיקום, אבל ממה שכולכם כותבים פה זה לא בלתי אפשרי להתגבר על זה. כל אחד מביא איזשהו מאכל ביתי, ובסוף הערב עוזרים למארח לעשות כלים.
נשמע לי מגניב, ואפילו בר ביצוע! בשירשור הספציפי הזה השתתפו עד עכשיו 5 אנשים בלבד, אז צריך לברר אם יש עוד מתלהבים לפני שממשיכים, אבל בעיקרון- "להתחיל לארגן את המפגשים האלה", חיים, זה דבר שאני מוכנה לנסות ולעשות.

למעלה