"אבל אני רוצה!"

זאת לא השמצה

אתה טענת במפורש שהחלטת בית הדין הבינ"ל בנושא גדר ההפרדה, למשל, נובעת באנטישמיות ואף השווית אותה לשואה. אתה מכחיש את זה?

ערב רב

New member
אתה צריך ללמוד לוגיזקה בסיסית

שוב ושוב אתה עושה שימוש במקרה בודד על מנת "להוכיח" הכללות גזעניות.

Deathatred

New member
באמצעות הבאת "דוגמה"

לא מוכיחים טענת "כל". מכך ש 3 הוא מספר ראשוני ואי-זוגי לא נובע שכל מספר ראשוני הוא אי-זוגי (אני אתן לך לבד לחפש את הדוגמה הנגדית). שנית, החלטת בית הדין בהאג, שהייתה מקוממת מכל בחינה שהיא, הייתה נגועה באנטישמיות. תגיד לי, לאיזה עוד מדינה בעולם היו אומרים שמניעת התקפות טרור על אזרחיה זה שיקול לא רלוונטי ולא לגיטימי?

באותה מידה אתה גם יכול לטעון

שהתנגדות בינ"ל להצעה שלך לגבי הקמת מכלאות לפלסטינים נובעת מאנטישמיות, כי הם מונעים ממדינת ישראל להגן על עצמה. אפשר להמשיך ולהביא את הטיעון הזה ad absurdum, אבל אני חושב שהנקודה ברורה - גם הגנה עצמית היא לא תמיד לגיטימית, אם היא באה על חשבון זכויותיהם הבסיסיות של תושבים חפים מפשע. צריך להיות דמגוג מאוד חסר בושה כדי לטעון שיש בכך רצון לראות יהודים מובלים בשנית כצאן לטבח.

Deathatred

New member
אתה טוען שיש לשקול זכות כנגד זכות

אבל בית הדין בהאג אפילו את זה לא ביצע. הוא התעלם לחלוטין מזכותם של היהודים לחיות: לא הייתה שום התייחסות לכך שהגדר נבנתה למניעת טרור והצלת חיים. לא הייתה התייחסות לכך שהיא עובדת. פסק הדין היה מביש גם בנימוקיו ובהתעלמותו מהעובדה שישראל נמצאת תחת מתקפת טרור. למעשה, בית הדין בהאג קבע שכאשר הזכות לחייו של יהודי נמצאת במדרג העדיפויות. רבים וטובים - כולל צייד הנאצים המפורסם שמעון ויזנטל - קבעו שפסק הדין הזה הוא פשוט לא לגיטימי.

למיטב זכרוני

הצד הישראלי התעלם לחלוטין מבית הדין, ולכן לא הציג את הטיעון הנ"ל. וכשטיעון לא מוצג - אתה לא יכול לצפות מבית הדין להתייחס אליו.

Deathatred

New member
הצד הישראלי שלח חוברת לבית הדין

שכללה את הטיעונים הנ"ל. חוץ מזה, השופטים היו צריכים לדעת מהעיתונות שישראל נמצאת תחת מתקפת טרור ושמטרתו המוצהרת של הגדר היא למנוע אותו. אתה צריך להיות עז מצח או תמים במיוחד כדי לטעון שהם לא ידעו על כך ושההתעלמות שלהם לא הייתה מכוונת. בסופו של דבר, השופט היחיד שהבין זאת ופסק שעקב ההתעלמות המוחלטת בדיונים מהיבט זה - פסיקת בית השפט תהיה לגיטימית - היה השופט ניצול השואה (תומאס בורגנטל).

כשאתה שולח חוברת שמציגה טיעונים

ולא בא כדי להגן עליהם ולהעמיד אותם מול טיעוני הצד השני - אל תבוא אחר כך ותצפה שבית המשפט יקבל אותם. צביעות ישראלית אופיינית. בחרתם קו הגנה מסוים? תשאו בתוצאותיו.

