"אבל אני רוצה!"

ערב רב

New member
חס ושלום, מה לי ולשטויות האלה?

מה, אנחנו בתקופת בחירות ולא נודע לי על כך?

eviv

New member
חשבתי שדיברת מניסיון אישי...

כאמור אמרת: ""[א = אני , נ = נהג/ת] א: אפשר להציע לך סרט כתום? נ: אני לא יכולה לתלות - זה רכב חברה. א: אני מבין אותך, גם לנו יש רכב חברה - תתלי בבית. נ: בעלי יהרוג אותי - אנחנו בחילוקי דיעות. א: -"- נ: כן. א: לתלות לך על האוטו? נ: כן [ותוך כדי שאני קושר ממשיכה], רק אל תרביצו לחיילים. א: אל תדאגי אני לא מרביץ ולא חוסם צמתים. א: -"- [לאחד במשאית] נ: כן, תתלה לי. א: אני לא מגיע! [יש להם מראות בשמיים] נ: אני אראה לך איך [תולה על המראה] א: טוב, לך זה קרוב, יישר כוח! א: [למג"בניק בג´יפ שלהם] לך אני לא אתן כי גם ככה אסור לך לתלות את זה על הג´יפ. נ: מחייך. א: [נוגע לו בכתף, ליצירת קשר] יישר כוח, אתם עושים חיל! נ: אתם בסדר! תחזיקו מעמד. אני אקח כדי לתלות בבית! א: טוב [מביא לו], רק תזהר שלא יעצרו אותך, הרי מסוכן להסתובב עם כתום בימינו. נ: [מחייך] בהצלחה! תמשיכו כך. א: [רואה מכונית מתקרבת בטיל עם יד מושטת] נ: [לוקח לי ת´סרט מהיד תוך כדי נסיעה]" "

הם עושים זאת המון

צובעים את המדינה בכתום מיעוט קטן והרוב שמנסה להראות כאילו הוא רוב, ראית מה הם עשו בתל אביב?, עם צביעת המדרכות, אנשים בלי אלוהים ואני לא מתכוון לכך כבטוי.

למעלה