אביזרים ראשונים

Whip

New member
יפה, אבל לא תמיד מתאים

לא סתם אומרים - "אל תהיה צודק - תהיה חכם".
אם בן הזוג לא פתוח לבדס"מ, אני לא רואה טעם בלדחוף לו את זה לגרון, כי זה רק יגרום לחיכוכים ומריבות ביניכם. הוא לא ירצה את זה רק בגלל שאת רוצה, ולא תמיד יפרגן לך להתנסות בזה...
כנ"ל בחיי היום יום. לדוגמא - לא תמיד יש לך בוס שפתוח לשמוע רעיונות חדשים ויכול אפילו לראות בכך איום על מעמדו, וכתוצאה מזה אתה תסבול משיתופו בפרץ החדשנות שתקף אותך.
אז תמיד כדאי לנסות ולצפות גם תהיה התגובות למעשיך עוד לפני שהם מבוצעים, ואז לשנות, לעדן או בכלל לא לעשות אותם בפני קהל עוין.
ללכת עם גופיה ומיני ביום קיץ חם בת"א - זה רק טבעי.
לעשות את אותו דבר בלב בני ברק - יכול להגמר לא טוב. קהל עוין, כבר אמרנו :)

אליסה40

New member
מה

לגבי תלייה של צלב בבית במסווה של מתקן לעציצים?

אם לא יהיה בעניין תמיד יהיה לזה שימוש אחר.

אליסה40

New member
אגב

לדחוף לגרון, אני פעם ניסיתי את זה.

חיכיתי על 4 על המיטה והוא הסתכל עלי במבט של מה נסגר איתך מותק?
(זה לא קרה שוב
)

Whip

New member
חחח

גדול

הזכרת לי שחבר שסיפר לי שגרושתו - כשהיו נשואים - ביקשה שיתן לה מכות בישבן בזמן הסקס ושידבר אליה מלוכלך - והוא אמר לה להפסיק עם השטויות האלה...

הי, הי,

מכות בישבן ודיבור מלוכלך כבר יש לנו.
אפילו קצת הגבלת תנועה (להחזיק לי את הידיים חזק מעל הראש שאני לא אוכל להזיז אותן..).
לא נראה לי שזה יהיה לו מאוד מאוד משונה...

Whip

New member
מצוין

אם יש לך את כל זה, אז הוא בהחלט מוכן לשלב הבא של שילוב קוביות קרח, נרות שעווה ולענות לו ב"כן אדוני",
ואז קצת חבלים, דילדו ופלאג,
ועוד כמה שבועות תגיעו לשימוש בצלב, מלחם ומסור, לאפקטים מרהיבים :)

פוטנציאל לזרום עם הדברים האלה יש

אבל המהות, את זה קשה לי מאוד להאמין שהוא יבין.
טוב, כבר היינו בדיון הזה.

החלק האופטימי לדעתי הוא

שמהות יכולה להיבנות גם עם הזמן.
תחשבי על סטודנט למשחק מתחיל מול שחקן ותיק, למשל. בשניהם בוער חיידק הבמה - אבל המהות שלהם אחרת לגמרי.

gaya36

New member
יש מידת צדק בדברייך:)

נכון שמה שמתאים לי לא בהכרח יכול להתאים לאחר מבחינת הישירות וכו' על זה שנינו תמימי דעים. אני דיברתי על עצמי ונכון, יש לזה גם השלכות. לדוגמא מבחינת קידום שהתעכב מזה שלא תמיד אוהבים לשמוע את האמת בפנים ודווקא מצפים שתתנהג ותסכים עם הדרך של מי שעומד מולך ובקטע הזה אני קודם כל ישרה עם עצמי וממשיכה בקו שלי . כמובן שאם זה שעומד מולי משכנע אותי שהדרך שלו נכונה אני הראשונה שאעזור ואסכים.

לגבי הרצון המיני שלי, ברגע שהבנתי שזה גורם ועושה לי טוב להיות שולטת אני הייתי הראשונה שסיפרה לבעלי על הבגידה ועל המקום הזה ולקחתי בחשבון את ההשלכות שיבואו.
אני לא סיפרתי בשביל להכריח אותו להיות נשלט או להתחיל ולאהוב בדס"מ (בעלי הוא גם האחרון שיהיה נשלט והוא בהחלט לא מתחבר לכאן) . אבל עכשיו הוא יודע שאשתו כן ואני כותבת כאן בחופשיות והוא לפעמים גם מציץ ואנחנו גם יכולים בהומור להביא את זה מדי פעם כי שנינו יודעים שזה לא מדבר אליו אבל אין את ההסתרה וזאת כוונתי להתנהג בטבעיות עם מה שעושה לך טוב בנשמה.

Whip

New member
אז רק אומר

שלמזלך הוא מקבל את זה כך,
כי יש הבדל תהומי בין לקבל את העובדה שבת הזוג שלך מתעניינת ומשתוקקת לבדסמ, לבין להסכים לה לחוות את זה אחרים.
אם הוא תמך או איפשר את האפשרות השנייה אז שאפו לו, ושיידע שהרבה נשואים ונשואות היו שמחים את בני\ות זוגם גם היו מגיבים כך.
כמובן שלא כולם כאלה, וחשיפה של רצון שכזה יכולה להביא לקרע בין בני הזוג ואף לגירושים. ולכן הרבה בוחרים\ות להסתיר, מתוך ידיעה איך בני\ות זוגם יגיבו, וחוסר רצון לשלם את המחיר (שממילא לא יביא לקבל אישור לחוות בדסמ עם אחרים\ות).

gaya36

New member
לא כתבתי שהוא מאפשר לי את זה עם אחרים

ואני גם לא רוצה או מחפשת לעשות את זה מחוץ לנישואים , הנסיון עם אותו חבר הספיק לי .... תקשורת טובה וסבלנות רק מועילים לשני הצדדים

יש לי משימה בשבילך!

בזמן שאת מחכה למשלוח שיגיע בדואר תכתבי סיפור קטן.
לא צריך להיות יצירה סיפרותית- רק לכתוב מה יש לך בראש, על מה את מפנטזת, מה מדליק אותך בכל הסיטואציה הזו.

תשלחי לו למייל או משהו.

מניסיון שלי-
לקנות אזיקים ולהגיד לו "נו, תשתמש" יכול להגמר מאוד עקום.
עדיף ללמוד לתקשר את מה שאת רוצה ומפנטזת.

Whip

New member
אז משהו פשוט יותר -

חפשי סיפור קצר, קינקי, ולא מאיים מדי - בלי חיתוכים, ניסורים ומחטים :)
וכיתבי לו שנתקלת במקרה בסיפור הזה, קראת וחשבת שהוא מדליק, ושתשמחי מאד אם הוא ייקרא אותו ממש לפני שהוא יוצא הביתה מהעבודה... :)

למעלה