........אביב הגיע פסח בא?

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
........אביב הגיע פסח בא?

אז מי הולך להורים? (אם עדיין יש) מי הולך לילדים? מי הולך לנכדים? מי הולך לחברה? מי הולך לגרושתו? מי הולך ל........מלון מי נוסע לחו"ל? מי מתארח בקיבוץ? מושב? סתם חופשה? ספרו קצת................... החג הכי משפחתולוגי שיש ובו חייבים לפגוש את הקוזינה שלא אוהבים ואת המחתוּנעם שלא סובלים ואת הבני דודים המעצבנים והגיסות הנודניקיות......... והילדים הרעשניים של הדודה

או או נושא רגיש אצלי

השנה אצטרך למצוא מקוםלערוך בו את הסדר וזה ממש בסימן שאלה תלוי מה יהיה עם אמי שכרגע מאושפזת בבית החולים אחרת הינו עושות את החג בבית האבות ,סביר להניח שהיא תועבר לשיקום , ואחי הודיע לי שאצלהם לא נוכל להתארח השנה . אז אני דיי בצרות בקטע הזה

אני הפסקתי לשאול../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif

עד כה שאלתי עצמי כל שנה לאן?
כעת כבר לא,ברור שאני מארחת כולם באים אלי ממילא
למה? כי אני הכי מוצלחת כנראה בארוח ובישול...

לרוב ארחתי וערכתי סדר בבית

מגיל 12 שסבע נפטר ערכנו את הסדר בבית , ארחתי בישלתי והגשתי בכייף עד שאמי הלכה לבית האבות לפני 3 שנים ובגלל המדרגות עברנו להיות אצל אחי אבל אני מבשלת ומכינה הכל ואפילו באה ועורכת השולחן אצל אחי . השנה אשתן של אחי בקשה לעשות משהו חפיף אין לה כח לסדר פסח ולאורחים רק המשפחה המצומצמת שלהם , לכן אני אצטרך למצוא משפחה שתאמץ אותי לא יודעת אם אמי תשתחרר מבית החולים או שתהיה בשיקום , היא אחרי ניתוח ואני צמודה אליה מהבוקר עד הערב ועוד קצת . אולי אוותר על הסדר בכלל , רק אקרא את ההגדה בבית וזהו .

yacon1

New member
חלילה למה לוותר על הסדר .את מוזמנת

וזה אמיתי לא לצורך נימוס. עשיתי בשנתיים האחרונות חלק מהחגים לבד זה לא נעים ומדכא גם הספר הטוב ביותר לא עוזר. שבת שלום

גאיה ק

New member
יתכן

וליל הסדר הוא הזדמנות למפגש הפורום,לפחות לחלק מאיתנו ואף ליצור קשר עם ותיקים שאפילו עזבו.... ללא טרחה~ כל אחד מביא משהו.. רעיון.

magy

New member
באמת רעיון

ואיך מכנסים את כל קצווי הארץ?

גאיה ק

New member
מי שחשוב לו ורוצה

שווה את המאמץ. מרכז הארץ כאופציה. כל אחד אמור לדאוג לפתרונות משלו...

ben3211

Member
מאגי את לא חושבת שהגזמת ../images/Emo35.gif ../images/Emo6.gif

יתכן שאנו קשישים אולי טיפה ישישים אבל ראבבבבבק לא עד כדי כך? מי הולך לנכדים?מה זה הדבר הזה? אבל את יודעת מה? מי יתן שנזכה ושנחיה ללכת גם לנכדים בכוחות עצמינו ללא מקל הליכה וכמובן ללא מטפלות פיליפיניות שתלויות לנו על כל זרוע.

magy

New member
לא נדיר בגילנו

שיש נכדים אצל ההורים שלהם הילדים שלנו.

ben3211

Member
בקשר לליל הסדר

אני השנה עובד בליל הסדר, אולי אצליח להגניב איזו שעה או שעתיים לקרוא את ההגדה בחוג מצומצם, בת אחת בדיוק חוזרת בערב פסח מטיול בתאילנד, השניה עדיין שם וחבל. אבל מצד שני אני כל כך שמח בשבילה שהיא נהנית.

לליא הסדר

חמוד שלי אתה עד מה אני מאריכה אותך מאוד על מה שאתה עבור מישפחתך מסור ונאמן לאדם מגיע הכול בחיים משפחה הואבת אותך מאוד שולמית פ

למעלה