אבידה

kukac731

New member
אבידה

מי יכול לעזור לי? לפני שבועיים בערך אבד לי כלבת לברדור מעורבת שחורה העונה לשם כוכב.

חיפשתי אותה ותליתי מודעות . לפני שזה קרה שמתי לה שב אך הכל לשווא.
אשמח אם תוכלו לעזור לי.
מי שימצא לי אותה יקבל פרס כספי.
מרים

kukac731

New member
האמת...

שזמן רב היא היתה חולה אז לא רציתי לצלם אותה במצבה - פירפרה בין חיים למוות בגלל דריסה ממכונית - וזו הסיבה שלקחתי אותה מבעליה.
הוא העדיף לתת לי אותה מאשר לשלם את הניתוח...

בכל אופן, אני שולחת תמונה אחת שיש לי.

ומקווה ומצפה לעזרה...

kukac731

New member
התמונה ששכחתי פה

KallaGLP

New member
האם בדקת בכל העמותות וההסגרים באזורך?

כמו שכתבו, לפרסם תמונה שלה כאן, בפייסבוק ובכל מסגרת וירטואלית אפשרית.
מקווה שתמצאי אותה.

kukac731

New member
איזה עמותות והסגרים יש בירושלים חוץ מהשירות הוטריני העירוני?

kukac731

New member
תודה

חלק מהם כתבתי. שמחתי לראות שיש עוד אפשרויות.
אני אכתוב לאחרים.

ושוב תודה.

kukac731

New member
מחשבה חכמה אבל...

הייתי בביתו וראיתי בחצר שאין אף אחד.

חוץ מזה ואולי זה ישמע סובייקטיבי נקשרנו שנינו ואני רואה שהיא אוהבת אותי יותר מבעליה הקודם.
בעליה הקודם לא חיסן אותה בכלל, לא שם לה שבב, נתן לה אוכל (בזמנו לקחתי את האוכל ליומיים הראשונים עד שאקנה) לא מזין שאפילו היא ידעה זאת ולא רצתה לאכול, הוא לא לימד אותה לחצות כביש - אני עשיתי זאת והוא גם לא לימד אותה לא לאכול אוכל ברחוב -אני עשיתי זאת.
למעשה יש לי סיפור יפה בשבילך. יום אחד היא נשארה אצלו בכוונה כי הייתי בין מעבר דירות וחשבתי שכל הברדק והשינוי הזה יעשה לה רע. אז היא היתה אצלו שבוע בערך. הייתי צריכה שתישאר שם עוד ימים מספר אך באתי להגיד לה רק שלום שתרגיש טוב. הייתי עם ידיד שלי שמכיר גם את הבעלים הקודמים.
היא התנפלה עלי עם המון קישקושי זנב ולקיקות בכל הפנים לא עזר שאמרתי לה די. שנפרדתי ממה הלכתי לתחנת אוטובוס והיא אחרי כמה דקות בודדות רצה אחרי - לא הפריע לה שהיתה קשורה לחבל עבה. הידיד שלי אמר שבכל הזמן שהיא היתה עם הבעלים הקודמים אף פעם היא לא עשתה זאת.

דגלמנגה

New member
היא נראית יפהפיה אמתית בתמונה ולא מן הנמנע שאם מישהו

אסף אותה, הוא ינסה לאמץ אותה ובשלב כלשהו גם יקח אותה לווטרינר לחיסון שנתי.
ישנו שרות בתשלום של אתר פט-נט: http://www.petnet.co.il/lost , ששולח אימייל בתפוצת נאט"ו ל-2,000 וטרינרים וגם מעלה מודעה (להדפסה ותליה במרפאה) באתר הווטרינרים Vetnet, בפורטל Petnet. במודעה הם מבטיחים פרס ע"ס ₪150 לווטרינר שדרכו תמצא החיה האבודה. דוגמה למודעה:
http://www.vetnet.co.il/lost/lostpet2.asp?id=1270
&nbsp
השרות הנ"ל בתשלום - לשיקולך.
&nbsp
הערה: כשגיליתי את השירות הזה לראשונה, חשבתי שעשיית קופה ע"ח צערו של מישהו, היא דבר נבזי. כשאני חושב על כך ברצינות, ומנסה לדמיין אובדן של ג'יני, אני משוכנע שהייתי הופך עולמות כדי למצוא אותה. בפעם היחידה, כשקפצה מעל גדר (ההיפ-דיספלסיה התפתחה מאוחר יותר), להצטרף לחבורת כלבים, שכנראה "הזמינו" אותה לבלות איתם - התרוצצתי כאחוז אמוק עד 2 לפנות בוקר, כדי למצוא אותה. וזה היה ביישוב ועם כלבים שהיכרתי את רובם.
&nbsp

