אבקת פלדה?

omfgstfuplz

New member
אבקת פלדה?

שלום, אולי יש למישהו רעיון איך אפשר להפוך צמר פלדה לאבקת פלדה?

UST

New member
אתה יכול לשחק איתו

וככה הוא יתפורר. אבל גם אז זה לא בדיוק אבקה אלא משהו כמו סיבים ממש דקים וממש קצרים

omfgstfuplz

New member
כן זה אני יודע...

אבל הבעיה שהסיבים האלה ידבקו אחד לשני מחדש וזה קצת מעצבן... במספריים זה גם יעשה אותו דבר. חשבתי להעביר במטחנת קפה אבל זה יתן יותר מדי ניצוצות ואני מעדיף להמנע מדבר כזה.

niv1990

New member
קח הרבה מצבר פלדה

ותתחיל לחככך אותו אחד בשני... שיטה טובה היא ללצפות בזה שני גלגלים ולסובב אותם בכיוונים מנוגדים, למה אתה צריך כזה דבר דרך אגב?

omfgstfuplz

New member
אמרו כבר

אבל זה יתן לי סיבים ש"ידבקו" אחד לשני ויחזרו לגוש אחד. ואני צריך את זה בשביל להכין משהו חמוד מאבקת פלדה ואבקת שריפה :)

niv1990

New member
רק תיזהר על האצבעות

שתוכל להמשיך להקליד. וברצינות עם אתה מתעסק עם אבק שריפה כדי שתשמור מרחק מהניסוי או מה שזה לא יהיה ותקבל עצות ממישהו שמבין.. בקשר לגרגירי פלדה, אני חושב שאם תהפוך את הצמר לחלודה יהיה לך הרבה יותר קל לפורר אותו.. יהיה יותר קל לענות אם תגיד למה הוא משמש :)

omfgstfuplz

New member
חלודה זה לא מה שאני צריך.

אם הייתי רוצה אבקת חלודה הייתי משתמש בחומצה הידרוכלורית. הממ בנאדם אחר שמבים הרבה בפירוטכניקה וכימיה אמר לי שאין ממש דרך להפוך את הצמר לאבקה בלי שימוש בכח פיזי. ככה שאני כנראה ארטיב את הצמר ואכניס לאיזו מטחנה טובה וזהו... ד"א אני מכין מזרקה של אבקת שריפה שחורה ואבקת פלדה שתתן לי את הניצוצות המתאימים :)

omfgstfuplz

New member
מטחנת קפה ליתר דיוק :)

הבעיה היחידה היא הרבה ניצוצות ועם כל השאר החומרים שאני טוחן שמה זה "קצת" מסוכן אז אני אצטרך להרטיב את הצמר...

zviiii

New member
לפף כמות של צמר פלדה על מוט עגול.

אפשר על מקדח. הדק היטב. סובב במקדחה. גע בעדינות עם בד שמיר עדין. השתמש במשקפיים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה