אבל איין לי אקדח

אבל איין לי אקדח

את כל חיי מילאה העלטה אבל איין לי אקדח וכל חיי וריגשותיי התמלאו בחשכה אבל איין לי אקדח וכל יום אצלי מונוטוני מבחינת העבודה המעצבנצ והמעייפת אבל איין לי אקדח במקום שיש בו הרבה חולי אני עובד והמראות קשים ומדכאים אותי אבל איין לי אקדח ואני לא יכול לצאת משם כי איין לי ביטחון עצמי לעבוד במקום "רגיל"/בחוץ אבל איין לי אקדח ומשלמים לי שכר עלוב שאני מרגיש איתו נורא אבל איין לי אקדח ואני מרגיש שהחיים שלי תקועים לגמרי בתחום ובכלל אבל איין לי אקדח ומישהי שגרמה לי שלשום ואתמול לשברון לב גדול אבל איין לי אקדח כי הבנתי שדמעות לא יחזירו לי אותה והיא לא תהיה שלי אבל איין לי אקדח ואני כל כך רוצה לאהוב והיא נעלמה לי פתאום אבל איין לי אקדח על זה שאיין עוד תקווה אבל איין לי אקדח על זה שאני מרגיש לבד כל הזמן אבל איין לי אקדח שאיין לי מישהי משלי לאהוב אבל איין לי אקדח ושאם יכולה להיות מישהי חדשה אז מפריעים לי לנסות להכיר אותה אבל איין לי אקדח בגלל שניראה שכל הדרכים חסומות אבל איין לי אקדח בגלל שאבא לא מבין מה קורה איתי אבל איין לי אקדח בגלל שאבא זה איום רציני בשבילי אבל איין לי אקדח בגלל שהגוף מכור לכדור הרגעה וכדור שינה אבל איין לי אקדח בגלל שאני לא יודע מה החיים רוצים ממני ומה אני מהם? אבל איין לי אקדח בגלל שאני פוחד שמרוב שהגוף שלי במתח ובחרדה הוא עלול לקבל חולי קשה אבל איין לי אקדח בגלל שבעתיד אני אשב לבד באיזה דירה מסריחה עם שותף רע אבל איין לי אקדח בגלל שאני פוחד שאבא ינצל אותי כפסית בעתיד אבל איין לי אקדח בגלל שהלב קפא איין לי אקדח בגלל זה.. (בתמונה-רוקט קוביין לו דווקא כן היה אקדח)

למעלה