אביזרים ראשונים

אביזרים ראשונים

איזה אביזרים אתם ממליצים לקנות למתחילים? נניח שאני רוצה לרמוז לבעלי שאני בקטע, עם מה כדאי להפתיע אותו?
חשבתי על אזיקים וכיסוי עיניים בנתיים. מספיק ברור כדי לרמוז שאני מתה שהוא יקשור אותי?
איזה אזיקים? איפה קונים? מה עוד אפשר (שלא ילחיץ אותו יותר מדי)?
תודה

A לוןA

New member
המלצות

אזיקים- יש מגוון רחב מאוד של אזיקים, מחומרים וצורות סגירה שונים.
ההמלצה שלי- לכי על אזיקים רחבים מעור עם ריפוד בצד הפנימי ועם סגירת אבזם פשוטה (לא מנעולים או ניצרות), שניתנים לניתוק.
היתרונות-
ראשית הם נוחים מאוד ובטוחים מאוד. לא גורמים שפשופים או עצירת דם. שנית- הם בהחלט מכניסים לMOOD הנכון. הם לא מסובכים לתפעול או מועדים לתקלות, ומאחר והם נתיקים אפשר לשים אותם עלייך בתחילת הערב, ובמהלך הערב לחבר אותם מקדימה, מאחורה, לוו שתלוי או לשרשרת למניעת תנועה חלקית. בקיצור- מלא דברים לעשות איתם, רק להפעיל את הדמיון.
בקשר לאיפה קונים- אני הייתי ממליץ לקנות באתרים בחו"ל, למי שיודע מה הוא מחפש. מאחר ואת כנראה שלא- הייתי ממליץ ללכת לחנויות לבדוק ולהרגיש- ואז להזמין מחו"ל.

כיסוי עיניים אפשר לקנות בכל חנות טיולים, או באותו אתר ממנו את מזמינה את האזיקים.

**הערה- המלצות לחנויות בפרטי בלבד

UltraL

New member
אני אחזק את Aלון

לא! לקנות אזיקי מתכת. זאת האופציה שכל מתחיל חושב עליה והיא טעות גמורה.

ואם אין לך זמן/סבלנות להמתין למשלוח מחו"ל, כל חנות סקס שמוכרת אביזרי בדסמ היא אופציה.

גם בגדים זנותיים / סקסיים / תחפושת יכולה להדליק את האווירה. קונים באותם חנויות.

אם את רוצה משהו בולט גם בתחום ההצלפות וממש קל, אשפר שוט סוסים עם קצה רך.
דוגמא לשוט למתחילות שיש בתיק שלי.

ארבע עניבות

בפעם הראשונה שהיה לי מפגש בדסמ, השתמשתי בארבע עניבות רגילות שהיו לי במזוודה.
הבד רך, נעים וחזק
כל גבר יודע לקשור עניבה
לא מוציאים כסף על ציוד שלא יודעים אם יהיה בשימוש
התחושה זכורה לי (ומדובר בהרבבבבה זמן) כחוויה יוצאת דופן.
במשך השבוע, כשענבתי את העניבות - הן הזכירו לי את הסופ"ש המרגש.

Michael1991

New member
יעלה יעלה...

לאדם "רגיל", לפתוח מגירה ולגלות את הדברים האלו, קצת מלחיץ...
חברה של חבר ישנה אצלי פעם בחדר (כשהייתי בצבא) ליום אחד, עשתה מעבר דירה ונתקעה ללא קורת גג...בקיצור, כיאה לבן אדם, חיטטה בדברים שלי, ומצאה כמה "מכשירים".
אמרה לחבר שלי שיש לי ערכת אונס בבית

A לוןA

New member
אני יכול לספר לך

על ונילית אחת, שפתחה מגירת גרביים שנשכח בה בטעות צעצוע בצורת שוט (משהו באורך 20 סמ, כולל הידית)
הזעזוע שאחז אותה וההבעה המופתעת/מזועזעת על הפנים שלה מצחיקות אותי גם היום, 10 וחצי שנים אחר כך (והאמת, שגם אותה)

Michael1991

New member
בהחלט...

כל עוד לא נקבל הכרה בפומבי, אנחנו עדיין נחשבים כסוטים. צריך להתייחס לעניין ברצינות. שמעתי על מקרים בארצות הברית שבני הזוג נעצרו באמצע סשן, ואף הבעל קיבל תיק על עברת אלימות.

זה מתסכל, אבל זאת המציאות.
לפחות לנו היו חוויות מצחיקות

חברות שלי כבר לא מזועזעות...

הן התרגלו...
לרובן (הכוונה לכ-3 חברות ממש קרובות) אני מראה את הדברים מייד כשאני קונה, באותה התלהבות כמו שבחורות אחרות מראות לחברות את השמלה והשורטס החדשים מהסייל שהיה אתמול בקניון

אלה ביניהן שמאוד לא מיניות - גם ככה נרתעות מזה בדיוק באותה מידה שהן נרתעות מקונדום או ממראה של ז', אז זה לא שונה מבחינתן... אירוני.

Michael1991

New member
בעקבות 50 גוונים של אפור,

יצאה ערכת חבלים למתחילים, ויש בה כיסוי עניים...כבר נחסכו 50 שקל, משהו כזה...

UltraL

New member
יש פורום אחר ל 50 גוונים.

אני מאוד לא! ממליץ להשתמש בחבלים אם לא ידעים. זה רק גורם לצרות , תיסכול וזה מסוכן.

אני בטוח שיש שם גם אזיקי מתכת מרופדים בבד של עור נמר . לפני 6 שנים קניתי כזה סט ואחרי פעם אחת זרקתי הכל לפח.

UltraL

New member
אזיקי סקוץ זה לא רע

סגירה ופתיחה קלה.
ש לי גם כאלה איפושהו ויש בהם חוזק מסויים. עם גם מעברים איזה חוט בפנים עוד יותר טוב.

מצטרפת להמלצה להימנע מאזיקי מתכת

מניסיון. כאב רע (לשני הצדדים) זה לא משהו שאנחנו רוצים כאן...
אני כן רוצה להציע את האופציה לבחור במוצרים מבד, קטיפה, סקאי וכו' ולא להשתמש בעור (כי אם אפשר גם להימנע מפגיעה בבע"ח - אז למה לא? יש מספיק תחליפים וזה גם יותר זול ונעים על הגוף).
לי יש שני סטים - אחד מבד וסקוטש, שקניתי מחנות מוכרת בארץ כשהיה מבצע, וסט אחר מסקאי עם אבזמים - שהזמנתי מחו"ל במחיר מצחיק (אזיקים לידיים+אזיקים לרגליים+שרשראות הארכה ב-49 ש' כולל משלוח!). אסור לעשות כאן פרסומת, אז אם תרצי לינק לחנות - אשלח לך במסר.
הם יציבים ובטיחותיים ומתאימים לכל הדברים כמו שאלון כתב למעלה.
וכיסוי עיניים יש בחנויות טיולים ולפעמים אפילו סתם בחנויות של מתנות. ובעקרון אפשר לעשות כיסוי עיניים גם מקשתות לשיער (אלה שעשויות מבד) או בנדנות.
כתבתי על זה גם כאן ויש שם עוד לינקים שחוזרים לכאן בסוף:
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=234&MessageId=174310550

למעלה