"אבל אני רוצה!"

"אבל אני רוצה!"

"מה שלא הולך בכוח, ילך ביותר כוח. ומה שלא הולך ביותר כוח, ילך באלימות". מסתבר שבשביל אנשים מסוימים, מצד קיצוני מסוים של מפה פוליטית במדינה מסוימת, המשפט הזה הוא לא סוג של הומור. הוא בעיקר דרך חיים. ומעשה שהיה, כך היה: כשחיכיתי ברמזור באוטובוס, בדרך הביתה ממיונים בתה"ש, ראיתי כמה חבר'ה חרדיים, שחילקו סרטים כתומים. אחד מהם הלך לחלון שלי, הפתוח מעט, ודחף לי לשם סרט כתום. אחר כך הוא ניסה להכריח אותי לקחת סטיקר של "יהודי לא מגרש יהודי" (יש לי כבר אחד, עם התוספת החיננית "יש טרקטורים", תודה ששאלת). אמרתי לבחור ההוא, כמובן, שאני לא רוצה, והוא אמר, בחוצפה שהצליחה להפתיע אפילו אותי, "אבל אני רוצה!". בשלב מסוים, כשהמשכתי למאן לקחת את הסטיקר הארור, הוא התחיל לצרוח ולאיים עלי דרך החלון (שנסגר בינתיים, עם הסרט בתוכו). בתור תגובה ציונית הולמת, חיכיתי עד שהאוטובוס יתחיל לנסוע שוב, וכשזה קרה, זרקתי את הסרט מהחלון לנגד עיניו המשתאות, ונסעתי משם. כך מגיע למי שחושב שאפשר לכפות אידיאולוגיה על אחר. אני חושב שלאור ההתנהלות הזאת, ולאור היעלמותו המסתורית של סרט כחול מגג המכונית שלנו, אני מתחיל להבין למה הרחובות בעיקר כתומים. ולסיכום? חבל שרק עכשיו ממשלת ישראל נזכרה לעשות את מה שאני עשיתי, ולזרוק את הסרט הכתום מהחלון.

croovy

New member
../images/Emo107.gif זה פלייר

הפירוש של פמפלט זה בעיקר חוברת, עלון. אבל כאן זה גם לא פלייר. הוא סתם כתב את דעתו. אבל אפשר להפוך את זה לפלייר.

ערב רב

New member
אבל הסיפור מהווה רק חצי מההודעה שלך

החצי השני הוא פמפלט גזעני: "מה שלא הולך בכוח, ילך ביותר כוח. ומה שלא הולך ביותר כוח, ילך באלימות". מסתבר שבשביל אנשים מסוימים, מצד קיצוני מסוים של מפה פוליטית במדינה מסוימת, המשפט הזה הוא לא סוג של הומור. הוא בעיקר דרך חיים. אני חושב שלאור ההתנהלות הזאת, ולאור היעלמותו המסתורית של סרט כחול מגג המכונית שלנו, אני מתחיל להבין למה הרחובות בעיקר כתומים. ולסיכום? חבל שרק עכשיו ממשלת ישראל נזכרה לעשות את מה שאני עשיתי, ולזרוק את הסרט הכתום מהחלון."

די לשימוש היתר במושג "גזענות"

גזענות זו אפליה נגד אנשים מגזע אחר, כמו אפליה של אסייתי או אפריקאי בידי אירופאי. זה אפילו לא אפליה של מישהו בגלל הדת שלו!!! מאוד נוח לדמגוגים מהשמאל והימין לקרוא "שוד לאור היום! גזענות!" אבל זו בהחלט דמגוגיה, בין זה לגזענות אין דבר וחצי דבר.

ערב רב

New member
זו ההגדרה הרחבה של גזענות

ותהיה בטוח שהוא, אתה ובעצם כולם הבינו היטב למה התכוונתי. ולא, אין לי שום כוונה לתת שוב (בפעם ה-20) את הקישור.

איזה קישור, אין הגדרה רחבה לגזענות

גם אין סיבה להשתמש במושג סתם בשביל דמגוגיה זולה אם היית כנה לחלוטין הייתה מודה שאתה סתם משתמש במושג גזענות בשביל להסית וזה לא באמת קשור לדעה שלי או שלך

Deathatred

New member
לא. אני מתכוון ל"הכללה של גזענות"

כלומר, התנהגות כמו-גזענית כלפי אוכלוסיה מסוימת, אך לא על בסיס גזע. למשל: אפלייה על סמך מקום גיאוגרפי (מפעלים מסרבים להעסיק יוצאי בת-ים כי כל בת-ים ערסים).

croovy

New member
../images/Emo107.gif מה הקשר לקנאה עיוורת?

כי ככה בבילון מתרגם את זה

נו, כאילו שלא ציפיתי לזה

בדיוק כמו שצחי רואה בכל ביקורת על מדיניות ישראל, שהיא דווקא נגועה בהחלט בגזענות, סוג חדש של אנטישמיות וחזרה לימי טרבלניקה, אתה רואה בכל ביקורת על הימין הקיצוני סוג חדש של גזענות. תתבגר.

למעלה