kukac731

New member
לא ידעתי על שירות זה

וואו (וזה המקום להגיד זאת
) ברור שאלך לעשות זאת עם השירות המלא.
אני מאד דואגת לה ורוצה לקבלה לא רק מהר אלה גם בריאה ושלמה פיזית ונפשית.

בכל אופן, תודה רבה!!

אתה נותן לי תקווה שימצאו.

kukac731

New member
קודם כל, תודה

אבל לצערי כמו שחשבת לא כל הכתובות מעודכנים וגם לא כל הטלפונים מעודכנים - אני יודעת כי ניסיתי את הכל.
אבל בכל זאת, חלק היו מועילים

דגלמנגה

New member
התיחסתי לזה מפני שחלק גדול מהקישורים במאמרי הפורום שבורים או

חסרים לחלוטין ותמונות רבות מזמן אינן קיימות.
אפשר להגיע לחלק מהמידע הרלבנטי, בחיפוש באינטרנט, לפי שם המקור המדובר.
באתר "חיי כלב" יש מאמר על איך ואיפה לחפש כלב שאבד. בכלל, האתר הזה הוא פנינה ייחודית (זו כמובן דעתי האישית).

kukac731

New member
אתה מתרגז די מהר...

אבל מה שנכון - נכון. חלק מהלינקים שבורים, חלק לא קיימים וחלק טובים.
אם אתה לא יודע לקבל ביקורת בונה אל תכתוב כלום.
סך הכל אמרתי לך בתחילת המכתב תודה - אז רד מהעץ.

דגלמנגה

New member
אני לא מתרגז, אני מסביר מדוע כתבתי הערה מסוימת

נכון שאמרת תודה, אבל שעה אחת אח"כ כבר היתה לך תלונה.
ואם זו הגישה שלך, קודם ועכשו, ולאור תגובתך האחרונה, אז חבל בכלל על הזמן שהקדשתי לרכז עבורך את החומר.
את דעתך אם כן לכתוב או לא לכתוב תגובה, את יכולה לשרשר למקום שבו השמש לא זורחת

kukac731

New member
את הפגיעות שלך שמור...

לפסיכולוג. זה לא הפורום המתאים לכך.
ביקשתי עזרה לא ממך אלא מבני אדם שיש להם כוונות טובות - ותאמין לי מצאתי המון עם מילה טובה, לינקים מועילים, ידע שמקדם ועוד. הם עשו זאת בשביל לתת.

אני לא ביקשתי ממך אישית עזרה ולא ביקשתי שתקדיש לי את זמנך. זו היתה החלטתך האישית - בלבד. כל מה שאתה רצית זה לקבל - סוף סוף מישהו ידע שאתה קיים.
אתה לעומת זאת לא יכול לקבל שום ביקורת בונה כלשהיא ולכן אני ממליצה לך לקחת גם כמה כדורים שיאזנו לך את הראש שלך.

אל תדאג, שאני מדברת עם אנשים השמש תמיד זורחת ומחממת לי את הלב. יכול להיות שלכן היא לא נשארה לך והמלצתי הכנה היא שתלך כל ימות השנה עם מטריה.

דגלמנגה

New member
אופס...ס, פה את טועה, בגדול !

כשפנית לפורום בלי להגדיר את המגיבים, הרצויים לך - פנית למעשה אל כולם.

כשעניתי לך, היו לי כוונות נהדרות וכדאי היה לו עברת על השרשור וראית למי כתבת תודות, לפני שפתחת במתקפה האישית.

