אברך על אופנוע...

חנוך617

New member
אברך על אופנוע...

בציבור החרדי לא מקובל ליסוע על אופנוע. לדעתי צריך להכניס את זה לציבור שלנו. זה זול וזמין ויחסוך לאברכים מסוימים להחזיק רכב.

חנוך617

New member
עלה לי הרעיון

כשמישהו לקח אותי טרמף על אופנוע... מה זה נוגע לעצם הענין? למה זה כזה טירוף? זה אופניים עם מנוע. זה הכל.

Rצינית

New member
איזו הגדרה טובה." אופניים + מנוע"

בס"ד הזכרת לי ת'אברכים שרוכבים על אופנים+ סלסלה-<לא מנוע> -שמים בה את הסנביץ' <שהכינה האישה> ולייד הסנביץ' ילדון קטן.. ומקדימה ילדון קצת יותר גדול.. ועל הראש קסדה<המגבעת>..רק שכח לחבוש לילדיו ת'קסדות..אה בעצם אמא חבשה להם קסדה מקורית עם פונפון כזה...-שלא התקררו מהמהירות של האופנוע של אבא..<יותר מ 150..> סורי... לא התכוונתי לפגוע באברכים.. רק שלא התאפקתי שלא לספר לכם את מה שחנוך הזכיר לי עם משפט שלו..

מני 23

New member
אהבתי. חנוך מה אתה אומר ע

טרקטורון. גם זול גם לא מסוכן יחסית לאופנוע. וגם יש מקום חנייה וגם כיף ואפשר לנסוע איתו בשלג...

Rצינית

New member
חנוך.תזרום עם האופניים על השלג..

בס"ד +מני מאחורה.. אחלה מסלול אני מסדרת לכם..רק תן תן אוקי למני..

חנוך617

New member
אני שמח שיש

לך חוש הומור, אבל כשדנים בנושאים כאלה חשובים אסור להכניס קלות ראש.

מני 23

New member
חנוך..

אני אוהב את הסגנון כתיבה שלה (מה גם שאני לא מסכים איתה ברוב הנושאים) אבל הסגנון חמוד וזה מתאים לכל סוגי ההודעות.

חנוך617

New member
אולי תפתחו

פורום רצינית... אין לי בעיה עם הסגנון שלה חוץ ממה שבדרך כלל זה גורם להסטת הנושא.

חנוך617

New member
אולי תפתחו

פורום רצינית... אין לי בעיה עם הסגנון שלה חוץ ממה שבדרך כלל זה גורם להסטת הנושא.

Rצינית

New member
האמת שבעבר נפתח לי חדר...

בס"ד אך מצאתי את עצמי מדברת לעצמי...כאלו היו פטצינטים-<כי בסופו של דבר הוא נהפך לקליניקה רבת פצינטים>פשוט הפכתי את כולם למטופלים.. אך משום מה יצאתי לפנסיה מוקדמת-לא שיתפו הרבה פעולה.. אז אולי חנוך תארגן לי משו,תעשה שיחזור-יהיה לך שקט ממני. שתבינו.. אני מרגישה ממש עבודת המידות-מתאפקת לא להכניס כל מה שעולה לי במוחי הפרוע.. רק שהנושא הנ"ל היה דיי רגיש אצלי. ומשום מה לא היה נשמע כרציני כלל וכלל.... ולגבי הסטת נושא. זה המומנט שבעניין לדעת לפתח ת'נושא מכל כיוון אפשרי.. וד.א אם איש הרוח קורא הוא יבטיח לי ההנהלה עוד אז עם הקליניקה שלי...<הוא גם היה המטופל שלי:)>

מני 23

New member
זה נשמע מפחיד..

מטופלים, קליניקה, ועוד תגידי שאת מתנדבת בזק"א. ואני לא רוצה לחשוב מי יהיו המטופלים שלך שם..

Rצינית

New member
נו בטח ברור..הצולה ז"קא..

בס"ד כל מה שבסופו של דבר נגמר באופנוע.... אז ...בנוסף לכל הציוד האופנועי שלי נוספו עוד פרטיים<קסדה. סירנה ,אפודה..> חנוך ראית איזה כישרון-<והכל מלידה> להחזיר את הנושא לעיקרו למרות הסטיה.-<חה.. זה נשמע סטיה ,אה?בחורה חרדית יש לה כ"כ הרבה דברים לקשקש על אופנוע.כנראה שבאמת יש לי סטיה מסוימת>.

Rצינית

New member
ברור..רק לכיוון הנכון.תודה שהזכרת.

בס"ד נראה לך שאני כך זונחת סטיה-שריטה.היא זוכה לטיפול תמיכה ממני,לפחות 3 פ' ביום במינון הכי גבוהה.. מדיי פעם רוכשת לה ערכת טיפוח... שוב סטתי אה?<חלק מהסטיה-שריטה שלי:)> שריטה<שלי לפחות>=אופנוע:) ראיתם איך מחזירים את הכתוב לכללו.. זכות תעמוד לשריטה-תמיד מצילה אותי:) אשרייך שרטתי-<סטיתי> חיזקי ואימצי:) אין עליך:)

מני 23

New member
זו גם הבעיה!!

יש עוד בעיות שאנחנו לא יודעים? חשבתי שזהוזה

למעלה