אופס...ס, פה את טועה, בגדול !
כשפנית לפורום בלי להגדיר את המגיבים, הרצויים לך - פנית למעשה אל כולם.
כשעניתי לך, היו לי כוונות נהדרות וכדאי היה לו עברת על השרשור וראית למי כתבת תודות, לפני שפתחת במתקפה האישית.
ביקורת היא ביקורת. נקודה. "תוספת הבניה", היא בגדר הצהרת כוונות לעתיד הרחוק (בד"כ שלא על מנת לקיים). בנקודת הביקורת אין לזה שום משמעות. מה שמסקרן אותי עכשו, זה מה בעצם את מתכוונת לבנות, אם בכלל, אחרי שתסיימי להרוס. את הרי בקטע של ביקורת
בונה.
אני מוכרח להודות שבקריאה ראשונה, התגובה שלך די שעשעה אותי. אחרי קריאה שניה חשתי כלפייך רחמים. טיפוסים, שמפרשים כל הערה תמימה, כהתגרות אישית כלפיהם וממהרים לתקוף בכל הכוח, הם בודדים וחסרי ביטחון עצמי.
רוב האנשים אינם מתעסקים בהאדרת שמם, או איך קראת לזה? שיודעים סוף סוף שהם קיימים. לגבי אלה שכן - יש 2 דרכים לכך.
האחת, בזכות תכונותיו וכישוריו האישיים, של האדם - דרך זו שייכת לגדולים שבינינו ונקוטה, בד"כ, ע"י סביבתם. הדרך השניה היא ע"י הנמכת הסביבה - זו שמורה לבעלי האישיות העלובה ונקוטה בידי עצמם בלבד.
תודה לך, מרים, על שהבהרת לנו, באיזה צד של הסקלה נמצאת האישיות שלך. מכיוון שברור לי איזה מין מידע יש לך להעביר "כדי לתת", לא אטרח עוד להגיב לך. את מוזמנת בזה להשתולל, לצרוח ולקלל כאוות נפשך. תיהני
.