אביב מגיע

• פותח הנושא gui1
  • פורסם בתאריך
את התה תתני למי שאת רוצה שישתוק...

את המזלג תכווני נכון...... אין לך עוד אוכל להכין ל-800 איש??????????????

annabell Lee

New member
אני רוצה שכולם ישתקו...

יש כאן בלונדיני קטן שלא מפסיק להרעיש...סליחה הוא שר....יש כאן תאומה אחת יחד עם החברה הטובה שלה..ואת לא מבינה איזה רעשים הן מסוגלות להוציא מהגרון שלהן....את חושבת שאם אשפוך תה יסמין על מע' התופים של הגדול, היא תפסיק להרעיש??? ונראה לך שתקבלי את המזלג לפני שאנסה לפרק למע' התופים את הצורה?? ואת האוכל כבר הכנתי...

פיצ 50

New member
בובה, כל כך מבינה אותך

לא נעים לי לומר, שלפני כמה חודשים החלטתי לנסות לקיים יחסים כי כבר לא היה לי נעים מבעלי...(אחרי חצי שנה שלא שכבנו) והרגשתי כאילו אונסים אותי(סליחה על התיאור הקשה) פשוט הגוף שלי לא שיתף פעולה...לא היה שם....ולחשוב שאני יזמתי את זה מתוך מחשבה שאולי זה יבוא לי תוך כדי האקט..... מפחדת שזה לא יחזיק מעמד.....שלא יהיה לו סבלנות לחכות גם לי....

galim29

New member
מי יכול לוותר עלייך?

אני מורידה בפנייך את הכובע שבכלל הראיית נכונות. בהתחשב בתקופה הקשה שאת עוברת... זה דורש אימון (בעיקר נפשי נראה לי) ולמצוא דרך להיות רגועה (מה שכמעט בלתי אפשרי) והרצון? גם עליו צריך להתאמן... בשביל מה יש סקסולוגים (אבל טובים?) ואביזרים? תני לזה זמן, מאמינה שגם הוא ייתן.... את שווה את זה פיצוש

פיצ 50

New member
זה ברור שהלוקרין והגלולות מסרסים

זה בדוק....וכשאת נשואה המחיר כבד שבעתיים.....איך אמרתי לרופא: אני מזמינה בגידה...כי כמה אשפר להבין ולהתחשב????

עצוב כמה חזקה השפעת ההורמונים

אצלי זה קטסטרופה ויש לזה השפעה על כל תחום בחיי. גואי, מקוה שעם התקדמותו של האביב יחזור החשק המתאהב
חבל שאי אפשר לזרוק את הגלולות לגמרי. לא מבינה איך נשים "רגילות" מכניסות את הזבל הזה לגופן. פשוט לא מבינה.

kikona126

New member
אחרי מה שעברתי השבוע עם הגלולות

זה באמת זבל!!!!! ומבחינה מסויימת אני מבינה איך חייתי בלי עד לפני שנה וחצי. עדיין שוקלת על הפסקה של הגלולות וחזרה למה שהיה קודם (לא שיש כזה הבדל בין השניים)

למעלה