אברך על אופנוע...

אלישיר

New member
ללא נושא

בעזי"ת יברכך ה' וישמרך. יאר ה' פניו אליך ויחנך. ישא ה' פניו אליך וישם לך שלום.

Rצינית

New member
אני מתארת אתכם על האופנוע..

בס"ד ממש מגניב.. בעלך הוא משלוחן של פיצה?? סדרי לי גם סיבוב...זה החלום שלי.. סיבוב על אופניים+מנוע+קסדה+סלסלה-סיכמנו בעלך משלוחן .אז בטח לו יש סלסלה משוכללת מהאברך...וגדולה יותר<פיצה תופסת מקום יותר מסנביץ' וילד..> הרסתם אותי עם השירשור הנ"ל... הוא ממש מצחיק...<אותי לפחות> ומעניין.יש לציין...

Rצינית

New member
שכחת גם..ת'סלסלה של הפיצה..

בס"ד אז יוצא כך: אותה, הבעל. הפיצה .והסלסלה של הפיצה. קפיש???

בעלי לא שליח פיצה

יש לו אופנוע מידי פעם כדי לדלג על עומסי התנועה בבקר בדרכו לעבודה. כן זה באמת מגניב לנסוע על האופנוע אם כי לצערי לא אוכל לסדר לך סיבוב על האופנוע עם בעלי ... תצטרכי להמתין אולי פעם אני יוציא רשיון לאופנוע כמובן אחרי שאני יבדוק מה יהיו התגובות בשרשור שמין הסתם חנוך יפתח בנושא ....חחחח

Rצינית

New member
עד שאת תוציא רשיון..

בס"ד יהיה לי אחד + אופנוע +<כל השיכללולים שכרוכים לבעל +אופנוע> אז ברכי אותי לאחד כזה:)...

מברכת מכל הלב

גם בעל גם רשיון אם אופנוע +הקסדה ושיהיה בו כל מה שאת מחפשת חכם ,אינטלגנט, מקסים , טוב לב ושיהיה לפחות כמו בעלי . אמן !

Rצינית

New member
אמן ואמן!!! שכן ירבו כמוך וכמוני..

בס"ד רציתי לאמר בעלי..אך כל עוד הוא לא כמו בעלך... אז...זהו:):):)<הברכה הסתימה לעת עתה-יותר נכון נעצרה בגלל בעלי..>

מברכת מכל הלב

גם בעל גם רשיון אם אופנוע +הקסדה ושיהיה בו כל מה שאת מחפשת חכם ,אינטלגנט, מקסים , טוב לב ושיהיה לפחות כמו בעלי . אמן !

חנוך617

New member
התכונתי

למי שלא נזקק ליסוע הרבה עם משפחתו אלא לבדו. זה קורה המון. אם יסעו באופנוע לא תהיינה הוצאות כל כך רבות למי שנוסע בגפו.

מני 23

New member
אתה מכיר אברך..

שמצהיר שהוא לא רוצה לנסוע עם אישתו בערב לאיזה סיבוב? אני עוד לא שמעתי אברך שאומר את זה. אולי יש הרבה שחושבים ככה ל"ע אבל שאומרים לא שמעתי.

חנוך617

New member
כמה זמן אתה

נשוי? לא הרבה, נכון? יש אנשים שלא נוסעים עם נשותיהם לכל מקום. דיברתי על נסיעה לצורך ולא על בילוי.

מני 23

New member
לפני מה שהבנתי..

אז אני נשוי קצת יותר ממך.. אבל לעצם הענין כל אישה שבעלה מחזיק רכב היא רוצה אם להנות ממנו למשל לנסוע לסיבוב או לקפוץ לחתונה להגיד מזל טוב וכו..

חנוך617

New member
טוב. הבנתי וזה

עדיין לא קשור. מי שזה לא מתאים לו אז לא. אני דיברתי על העיקרון.

מני 23

New member
אברך שכן

מצרף אליו את אישתו, לא לכל עיסוק אבל צריך מידי פעם. וסליחה על הסגנון פשוט רציתי שהכותרת תסתדר עם הכותרת שלך.

למעלה