ביקורת היא ביקורת. נקודה. "תוספת הבניה", היא בגדר הצהרת כוונות לעתיד הרחוק (בד"כ שלא על מנת לקיים). בנקודת הביקורת אין לזה שום משמעות. מה שמסקרן אותי עכשו, זה מה בעצם את מתכוונת לבנות, אם בכלל, אחרי שתסיימי להרוס. את הרי בקטע של ביקורת בונה.

אני מוכרח להודות שבקריאה ראשונה, התגובה שלך די שעשעה אותי. אחרי קריאה שניה חשתי כלפייך רחמים. טיפוסים, שמפרשים כל הערה תמימה, כהתגרות אישית כלפיהם וממהרים לתקוף בכל הכוח, הם בודדים וחסרי ביטחון עצמי.

רוב האנשים אינם מתעסקים בהאדרת שמם, או איך קראת לזה? שיודעים סוף סוף שהם קיימים. לגבי אלה שכן - יש 2 דרכים לכך.
האחת, בזכות תכונותיו וכישוריו האישיים, של האדם - דרך זו שייכת לגדולים שבינינו ונקוטה, בד"כ, ע"י סביבתם. הדרך השניה היא ע"י הנמכת הסביבה - זו שמורה לבעלי האישיות העלובה ונקוטה בידי עצמם בלבד.

תודה לך, מרים, על שהבהרת לנו, באיזה צד של הסקלה נמצאת האישיות שלך. מכיוון שברור לי איזה מין מידע יש לך להעביר "כדי לתת", לא אטרח עוד להגיב לך. את מוזמנת בזה להשתולל, לצרוח ולקלל כאוות נפשך. תיהני
.

kukac731

New member
כוונות נהדרות? חפש במילון את ההגדרה לכך

כוונות נהדרות יש למישהו שרוצה לעזור בכל מחיר בלי לקבל תמורה. זו ההגדרה שלי. לא בשביל לקבל תודה ולא בשביל לקבל כל דבר שהוא.
אתה כמובן לא מבין מה זה לתת - שהרי הערה אחת נכונה שחלק מהלינקים שבורים ולא תקינים (כפי שאמרת בהתחלה לפני) התבררה כנכונה.
חוץ מזה לא אמרתי ביקורת בניה. גם הבנת הנקרא כנראה אין לך אלא ביקורת בונה. חפש במילון מה ההגדרה ותמצא שזוהי הערה שיכולה לעזור למי שקורא או שומע אותה. ברור שהגעתי לאוזנים סתומות - נקה אותם ולא תיהיה חירש לסובבים אותך.
ביקורת בונה היא לא רק לעתיד ושוב אין לך שום ידע על מה אתה מדבר, אלא להבין קודם כל מה הטעות לא רק לתקן - אבל במקרה זה שוב אני חוזרת ואומרת מה שאמרתי אתה כתבת קודם - ואם זה לא מוצא חן בעיניך לא היית מלכתחילה לכתוב זאת. לך תתווכח עם עצמך. או אולי בעצם יש לך שתי אישיות וזה מה שאתה עושה.
באותו רגע, ממש בשניות שכתבת את הערה הזו והראשונה בכל השירשור העלוב שלך, אני מבינה שאתה בצד של חלשי האופי והפחדנים המוציאים את ראשם גבוה מהר וצועקים דברי הלל על עצמם שמא מישהו אחר לא יעשה זאת. אחרת אין אפשרות להבין למה התרגזת והשתוללת מהערה אחת ויחידה של בן שיחך - במקרה זה אנוכי. יכלת לומר היתה אי הבנה, חוסר בתקשורת, או כל דבר אחר אך בחרת לצאת מכליך ולשרשר מירמורים.
אני מזכירה לך שאתה קטן מאד בנושא זה ולא ממש מעניין - כל מה שאני רוצה הוא למצוא את כלבתי שרגש ועדינות יש לה יותר ממך - נו, טוב זה לא קשה במיוחד שלך אין.
שיהיה לך המשך יום נעים - ומקווה שלמדת מהלקח.
להבא קח את הכדורים בזמן, אל תצעק אל אף אחד אם אתה בודד. בקש עזרה בפורום. אני בטוחה אם תעשה זאת בנימוס יעזרו לך.

למעלה