אביב מגיע

• פותח הנושא gui1
  • פורסם בתאריך

gui1

New member
אביב מגיע

אבל זו הפעם הראשונה שהאביב מגיע ואין לי חשק להתאהב , הייתן מאמינות ? בלי בנים בכרם על המגל ,בתוך הקמה , הזדקנתי ? התייאשתי ? לא יודעת איך להגדיר את המצב החדש אפילו אודם אני לא שמה , חברה אמרה לי יש לי משהו בשבילך ואני עשיתי עם הפנים מין פרצוץ שהיא אמרה לא נורא אפשר לחכות איתו עוד שבוע שבועיים , אולי זה עוד יגיע מה איתכן ?

פיצ 50

New member
יקירתי:

תני צאנס האביב עוד בקושי התחיל.......(אפילו החורף עוד נשאר באופציה של הסמיילי)
ולגבי אודם ושאר עניינים אז זה משהו שאת חייבת לעשות למען עצמך, אני חודש עכשיו באשפוז הייתי בלי טיפה של אודם, בלי כלום....ומשהי בחדר קמה לה בבוקר מרחה אודם, ואני חשבתי לעצמי, איזה מוזר שזה מה שמעניין אותה בבי"ח... בכל הג'פאה.....ומצאתי אח"כ שיש בזה משהו, זה לא בשביל להתייפות, זה בשביל הנפש......ואני עכשיו כשאני בבית, אני לא מוותרת לעצמי..... למרות שבפנים דברים קצת רקובים, לפחות שבחיצוני דברים יראו אחרת...... אז מחכה איתך שזה עוד יגיע......
דרך אגב אני מתגעגעת.....

galim29

New member
GUI, לא לדאוג../images/Emo68.gif

אחרי הבחור האחרון אני יכולה להבין את הצורך ברגיעה... לא דואגת לך. גם החשק יחזור (האביב עדיין לא פה). לפחות את יודעת שזו עונת ההתאהבות. אצלי היא עדיין לא התעוררה מהחורף (של לפני מאתיים שנה)
אז עם אודם או בלי, זה יחזור אלייך אוטוטו.... בינתיים תתכסי במעיל הקסמים שיחמם

kikona126

New member
יש לך מישהו בשבילי?

אחרי מסיבה שהייתי בה אתמול, בא לי יותר ויותר על בנים... במיוחד על הבחור שמשחק איתי כדורעף... אוף למה יש לו מישהי???? אבל היא גרה רחוק אם אני לא אספר גם הוא לא יספר... וכבר פעמים הוא אמר לי שהוא אוהב אותי.. אתמול הוא אמר את זה אפילו שהיה שיכור....

זואילי

New member
את מדוכאת היטב...../images/Emo35.gif../images/Emo67.gif

כמו שאני מכירה אותך, את עוד תפציעי פה עם איזה לאב סטורי אביבי. אני מרחתי על ציפורניי לאק ורוד זרחני, כשל ילדה בת 14. מזג האויר עושה יופי לפריזורה (מקלות) אז פזרי את הקוקו (גם במוח
), תחייכי לשמש ותראי שהוא בוא יבוא.

gui1

New member
לא מבטיחה LOVE STORY

לפעמים אני הולכת ברחוב ומסתכלת על בחורים מדרגת אותם , לפי השיער [ בחורים קרחים לא עושים לי את זה ] לפי הגובה [ דווקא בחורים גבוהים לא עושים לי את זה] לפי העיניים [ אין העדפה ] אבל אפילו בחור שמגיע לשביעיה המתקדמת , לא בא לי שיפנה אליי , לא בא לי להתחיל לדבר לשאול לענות לצאת , כאילו הלב שלי מסרב להיפתח , למרות שלפי התחזית האסטרולוגית שאני מקפידה לקרא כל יום ,"בחודשים הקרובים הכל הולך להשתנות " טוב נשאר רק לחכות פיצי איך המרווה שלך ? שלי די גוססת

פיצ 50

New member
קיבלתי לוקרין בשנית

ככה שמשהו אחר התחיל לגסוס אצלי........

gui1

New member
עוד תרופה שמדכא מינית...

אולי בגלל ה 3 שלקחתי עכשיו אני לא מסוגלת להתאהב

galim29

New member
רגע, רגע...

בגלל שאני על הורמונים למעלה מ- 6 שנים יצר ההתאהבות הלך לפח? עכשיו אני באמת מודאגת

פיצ 50

New member
לא פוסלת אפשרות

שכזו, זה משפיע בעייני, ותמיד יש מחיר לכל דבר........וזה מה שעצוב

gui1

New member
גלימה זה מפתיע אותך ?

קשה י להאמין שדיכוי הורמונלי לא מדכא גם נפשית , מעניין שתינו לוקחות פמינט לא ? אולי יש בו משהו שאוטם גם את הלב

galim29

New member
מתקשה להאמין

לדעתי הסירוס הכימי הגיע אצלי מהדפו פרוורה. ייתכן כי השימוש הממושך בגלולות מוסיף לתחושה או לחוסר... אבל מבחינתי כל יום בלי מחזור מבורך ואני מאמינה שאמצא דרך להתגבר גם על הבעייה הזו. חייבת להישאר אופטימית, וגם את.

gui1

New member
גם אצלי

הסירוס הכבד הגיע מהלוקרין , והגלולות ממשיך אני מחכה כבר לגיל שיפסק לי המחזור ואז אז אז את ואני , איזה שם בטקס רב ביציות וזרעים נשליך את כל המסרסים

galim29

New member
ואת חושבת שהסקס יחכה עד אז?../images/Emo254.gif

או הבחורים?
בטח כבר נהיה עיוורות/פיסחות/חירשות ולא נדע להבדיל בין גבר לטרנווסטייט

פיצ 50

New member
אולי נהיה גמישות..../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

כי האוסטואופרוזיס יחגוג.....

gui1

New member
הלוואי שהיה לי עכשיו רצון שברצון

ואפילו הכי קטן לסקס , אולי זה היה נותן לי מוטבציה להתאהב לחפש לענטז , אבל כיוון שאין לי ,אני בבית רואה סרטים תיעודיים וכותבת בפורמים , כמו שהוא לא מחכה לי עכשיו הוא בטח לא יחכה בגיל 60 , ולא בטוח שאחפש אותו אז [ אחרי 30 שנה כבר אשכח מה זה ]

galim29

New member
אולי עד אז ימציאו זן חדש של גברים?

בגיל 65 אני לא מאמינה שאתחיל לחפש....

gui1

New member
איזה פטנטים וזנים חדשים של גברים

אפשר לפתח ואפילו בננו טכנולוגיה ?שמסוגל לדבר ולעשות כלים ?

galim29

New member
התכוונת לשתוק ולעשות כלים..../images/Emo3.gif

ולגהץ, לכבס, לבשל, להיות אמפתי, קשוב ואוהב, היגייני, בקיצור- נמשיך לחלום

למעלה