Deathatred

New member
טיעון מטומטם ואנטי-מוסרי בעליל

אם בית המשפט היה דן בשאלה האם קיומם של היהדים הוא לגיטימי או לא, והיהודים היו מסרבים לשלוח נציג לדיון שכזה, ובית המשפט היה מחליט שהיהודים לא לגיטמיים ויש להשמידם - לפי הטיעון שכרגע העלת זו החלטה מוצדקת ולגיטימית ואילו היהודים אשמים בשואה שתבוא עליהם כי "בחרתם קו הגנה מסוים? תשאו בתוצאותיו". תגיד לי, אתם בשמאל - איכפת לכם בכלל מחיי אדם? מהתשובות שלך זה משתמע שחיי אדם נמצאים בעדיפות אחרונה.

ואם לגדר ההפרדה היו קוראים היטלר

היית עדיין תומך בה? (פצחת בדמגוגיה מגוחכת - תקבל דמגוגיה יותר מגוחכת).

Deathatred

New member
ישראל לא הייתה צריכה מוסרית

לשתף פעולה עם הפארסה הזאת שנקראה "הדיון בבית הדין בהאג על גדר ההפרדה". כל העולם ואשתו ידעו שהמשחק הזה מכור בראש ושאם ההחלטה תשפיע במשהו זה יהיה רק בתעמולה. בפועל, מי שבאמת קובעת (כלומר, ארה"ב), הכריזה על ההחלטה בחוק קונגרס כלא לגיטימית ולא האו"ם ולא האיחוד האירופאי יטילו על ישראל סנקציות עקב בנייתה כי גם הן מבינות שהחלטת בית הדין בהאג לא שווה את הנייר שעליה היא כתובה.

ערב רב

New member
אל תדאג, גם לימין יש:

"[א = אני , נ = נהג/ת] א: אפשר להציע לך סרט כתום? נ: אני לא יכולה לתלות - זה רכב חברה. א: אני מבין אותך, גם לנו יש רכב חברה - תתלי בבית. נ: בעלי יהרוג אותי - אנחנו בחילוקי דיעות. א: -"- נ: כן. א: לתלות לך על האוטו? נ: כן [ותוך כדי שאני קושר ממשיכה], רק אל תרביצו לחיילים. א: אל תדאגי אני לא מרביץ ולא חוסם צמתים. א: -"- [לאחד במשאית] נ: כן, תתלה לי. א: אני לא מגיע! [יש להם מראות בשמיים] נ: אני אראה לך איך [תולה על המראה] א: טוב, לך זה קרוב, יישר כוח! א: [למג"בניק בג´יפ שלהם] לך אני לא אתן כי גם ככה אסור לך לתלות את זה על הג´יפ. נ: מחייך. א: [נוגע לו בכתף, ליצירת קשר] יישר כוח, אתם עושים חיל! נ: אתם בסדר! תחזיקו מעמד. אני אקח כדי לתלות בבית! א: טוב [מביא לו], רק תזהר שלא יעצרו אותך, הרי מסוכן להסתובב עם כתום בימינו. נ: [מחייך] בהצלחה! תמשיכו כך. א: [רואה מכונית מתקרבת בטיל עם יד מושטת] נ: [לוקח לי ת´סרט מהיד תוך כדי נסיעה]"

Islington

New member
שום הכללה גזענית (ימני זה גזע?)

פשוט ההודעה שלך לא ממש קשורה להודעה שלו. אתה סיפרת סיפורים משעשעים כתולה סרטים כתומים, הוא סיפר סיפור פחות משעשע על תולה סרטים כתומים.

ערב רב

New member
הוא הכליל גזענית על מחנה הימין

וחשוב לי להדגיש שמחלקי הסרטים הכתומים שייכים דווקא לימין המתון, זה שעדיין דוגל ב-"יש לי אהבה ואני אנצח" ושאר רעיונות מגוחכים באמת.

למעלה