אגב דיוני חתונות

אגב דיוני חתונות

(לא מנצל"שת את ההודעה ההיא, כי לדעתי היא תכף נופלת בתהום הנשיה של שלושת הימים המוקצבים לה),
הוזמנו לחתונת שישי צהריים באוגוסט, ואני מנסה לחשוב מה לובשים.
חשבתי על שמלת קולורס (אבל בוורוד כנראה - כל צבע אחר פסלתי מטעמי שגעון אחרים שלי),
/fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/575100_10150936735898788_1549598886_n.jpg" target="_blank" rel="nofollow">https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/575100_10150936735898788_1549598886_n.jpg" target="_blank" rel="nofollow">שרשרת סטייטמנט ליאת גינזבורג / גיא גיל סטייל (הלינק הוא לשרשרת של גיא גיל),
ואני תוהה:
1. מה דעתכן?
2. מה לגבי הנעליים? אני מעדיפה שטוחות בעקרון.
זה ילך עם הינשוז החדשות שלי? (שוב תודה, תמר!)

@יעל@

New member

לדעתי או מנטה או ורוד. או אדום אם את אוהבת לבלוט.

נעליים - את יודעת ללכת על עקבים? כי זה מאוד יכול להוסיף. ולהפוך את השמלה לאלגנטית יותר.
אם את לוקחת את השמלה בוורוד (איזה ורוד זה אגב, צועק כמו בתמונה?) מאוד תתאמנה נעליים חומות או חום בהיר לדעתי. גם הירוק הבהיר משתלב מאוד יפה עם חום.
סנדלים כסופים אולי מאוד יכולים להתאים כאן.
השמלה הוורודה וסנדלי המליסה יהיו יותר מידי מאצ'י... לדעתי. צריך משהו שישבור את הצבע אבל לא יהיה כהה מידי. כלומר לא שחור.

תשובות

כן - אני יודעת ללכת על עקבים, אבל אני לא טיפוס קטן (1.74-5 כזה, ואני גם רחבה) ולכן מעדיפה שלא, יש לי כל מיני עקבים קטנטנים (יש לי נעלי עקב סגורות בירוק זוהר, נעליים שחורות עם מלא פאצ'ים טווסיים), אולי אני אצלם ואעלה, שתבחרו.
חשבתי שזה עלול להיות מאצ'י, ולכן השרשרת.
הסבר לפסילת הצבעים (לא מאוד מעניין - בקיצור אני משוגעת ממש):
השחור (לא הולכת עם שחור לחתונות, בטח שלא בצהריים), האדום (טו מאץ' דרמה ביחס לאיוונט), המנטה והצהוב (בהירים מדי ואני בהירה ממש), הקאמל (ממש בצבע העור שלי), הרויאל והג'ינס (נמאס לי ללכת בכחול כזה, הוא ממש משעמם אותי כבר).

דלעת

New member
אני לא בטוחה

שהשרשרת תתאים למחשוף.... ובשמלה הזו צריך לקחת בחשבון גם את החגורה.
אני חושבת שעם חגורה שחורה זה יכול לעבוד.

אני הייתי מעדיפה סנדלים על עקב, לדעתי הסנדלים האלה ינמיכו קצת את הטוטאל לוק.

כן אבל

אין לדעתי יותר מדי בעיה עם 'הנמכת הלוק',
חתונת שישי בצהריים, בכל זאת.
אני גם לא מדברת על השרשרת הספציפית הזאת, אלא על שרשרת בסגנון.

תודה!

דלעת

New member
אוקיי, סליחה

העם השמלה הזו הייתי מעדיפה דווקא עגילים דומיננטיים.

למה סליחה?

תודה שאת עוזרת!

יש לי בעיות עגילים (לא כדאי להכנס לזה), ולכן אני יכולה רק קליפסים,
וזו חתיכת הגבלה...

דלעת

New member
קיבלתי ליומלדת

מחברה טובה עגילי קליפס מקרן וולף.

אבל האמת שיש באיביי בטונות.

לא מספיק מפותחת

בשביל אינטרנט שופינג. בנוסף, יש לי בעיית זמנים (חתונה בתחילת אוגוסט).
יש לי כמה וכמה עגילי קליפס, אבל זה מאוד מאוד מוגבל בעיניי - צריך שהקליפס יהיה טוב (ולא יאנוס לי את האוזן, זה נדיר), שהם לא יהיו כבדים, ועוד מלא מלא דרישות.

לי וולף

New member
מסכימה

כל עוד נח לך והטוטאל לוק חגיגי, לא רואה בעיה עם נעליים שטוחות לאירוע. מצד שני הנעליים האלו יתנגשו קצת עם שרשרת גדולה כי יש להן קטע וגם לה... מספיק משהו אחד דומיננטי.
לדעתי שרשרת סטייטמנט מתאימה למחשוף כזה (אבל שתהיה כמה שיותר קרובה לקו המחשוף של השמלה, כלומר גבוהה)
שרשרת כזו תוכל לגרום לשמלה בהירה להתאים לך מכיוון שהתכשיט יהיה קרוב לפנים ויאיר אותן

נעליים

לא ביקשתן אבל אני מוסיפה תמונה (לא את כולן רואים היטב, אני יודעת)

עוד זוג

שלא הצלחתי למצוא לתצוגה בגלל כל הבלאגן
(בתקווה שעכשיו הנעליים מקודם יופיעו)

זה כואב לשמוע

'בנעליה', יהודה המכבי, בחורף, עלו לי 69 ש"ח (גם שתי השמאליות מלמטה). גם שלוש הנעליים הימניות בשורה העליונה משם, אבל הן היו (קצת) יותר יקרות.
והן נוחות לאללה, יותר מהנעליים של שלומית אופיר, שמהממות בפני עצמן אבל עלו לי פי הרבה.

@יעל@

New member
הנעליים מאוד יפות

הן נוחות? אני שואלת בגלל השפיץ.

נראה שדווקא תשתלבנה יפה עם השמלה הוורודה של קסטרו.

למעלה