אבל רגעעעע

אריקה 3

New member
אבל רגעעעע

אם ככה בטח גם שמעתם על הדיסק שבנוי בצורת "עשה זאת בעצמך" באתר של דוסון קריק הרשמי. וזה נורא מרגיז, כי באמת זה בנוי נהדר ויש שם שירים שאני רוצה, אבל אני בחיים לא אורשה להזמין את זה באינטרנט, ואין להשיג בחנויות. זה לא היה כל כך נורא אם הייתי מצליחה למצוא את כל השירים בקאזה, אבל יש כל מיני מנגינות שאי אפשר!!!

זה באמת מבאס....../images/Emo105.gif

גם לי בטוח לא ירשו,וחוץ מזה אני רוצה את כל מה שיש שם... אבל את המנגינות אני חושבת שאפשר איכשהוא לשמור.... ואת כל השירים אמור להיות בקאזה...

אריקה 3

New member
אז זהו... שלא! ../images/Emo7.gif

מצאתי את רוב השירים בקאזה, אבל יש להם שם מנגינות, שזה מנגינות שבמיוחד הולחנו לתוכנית, ואותן אי אפשר למצוא בקאזה! והמנגינות הן רק חלקיות באתר שם, כדי שתוכלי להתרשם באופן כללי מהן, כך שגם אם היה אפשר להוריד אותן ככה משם, לא הייתי רוצה... נו, טוב, נתגבר על הבאסה...
נ.ב. אני חייבת לומר שלי עשתה פה עבודה מעולה!!!
ועוד נ.ב. - איך עושים את החתימה שלי?!

מממ....../images/Emo105.gif

התכוונתי שאת המנגינות אי אפשר להשיג בקאזה... אבל בטח עוד מעט אנשים ישימו את המנגינות האלה בקאזה...הכול מגיע לשם...

natalyrst

New member
הא../images/Emo35.gif

שמישהו יסביר לי על מה מדובר
כי ממש לא הבנתי...

LillipooT

New member
../images/Emo60.gif

תכנסי לפה .. שם כתוב הכל
את יכולה להכין לך דיסק ולבחור איזה שירים שבא לך מתוך הרשימות שם

Dawson girl

New member
דעתי בנושא...

למרות שהרעיון של להכין דיסק לבד, ועוד עם השירים של דוסון, מאוד קוסם לי, אני מעדיפה שמי שאחראי על המוסיקה יכין את הפסקול השלישי ואני פשוט אקנה אותו. אני סומכת על אדם פילדס (האחראי למוסיקה של הסדרה וגם מי שמנגן הרבה מהשירים) בעיניים עצומות אז... בייי נמש

למעלה