אברהם....

SilentMike

New member
טוב, אצלנו לא מכריחים.

אבל שתדע שהלך לך הסיכוי להגיע לגן-עדן העדן המיוחד שלנו.

אשרת

New member
זה היה בצחוק.

רצה בדיחה לגבי השליחה שלנו לגהנום על ידי בינזרי.

Master Stav

New member
זה שבניזרי אדיוט ....

זה אל אומר שצריך להשתמש בחוש ההומור הקלוקל שלו

אשרת

New member
האירוח היה כבר.

מתישהו , תפוז, שיחליט לעבור יעלה זאת לאויר. נדמה לי שנשאלה שאלה שלך. אתה נהפכת להיות פופולרי אצל המנה של תפוז.

ETZ301

New member
אבל סתיו ידידי...

אינך חושב שההתנהגות הפורשים השאירה מעט מקום להרגשות רעות? אינך חושב שרקימת הדילים בין ש"ס וקדימה לפני הבחירות מעלה את הנושא החרדי לראש הרשימה? הבנתי גם מהודעת הפתיחה שלך כי אתה אזרח מעורב בעשייה הפוליטית. קשה לי להאמין שלא תצביע. למי תתן את קולך אם כך?

Master Stav

New member
התמונה הגדולה יותר

צדקת אני מעורב מאד בעשייה פוליטית ויש שיזכרו אותי ממפלגת שינוי בפעילות השטח החל מחיפה וכלה בצורן אני מסתכל היום על המיפלגה היחידה שיכולה לתת לי מענה בתחום המדיני ובתחום הכלכלי וזו לא שינוי או חץ בטח שלא עבודה או הליכוד בתכלס היום קדימה ולפחות לקדנציה אחת יכולה לעשות את העניין כפי שאני רואה וכפי שזה מתאים לדעותי

אנדרי ז

New member
גם אם היא תשב עם ש"ס?

ואחרי שתתפכח מקדימה לקראת הבחירות הבאות, למי אז תצביע אם שינוי כבר לא תהיה?

Master Stav

New member
במקום להתמקד במה רע בש"ס

ושלא תטעה לרגע יוסי ויס לדוגמא יכול להעיד ביודק מה דעתי על ש"ס ודומיה אתה מוזמן לנסות ולראות איך כן יושבים איתה על שלוחן המדוכה מגיעים לעמק השווה אני בעד הפרדת דת ממדינה אבל בימים אלו כן התמונה הגדולה יותר אומרת לי שצריכים פשרות כואבות לשני הצדדים

אנדרי ז

New member
על מה בעצם אתה מדבר?

על ויתור על כל האידאולוגיה שלנו בשביל דברים "יותר חשובים"? וכי זה לא מה שעשינו למעשה למען ההתנתקות? על מה בדיוק נוכל להגיע לעמק השווה עם ש"ס? על נישואים אזרחיים? על תחבורה ציבורית בשבת? אולי על עצם זה שהם יסכימו לשבת איתנו ליד אותו שולחן, הרי ללחוץ את היד של בועז עצמון היה למטה מכבודו של רבם הנערץ...

Master Stav

New member
משחקים של כבוד

שינויים עושים מבפנים ולא מבחוץ שעברתי לשינוי ממרץ אי שם לאחר שיחה עם מר לפיד ופורז האמנתי בדרך ובדברים שצריך לעשות ובחזון של החבירם במפלגה עם כמה מהם הזעתי במרוצת הזמן התגלה כי שינוי ככול המיפלגות הדרך חשובה אבל הכיסאות יותר ..... כך התחושה שנוצרה ווואלה היתי בפנים כדי להרגיש את זה על בשרי בהקמה של סניף השרון ששם ארע משהו מלוכלך עם משיהו שהיה חכם ללקק לאנשים המתאימים למרות שדרכו ... ובכן שונמה ומשונה וכך גם בשני מערכות בחירות ללא שום תמורה מלבד הרצון לנצח ולעשות שינוי מבפנים לטעמי המיפלגה יחד עם הפורשים איבדה את דרכה ומין הראוי שתשב מערכת בחירות אחת בבית תעשה בדק בית תפעל במקומות אחרים ואז תחזור להתמודד מגובשת ואמיתית

yo c

New member
תגיד סתיו,

אתה לא במקרה אותו כבוד הרב
סתיו שהסתובבתי איתו ב1999 בקלפיות שבשכונות החרדיות של חיפה על תקן של משקיפי ועדת הקלפי המחוזית ועשינו להם טרור? אם כן, אז תזיז את התחת שלך ושלח מסר אישי לאדמו"ר יוסי וייס
ואם לא,,, אז אופססס

למעלה