אבל למה ככה?

thegogirl

New member
אבל למה ככה?

הי, אני לא ממש כותבת בפורום הזה, אבל רציתי לשתף אתכם בתסכול קטן שיש לי בשבוע האחרון. לפני משהו כמו שבוע שמעתי שיר מעולה בתוכנית "המקור", לשיר קוראים "יסמין" והוא של להקה שנקראת הפיל הכחול. אחרי ששמעתי את השיר ביררתי קצת על הלהקה והתאהבתי לגמרי, חברים שלי מצאו לי מין ep שמכיל בערך ארבעה שירים שלהם, והוא לא יוצא לי מהסטריאו של האוטו, מהmp ובכלל. כל השבוע האחרון אני וחברים שלי מסמסים בטירוף לגלגלץ כדי שישמיעו את השיר בבחירות, כי התוכנית משודרת בערך בשעות שחברים שלי מאזינים לרדיו בבסיס, ולא שמעתי את השיר בכלל. בינתיים החשבון טלפון שלי מתנפח, כי שליחת הודעה עולה 50 אגורות, והשיר לא משודר אף פעם. אני יודעת שאף אחד בפורום הזה לא באמת קשור לזה, ושככה עובד העולם ותחנות הרדיו במיוחד, אבל לפחות להתמרמר על זה בהודעהניקה לי קצת את המערכת והוריד לי את רמת התסכול.... זהו, עכשיו זה פחות גרוע... תודה!

StimpyX

New member
צריך להבין

ששיר שעדיין לא נכנס לפלייליסט, לא יושמע. ותכנית 'הבחירות', עם כל הכבוד לה, היא המשך של 'מדינה בדרך' ו 'מתגלגלים' שבאות לפניה. אין באמת שינוי בסוג המוזיקה חוץ משם התכנית. זה לא שבאמת משמיעים ב'בחירות' שירים שאנשים בחרו, אולי 'בחירת היום'. אולי. כל השאר הוא אותו פלייליסט, ואין באמת שירים שמפתיעים. בטוח שאנשים שבוחרים מוזיקה היו רוצים לשמוע דברים אחרים ממה שהם שומעים במהלך היום. וחבל על המאמץ שלך. תני שבוע שבועיים, תשמעי את השיר 3 פעמים ביום כמו שצריך.

uk23

New member
השירים שמושמעים בבחירות הם שירים יותר

ישנים שאנשים בוחרים. החדשים שמוגדרים בפלייליסט הם החדשים והם יושמעו בכל מקרה אם בחרו אותם בסמס וגם אם לא.

thegogirl

New member
מסכימה איתך, אבל..

במקום האס.אם.אס שמקבלים אחרי ששולחים להם שיר לבחירות, צריכים לקבל הודעה שאומרת שהבחירות שלנו יתקבלו אך ורק אם הם מסונכרנות עם הפלייליסט ולטעמם של העורכים... :)

למעלה