מונסטון
לא מבינה גדולה באבנים , אך במקרה יש לי חוברת שנקראת הקריסטל ותכונותיו ושם כתוב כך : מונסטון MOONSTONE צבע: לבן בהיר עם נצנוץ כחלחל . קשיות :6.5 - H:6 אסטרולוגיה : כאשר אטום : מים. כאשר שקוף : אויר. מקור : סרילנקה, אוסטרליה, בורמה, ברזיל, הודו, טנזיה, רפוב´ מלגש. אבן זו עובדת עם מרכז האנרגיה השני . מעניקה איזון ומקלה על יאוש . מגנה מפני רגשות שבתת המודע, וע"י כך מאפשרת למודעות לגדול. משחררת מתח ולחץ , משמשת כמייצב אמוציונלי דרכה ניתן ללמוד כיצד לא להגיב מתוך אמוציות וע"י כך לאפשר לאני גבוה יותר לשלוט באמוציות , מצב ממנו ניתן לצמוח לכיוון ספירטואלי יותר. מגבירה אינטואיציה . אבן שטובה לבני עשרה (גיל אמוציונלי) כיוון שעוזרת לאזן ולרכך רגשות ומונעת "כניסה" למצבי רוח. מביאה הרמוניה לחיי הנישואין . המונסטון מקלה על כאבים . מרפאה את תהליך הנשימה . מנקה את צינורות הלימפה. מרפאה טחול, לבלב ובלוטת יותרת המוח. בעבר נעשה שימוש באבן זו בזמן לידה. הנחת אבן זו לאור הירח מחדשת את האנרגיות שבה. מונסטון ורוד - (ורוד נוטה לאפרסק) אבן זו עוזרת בהעלאת ההערכה העצמית. מעניקה איזון ומקלה על יאוש. מונסטון שחור - (צבע אפור) מעניקה יכולת זרימה. כל סוגי המונסטון מביאים לאיזון רב. לא במקרה... לא במקרה לקחתי היום לידי אבן זו שמשכה את תשומת ליבי (בתוך טבעת) . אך משום מה אימי שמבינה באבנים אמרה לי לא לענדה ולא הסבירה . עכשיו שקראתי וכתבתי דברים אלה ממש בא לי כן לענוד את הטבעת המרהיבה ביופיה , בכל אופן אשאל אותה לפשר הדברים ואם תרצי אספר לך את תשובתה . מקווה שעזרתי באהבה קרן אור