אבנים

• פותח הנושא TheB
  • פורסם בתאריך

TheB

New member
אבנים

שלום לכולם ! אני מחפשת מישהו שיוכל להסביר לי על אבנים, במיוחד moon stone תודה מראש,

קרן אור8

New member
מונסטון

לא מבינה גדולה באבנים , אך במקרה יש לי חוברת שנקראת הקריסטל ותכונותיו ושם כתוב כך : מונסטון MOONSTONE צבע: לבן בהיר עם נצנוץ כחלחל . קשיות :6.5 - H:6 אסטרולוגיה : כאשר אטום : מים. כאשר שקוף : אויר. מקור : סרילנקה, אוסטרליה, בורמה, ברזיל, הודו, טנזיה, רפוב´ מלגש. אבן זו עובדת עם מרכז האנרגיה השני . מעניקה איזון ומקלה על יאוש . מגנה מפני רגשות שבתת המודע, וע"י כך מאפשרת למודעות לגדול. משחררת מתח ולחץ , משמשת כמייצב אמוציונלי דרכה ניתן ללמוד כיצד לא להגיב מתוך אמוציות וע"י כך לאפשר לאני גבוה יותר לשלוט באמוציות , מצב ממנו ניתן לצמוח לכיוון ספירטואלי יותר. מגבירה אינטואיציה . אבן שטובה לבני עשרה (גיל אמוציונלי) כיוון שעוזרת לאזן ולרכך רגשות ומונעת "כניסה" למצבי רוח. מביאה הרמוניה לחיי הנישואין . המונסטון מקלה על כאבים . מרפאה את תהליך הנשימה . מנקה את צינורות הלימפה. מרפאה טחול, לבלב ובלוטת יותרת המוח. בעבר נעשה שימוש באבן זו בזמן לידה. הנחת אבן זו לאור הירח מחדשת את האנרגיות שבה. מונסטון ורוד - (ורוד נוטה לאפרסק) אבן זו עוזרת בהעלאת ההערכה העצמית. מעניקה איזון ומקלה על יאוש. מונסטון שחור - (צבע אפור) מעניקה יכולת זרימה. כל סוגי המונסטון מביאים לאיזון רב. לא במקרה... לא במקרה לקחתי היום לידי אבן זו שמשכה את תשומת ליבי (בתוך טבעת) . אך משום מה אימי שמבינה באבנים אמרה לי לא לענדה ולא הסבירה . עכשיו שקראתי וכתבתי דברים אלה ממש בא לי כן לענוד את הטבעת המרהיבה ביופיה , בכל אופן אשאל אותה לפשר הדברים ואם תרצי אספר לך את תשובתה . מקווה שעזרתי באהבה קרן אור

desert water

New member
moon stone

לא יודעת אם זה יעזור... זה רק פרט... בסיפורה של קמלוט ואקסקליבר, אימא של ארתור, לידי איגריין, מוכנה לענוד רק את אבן זו... מפני שהיא משקפת בה את הכחול של הים ושל השמיים... :) פרט נחמד.

TheB

New member
תודה !!!

באמת פרט מחמיא ! בדיוק קיבלתי כזאת טבעת !!! תודה !

TheB

New member
תודה !!!

היי תודה גדולה !!!! קיבלתי טבעת עם מונסטון לבנה ליום הולדת ואמא שלך קצת הפחידה אותי :( ספרי ספרי למה היא התנגדה !!! ושוב תודה ....

קרן אור8

New member
אין חשש ...

שאלתי אותה והיא אמרה שהאישה בדוכן הפיס אמרה לה שהאבן לא טובה , כמובן שזו שמועה ואין מה להתייחס לכך , לפי מה שהבנתי זו אבן נהדרת וכך גם תחושתי לגביה , ויש לאמא שלי בחנות טבעת מדהימה עם האבן הזו שאני מתכוונת לענוד ... באמת שאין חשש . באהבה קרן אור

למעלה