אביזרים.

tiptip4u

New member
אביזרים.

לא- לא שירשור אביזרים אלא עצות. אני למשל לא מרבה בלהכין תכשיטים לדוליז, למה??? אני לא מצליחה כול כך טוב בזה. אביזרים, אגב גם כולל נעליים. אבלא הבגדים. אוקיי, תשאלו שאלות ותשדלו לענות. אני בטוחה שלחדשות הרבות יהיו הרבה שאלות, אז תנסו להדביק אותן כמו ענת, מיכל, טאל, דליה, זאת מלמטה שעשתה גרבייםם וכולם כתבו לה שזה מהממם (שתי החורפיות) וכול מי שיודעת. אני מתחילה. איך עושים מתכת??????? ניסיתי, אבל לא ממש הצלחתי. מה שניסיתי היה משהו הדרגתי... כהה->טיפה פחות->טיפה פחות->טיפה פחות->הכי בהיר->טיפה כהה->טיפה כהה->טיפה ככה עד הסוף. זאת השיטה? הפלטה שלי לא הייתה טובה והתוצאה צריכה טישטוש דחוף. עגילי חישוק. איך לעשות אותם????????? טבעות? אפשר בכלל? לרוב הדוליז אין אצבעות. אני מחפשת בייס שמוצאי לשון החוצה. לא אמוקיס ולא מאנגה ולא פרפס ולא משהו כזה. משהו יפה. פשוט אני נורא רוצה לעשות עגיל בלשון לדולי (פריקית כזאת... שיער צבעוני קוצים-קרחת עגילים בכול מקום, חצאית על מכנס, נלעיים צבאיות שאגב, איך עושים? נווו יודעות מה אני מתכוונת.) אין. אין לנצל. אל תחשבו על זה. כול כותר תתחילו בלא לנצל. תנצלו שירשורים דפוקים, יש כאלו בעמוד. לא את זה!!!!!! באהבה, ימית.

tiptip4u

New member
הקפצצייייי (אפצייייי)

אני מקפיצה, והולכת לישון. אני רוצה לראות מחר הודעות במייל שלי בקשר לבייסים (כול ה634) שאני מוכנה לתת לאחרות ולחלוק בהם. אף אחד לא שלי!!!!!!.... כאן אני הפסקתי... תלכו להתחלה של הבייסים (זה זה???) או שתבקשו ממני את ההתחלה. אצלי זה ממוין לפי צבעים וסוגים--- כדי!

Alexis14

New member
אוקיי... רעיון חמוד! מותר לצרף דוגמ

אות? בקשר לטבעות- לא, ךרוב הבייסים אין אצבעות- אבל דווקא למנגה יש! אני חושבת שפשוט עושים קו כזה... עם טיפה הצללה, אם אפשר עגילי חישוק- אני פשוט עושה עיגול כזה... הנה דוגמה... שאר השאלות- לא זוכרת אבל אני באמת אנסה לענות אם תהיה שאלה שאדע עליה את התשובה

tiptip4u

New member
יש כבר אחד.

אבל חוץ משירשור אחד, לא ראיתי כאן עוד, ואין לי מושג איך לקשט ת´דוליז שלי! ואני כול כך רוצה. שישאלו בשירשור שאלות. נקודה, פסיק, נקודותיים, ; (איך קוראים לזה?) סוגריים, סימן שאלה, קראיה, שווה ועוד.

צו צאנג

New member
גם אני רוצה לדעת אך עושים מתכת

וזה שירשור שבהחלט שווה להקפיץ אותו לדעתי...

אמממ..../images/Emo110.gif

יש לי דולי אחת שניסיתי לעשות לה שרשרת כזאת מיוחדת, גותית, אז כל פעם הוספתי והוספתי אז תראו איזה יופי של שרשרת יצאה!!!

למעלה