אבנים

SnowFlake

New member
אבנים

מישהו אולי יודע ויכול להסביר לי איך לטהר אבן? קניתי אבן עם סגולות מיוחדות ואני רוצה לטהר אותה לפני שאני עונדת אותה.. תודה מראש..

shining moon

New member
טוב אני לא בטוחה שזה נכון אז לא

להתנפל עלי אם אני טועה טוב? את פשוט הולכת לים ושמה אותה במי ים זהו זה הכול

Tatu4Taty

New member
מתנפל...

לא שאני מומחה בזה אבל עד כמה שאני יודע, יש מלאאא מסורות לטיהור האבן והסמליות שבה יכולה להיות קשורה לאדם שמבצע אותה או לדעותיו. אני מעדיף תרגילי דמיון של שליחת אנרגות טובות בעת החזקתה, אפשר גם למשוח בשמן מספר פעמים ( חזרה על מספר סמלי, כמובן קשור לאמונה... אך לא מחייב )

shining moon

New member
סורי פשוט ככה חברה שלי אמרה לי../images/Emo13.gif

לא נורא העיקר שיש בסוף מישהו שהסביר לו כמו שצריך

טיהור אבן

מה צבע האבן? אם האבן לבנה-שקופה (כמו קוורץ) ניתן לשימה באור שמש ליום-יומיים ולאחר מכן לשטוף אותה במים (עדיף מי מעיין אם יש לך ליד הבית, אם לא - גם מי ברז יספיקו. לא כדאי במי מלח - ייתכן וישנם קריסטלים אשר יזוקו מהמלח). השטיפה במים יעילה גם בפני עצמה. אם האבן היא צבעונית, ניתן לשימה בשמש, אך זה פחות כדאי מאחר וצבעה עשוי לדהות. ניתן לשים את האבן גם לאור הירח (עדיף ירח מלא). גם קבורת האבן למספר ימים (עדיף ליד עץ) מסייעת בטיהורה.

jbu

New member
אבן קוורץ מטהרת ומחזקת את

אבן קוורץ מטהרת ומחזקת את השפעות האבנים האחרות, שמעתי שמים מינרלים זורמים הם די טובים אבל אתה יכול לשים אות בכוס מים מנרלים.

ChArMinG bOy

New member
../images/Emo41.gifהנה 6 דרכים לטהר אבן...../images/Emo82.gif../images/Emo41.gif

א. אפשר באמת לטבול את האבן במי ים, אבל שימי לב, אם זאת אבן המכילה מתכת כמו פירייט, האבן פשוט תתחמצן לך בגלל המליחות שבים, ולכן יש עוד שיטות טיהור... ב. פשוט להשקיע את האבן במלח רגיל, אך קיימת אותה סכנה כמו בדרך הקודמת. ג. את יכולה לשים את האבן מתחת למים זורמים. עדיף מעין או נחל, אבל אפשר להתספק גם בברז... ד. להשאיר את האבן ביום לאור השמש, או לחלופין, להשאיר את האבן לאור הירח כדי לטהר אותה... ה. לשים את האבן במושבת קריסטלים. ו. בכל אחת מהשיטות האלה מומלץ גם לשלוח אנרגיה לאבן.... מקווה שעזרתי :)

למעלה