אבעבועות?!

• פותח הנושא shno
  • פורסם בתאריך

shno

New member
אבעבועות?!

שמישהו ירענן את זכרוני איך זה נראה, בבקשה! מאז שהייתי בן 5 לא ראיתי כאלה... יש לקטנה משהו שאתמול נראה כמו עקיצה על המצח, אבל הבוקר הוא מתייבש ומתקלף, אז כנראה שעקיצה זה לא. והבוקר מצאנו על פרק היד שלה עוד אחד כזה - שנראה כמו עקיצה. האמנם? האם הגיעו האבעבועות לביתנו?

hag70

New member
ואללה, לא זוכר איך זה נראה

אבל זוכר את המחלה
(היה לנו בגיל שנה ושבוע, שבוע לפני החיסון). ועד היום רואים את הצלקות. קבל הסבר יותר מדעי וגם פה. וקוריוז קטן: בגיל 4 בערך דיברנו עם הילדה על האבעבועות שהיו לה והסברנו לה שאלה אבעבועות רוח. היא שאלה אם יש עוד סוג. אז הסברנו שיש גם שחורות, אבל זו לא מחלה מומלצת וכבר מזמן היא לא קיימת. לא הועילו השכנועים וההסברים - הילדה דרשה שיהיו לה את כל סוגי האבעבועות וכל יום ביררה עם העקצוץ שיש לה על זרת ימין או ליד האף זה כבר האבעבועות השחורות המדוברות. למזלנו - ירדנו מהנושא
. תהיו בריאים.

shno

New member
חמודה! ../images/Emo6.gif

טוב, בצעד חסר תקדים ונטול היסטריה לחלוטין הוחלט לקחת את הקטנה לרופא. למה אנחנו צריכים לנחש ולהתלבט? שהוא יראה ויגיד. כן או לא. מה, זה עד כדי כך נורא? אני זוכר שבגיל 5 זה פשוט גירד לי נורא, אז הייתי מרוח כולי בלבן הלבן המגעיל הזה. אחותי נדבקה ממני והיא הייתה בת בערך שנה, אבל באמת שאני לא זוכר איך זה עבר עליה (הייתי מרוכז בסבל של עצמי, פולניה...)

hag70

New member
בעיקר מגרד ומגרד ומגרד

אני חושב שעדיף בגיל שנה (עוד מעט יומולדת
) מאשר בגיל מבוגר יותר שהם מתחילים להתגרד באופן יותר פעיל. אנחנו כמעט הגענו למיון כי התחילו לצאת אבעבועות ממש ליד העין והיא התחילה להתנפח. למזלנו זה היה כבר הסוף ויצאנו בשן ובעין עם צלקת על העפעף
.

shno

New member
תודה על העידוד ../images/Emo5.gif

וגם לדעתי עדיף בגיל כמה שיותר צעיר. טוב, עכשיו נותר לשמוע מה הרופא יגיד... עדכונים אחה"צ. ואכן, עוד מעט מומולדת. אללה יוסטור - איך זה קרה לנו שהיא כבר בת שנה?!

תאירU4

New member
בגיל של פחות משנה זה יכול לחזור!

הגדול - הסימן הוא עיגול קטן כמו עקיצה עם ראש לבן כזה כמו בחצ'קון. ולא, זה לא מתיבש אחרי יום אחד בלבד.... לפי מה שאתה מתאר לא נראה לי שזה זה. בדרך כלל יש בבטן וזה אחד הסימנים. תרגישו טוב.

schlomitsmile

Member
מנהל
יכול אבל יכול גם לא ל../images/Emo210.gif שלי היו אבעבועות בגיל 9 חודשים. כשהיה בן 6 וחצי (לפני שנה), היו לאחיו והוא לא נדבק.

תאירU4

New member
לבת שלי היה בגיל 3 חודשים

4.5 נקודות בלבד, המטפלת שלה אמרה שלדעתה זה לא זה. אבל 10 ימים בדיוק כמו על השעון, בא הבן הגדול שלי - אמא אני לא מרגיש טוב... ו-10 דקות אחרי זה גם הבן השני שלי התחיל להיות חולה... והשנה כשלקטנה היה הבת הגדולה לא נדבקה. הבעיה שככל שהם גדלים ואז נדבקים כה זה גם יותר קשה....

aviah

New member
אם זה אבעבועות, צפוי לכם שבוע כלל לא קל

למה לא ללכת לרופא?

חנול

New member
עדכון

טוב, לרופא לא הכלנו כי הרגשתי שאנחנו "עוד לא שם" וצריך עוד יום כדי לראות במה דברים אמורים, ואם אנחנו בכיון "לכאן" או "לחשם". חוץ מעוד מוקד כמו ששנו סיפר, בינתים אין כלום. אני חושבת שאלו עקיצות. האם יש לכם המלצות לחומר למניעת עקיצות (מאלו שמכניסים לשטקר) שאפשר לשים לילדים? האם החומרים הרגילים של הגדולים (רייד אצלנו) טובים גם להם, או שיש סיבה לחשוב שהם מזיקים?

תאירU4

New member
מה שאנחנו עושים, או יותר נכון בעלי

עושה. בסוף היום הם הדרך כלל מתישבים על התקרה בבית, ומעיקר בחדר שלנו שהוא האחרון עם האור שדולק. ואז מתחיל המצוד הגדול! אנחנו שואבים אותם עם השואב אבק! ותאמין לי, הבית שלי הוא מעל ואדי שעדיין יש בו קצת מים ו
שלנו מלבד זה שהם ענקיים כי יש לנו בקיבוץ גם מפעל כימי.. הם גם המונים באופן מיוחד. ומאז שהתחלנו לשאוב השנה אין יותר עקיצות! זה שיטה ממש נהדרת ושווה! מומלץ ביותר! (שמע לאמא ל-4) הכי טוב זה הטבעי ולא כל החומרים הכימים האלה שבסופו של דבר מגיעים למערכת הנשימה של הקטנים שלנו.

aviah

New member
קטלן חשמלי

אחד בתוך הבית ואחד במרפסת. הקטלן אפילו לא בתוך חדרי השינה (גי הוא מפיץ אור ואנחנו אוהבים לישון) אבל הוא קוטל מעולה.

zvibalas

New member
הכי כדאי זה רשתות

אבל אם בכל זאת אתם רוצים להשתמש בחומר כלשהו, אז אפשר להשתמש במכשיר האלקטרוני של רייד, צריך לזכור שני דברים: 1. לא לשים את המכשיר קרוב לילדים (שלא ישאפו יותר מדי את הרעל) 2. לוודא שהבית מאוורר

shno

New member
טוב, זה לא אבעבועות...

לא ברור מה זה כן (ככה"נ איזו שהיא תגובה אלרגית למשהו, אבל לא בטוח). בינתיים לא צצו נקודות חדשות, ועל הקיימות מורחים משחה נגד זיהום.

akavishon

New member
אולי חרלת ? (זאת לא קללה... נשבע)

אני אחסוך ממך את הטקסט, פשוט תגללי ללמטה ותראי את התמונות... לקטן שלנו היה את זה. כמה טיפול של פניסטיל הקלו מאוד.

shno

New member
לא, לא - זה ממש לא זה.

זה נראה כמו משהו בין עקיצה לחצ'קון. שויין - נראה שהמשחה עוזרת, ובינתיים יש רק את זה על המצח. נקווה שלא נצטרך לפגוש אחים שלו...

למעלה