אברהם....

Master Stav

New member
אברהם....

אתה יודע, שמעתי אותך הבוקר ברדיו .... "לא נחזור על 15 מנדטים אבל על 5 יש סיכוי" לא יודע מה לומר לך ...אתה זוכר אותי ? האיש מצורן שהיה התמוך הנלהב שלכם ? הייתי שם במערכת הבחירות הראשונה זו בה קיבלנו ( קיבלנו ...היתי פעם שם ) 6 מנדטים ....אז הייתי בסניף חיפה , איזו התלהבות הייתה לנו, האמנו במהפכה החילונית האמנו שאנחנו הולכים לשנות את המדינה ווואלה 6 מנדטים. מערכת הבחירות הבאה אחריה תפסה אותי בצורן הישוב בשרון זה שאוחד עם קדימה ( מותר לומר באותו מכתב אליך את המילה קדימה ? ) גם פה הייתי פעיל מאד למרות האכזבה מכם במערכת הבחירות המוניציפאלית הבאתי אנשים רתמתי משאבים ובכלל האמנתי בקונספט .... WOW 15 מנדטים .... אתה יודע כמה מאושר הייתי ? יש לך בכלל מושג כמה גאווה הייתה לי בלב על המינויים השונים של האנשים שלנו ? (שלנו ...פעם הייתי שם ) שר המשפטים ממלא מקום הממשלה ,משרד הפנים ..... הייתה תחושה של משהו חדש משהו נכון, ואז באה הפרישה ומבחינתי לפחות מהסיבות הנכונות אם כי מהיכרותי עם מי שהיה ראש הממשלה שלנו דאז אריק שרון הוא מגיב רע מאד לאולטימאטומים כך שההתבטאויות "נאכל לשרון את הכבד עם כפית" איכשהו עשתה לי רע, מאד לא מכובד. השהות באופוזיציה תוך כדי תמיכה במהלכי הממשלה בדברים שונים הייתה משונה אבל עברה מסך ואז הגיעו הבחירות במפלגה ואתה הפסדת , אני ידוע שהמושג הפסדת זר לך ועוד במפלגה שלך מפלגה שאתה הקמת ואותה ניהלת יחד עם טומי לפיד בשיטת הדמוקטטורה כן הפסדת .... במקום להיות דמוקרט אמיתי החלטת ששת לך עשו לך גנבו לך ובעם גנבת לי את המפלגה לקחת איתך את המנדטים ואת כספי הבחירות ויצרת מפלצת בעלת שני ראשים שהאג'נדה שלהם מאד דומה ועם זאת מאד שונה או אולי לא .... פילגת אותה לראש אחד ש"שינה את שינוי" ומצד שני ל"חץ" יעני מה טריז שפיץ אתה יודע אני לא רוצה להיות שפיץ טריז חד , הפכתם ממפלגה של המעמד הבינוני למשהו שמבוסס על אגו ועל המון שנאה כול האג'נדה של שני הראשים מבוססת על שנאה ולידה כדי לצאת עלידי חובה כך זה ניראה בכול אופן קצת תבלון מדיני כלכלי וכאלו ..... שמע אברהם המהלך שעשית אתה וחבריך,השנאה שמפעפעת בכול דבריך וזחיחות הדעת .. כן כן זחיחות הדעת שלך מביאה אותי להחלטה שלא להצביע לא לך ולא לחבריך ששינו את שינוי עצוב אבל מדויק ....לא הייתי רוצה לראות אתכם בכנסת זמנכם עבר . > הכותב היה חבר שינוי עד למהלך האחרון <

המאמר שלך מצא חן בעיני !

כתבת יפה ! והכי מצא חן בעיני שלא הזכרת את החרדים לרעה .(לעומת שאר הכותבים, שחייבים לציין את כול הפשעים של החרדים גם ללא קשר לנושא שעליהם הם מגיבים )

SilentMike

New member
לא הבנתי למה.

למה להעניש את שינוי על חטא הגאווה של הפורשים והעומד בראשם. מה הם עשו רע?

לסתיו שלום

אני מבין את הכעס שלך. אך תזכור שפורז זה שגרם לך להתאכזב, אני חושב שחברי מועצת שינוי הרגישו כמוך לכן הצביעו נגד פורז. בנוסף לכך לפי הדעות שלך אני מבין שאתה תומך במצע של שינוי, לכן אני חושב שכדאי לך לבחור בשינוי מאחר שהאכזבה מופנת כלפי ח"כ שלא במפלגתנו

אשרת

New member
מעניין שהנציגים של פורז בפורום הזה

לא מוצאים לנכון להשיב לך על הטענה הזאת...

אנדרי ז

New member
הוא החליט שהוא גם נגד שינוי

אז למה לקלקל, בטעות עוד ישאירו איזה שני מנדטים חילונים בכנסת...

eitangn

New member
דברים בשם אומרם

דרוש פורז בכנסת מאת נחמיה שטרסלר עדכון אחרון - 11:22 16/03/06 http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/694948.html ... נראה, שפורז הוא ישר מדי, צנוע מדי, עובד קשה מדי, ולכן אינו מתאים לכנסת. מי זוכר, שהוא קיבל את פרס "אביר איכות השלטון" מוועדה בראשות השופט חיים כהן והפרופ' אסא כשר? מי יודע, שבלי פורז לא היה נקבע כלל שעון קיץ? יש לקוות, שזוכרים לו לפחות את המאבק נגד חשמל חינם מופרז לעובדי חברת החשמל. כיו"ר ועדת הכלכלה קידם פורז חקיקה ליברלית ורפורמיסטית בכל שטחי החיים. כשר הפנים הוא הכניס 156 רשויות מקומיות לתהליך הבראה - לאחר ההרס שהשאירה ש"ס, שחילקה כסף לרשויות בתנאי שחלקו יועבר לבניית מקוואות ובתי כנסת. פורז העניק אזרחות לכמה מאות חיילים לא-יהודים ששירתו בצה"ל והעניק להוריהם תושבות קבע - מה ששרי ש"ס לא חלמו לעשות. לאחר שהציבור התרגל לשמוע על בזבוז והוצאות מנקרות עיניים של שרים וחברי כנסת, האם לא כדאי שיהיה בכנסת מישהו שנסע בסובארו במקום בוולוו כשהיה שר הפנים? האם לא חשוב לדעת, שכשהיה פורז הגזבר של שינוי היא היתה המפלגה היחידה שסיימה בעודף כספי במקום בגירעון? ...

אנדרי ז

New member
איתן מה נפל עליך?

אתה כל כך בפאניקה מגורל מפלגתך החדשה ששכחת שאסור להעלות סריקות לפורום?

ETZ301

New member
אפשר לקבל עזרה בבקשה!

אני פשוט לא מבין למה סתיו עזב את שינוי?

Master Stav

New member
תודה לכול המגיבים

עזבתי את שינויגם בגלל הפורשים וגם בגלל המשחקים של הנישארים במקום ללכת ולהראות במה הם טובים יותר נוצר הרושם של מצע שמבוסס על שינאת חרדים מחד ושינאת הפורשים מחד במה אתם טובים יותר ? מה המצע המדיני כלכלי ששונה באופן מהותי לדוגמא מקדימה ? ושוב אני לא תוקף אלא מאוכזב ומתעניין כמו רבים מחברי שהצביעו שינוי בעברם ועכישו האלטרנטיבה היחידה שניראת לעין היא קדימה

vinney

Well-known member
עם כל הכבוד לזה שאתה מאוכזב

אבל קדימה
באמת, כאילו, בשיא הרצינות, לא יכולת למצוא מפלגה יותר גרועה להצביע עבורה? הא, סליחה, ליכוד גם בבחירות... ליברמן, מרץ, עלה ירוק - אפשר איכשהו להבין. אבל בן אדם, קדימה
למה מי מת?

Master Stav

New member
עושה שיקול רציולאלי

מצע כלכלי שמתאים מצע מדיני שמתאים מחלק מהצוות בהחלט מתאים מסתכל על האלטרנטיבות האחד סטלין קטן והשני אוי לנו אם יהיה ראש למשהו ולתת קול למיפלגות שלא יעברו את אחוז החסימה ? בשביל מה ?

SilentMike

New member
חשוב על זה ככה.

הצבע לשינוי. אם שינוי עוברת את אחוז החסימה זה רווח נקי. אם לא אז בגלל חוק באדר-עופר רוב הקול שלך בלאו הכי הולך לקדימה, אז זה לא משנה.

Master Stav

New member
למען הגילוי הנאות

פגשתי א מנהיגה העכשווי של שינוי ולטעמי ...אין לו את זה כך שאני מאמין ששי לו עוד הרבה להשתפשף לפני הקפיצה אל המים ....

למעלה