אביב

AmitR1

New member
אביב

לקראת האביב והקיץ http://www.handbag.com/beauty/tips/brazilianwax גם בגילנו הצעיר... זה מה אנחנו אוהבים שתדעו ע

כמה פעמים כבר

עמיר כמה פעמים כבר ראיתי אותך כותב כל מיני דברים שנכנס וסתם אומר ולא ממשיך ושאתה אדם מאוד עסוק. אבל אני הלכתי לכתובת שנתת כאן בהודעה שלך וגם קרתי שמה קצת והבנתי שאתה מחפש בחורות חתיכות כמו אלה מברזיל של הקרנבל וכאן זה פורום שמכירים אנשים בני 50 בערך יותר או פחות אז גם אם אישה יפה ושווה אז בטח בגיל כזה לא נראת ככה . אז אתה כל כך עסוק זה בטח במקומות שרואים כל מני חתיכות חתיכות ערומות וכאלה כי זה מה שאתה אוהב. ככה זה אצלך? יש כאן הרבה כאלה ראיתי אבל יש גם אנשים נחמדים ככה הבנתי חבל שמתקלקל מכאלה שמדמינים על חתיכות ועושים את עצמם שמשתתפים כאן באמת.

AmitR1

New member
ואני ממש לא התכוונתי

ל"אופה ויפה", ולמרות שאת בטוחה שאני מסתובב באתרים פורנוגרפיים, אני לא. ולמרות שמדבריך ניתן להבין כי נשים (ואולי גם גברים) בגיל 50+ אינן יפות אינן מושכות ואינן חתיכות, אני אינני מסכים איתך. לפחות בגילנו, רוב הנשים נראות טוב, טיפוח משפר את מראה האישה. אישה לא צריכה להיות יפה כדי להיות מושכת, אבל חשוב להיות מטופחת, וכן, בת זוגי, חשוב שתהיה מטופחת. מערכות יחסים,גם בגילנו יש להן פנים רבות - אחד מהם רגשי ואחר פיסי. ואין מערכת יחסים שאין בה שילוב של השניים, כן, גם בגילנו. ע

magy

New member
אחרי ההודעה של מי

האגודלים שלי? הבט שנית.

צלפלפית

New member
בגילנו...

הגענו לגיל שאפשר להתחיל (או מוטב להמשיך) לגיל שניתן "לעשות לעצמנו"... לומר לעצמנו- "עכשיו תורי" וכל האחרים ימתינו... הזמן, המקום, וההזדמנויות הן שלנו... עלינו רק לקחת... זה בדיוק הגיל בו אדם שלם עם אופיו...על הטוב ועל הרע שבו... עם גופו...על מעלותיו וחסרונותיו... וכשאדם חי בשלום עם עצמו מטפח ואוהב את עצמו...מקרין הוא אהבה למי שעימו... ואגב...מה הפסול ב"הסתובבות" באתרים פורנוגרפיים??

AmitR1

New member
צדקת

גם לעשות לעצמנו וגם לחיות עם עצמנו בשלום... תחשבי על זה ברמת הזוגיות ואת מחזיקה בידיך את האושר הצרוף בהתגלמותו ע

ממש עדיף שלא

ממש יותר עדיף שלא תבין מה שלא כתבתי. מי כמוני וכמו מיודעי יודעים שאישה יכולה להיות בסביבות גיל החמישים שזה בכללי כי אני פחות ולהיות גם יפה וגם מטופחת איפה אתה מסתובב לא מעניין אותי ולא איכפת לי רק מהתוצאות שאתה מביא לעינים שלנו והאתר שאתה הבאתה מראה ברזיליות בחוטיני ועוד ועוד. אז בנוסף לברכות שלך לשבת של תשוקה והדגשת החשיבות של היופי והטיפוח שכעל הזמן אתה מסתובב סביבם אז אתה די מובן ואני רואה שמגי ונסיכת הכובב אוהבות את זה ובטח גם עוד אולי בגלל זה שסיש כאן עוד גבר שאפשר לתפוס אז יופי לך. לפחות כתבתה יותר משני מילים כמו שאתה תמיד כותב אז זה משהוא טוב שיצא. אתה בכלל לא צריך לאנות לי כי אותי אתה לא מענין ויש ככה פחות אישה אחת לתחרות

מה בדיוק עשיתי לך

לא ברור לי מה את אומרת לא מחפשת לתפוס, מה הגברים הם "רכוש" או "ציד" עבורך

כמו שנראה זה עבורך ככה

ככה את כותבת וכשהו שולח ברכה של שבת תשוקה וכזה את ממשיכה באותה דרך אז כנראה שאת מחפשת את זה

magy

New member
מה??????????

ואני רואה שמגי ונסיכת הכובב אוהבות את זה ובטח גם עוד אולי בגלל זה שסיש כאן עוד גבר שאפשר לתפוס אז יופי לך לא הבנתי..........מה אני אוהבת? ברזילאיות? גברים? קצפת? סטייקים? וואלה לא הבנתי כלום.......

לא מחפשת כלום

אני כותבת על המון נושאים בתפוז כותבת גם שירה אירוטית תסתכלי בבלוג שלי אבל "מחפשת" זה ממש לא אני אולי הכתיבה שלי שונה ממה שאת מאמינה בו ואולי זה הבדלי דעות וגישות לחיים

למעלה