אביב גפן

Steel-Dude

New member
למה סתם לזרוק שמות של להקות?

עם כל הכבוד לסיילם ערפל ברמה הרבה יותר גבוהה...אני מציע לשמוע אותם קודם...

זה עניין של דעה

וחוץ מזה קשה להשוות, כל מה שערפל עשו זה דמו אחד, לסאלם היו שלושה דמואים, שלושה אלבומים ואיפי, זה בעיה להשוות. אני אישית חושב שקדיש של סאלם הוא אלבום מרשים לא פחות מהדמו של ערפל.

a_duck

New member
קדיש זה מעצבן....

אם כבר אזA MONENT OF SILENCE היה הכי נורמלי...

Black Rose

New member
שכחתם את...

מוניקה סקס. לדעתי הם חשובים בדיוק כמו איפה הילד והחברים של נטשה.

Sham 69

New member
איפה הילד הלהקה היחידה ..

שאני אוהב .. בכל הסצנה של הרוק הישראלי להקה מצויינת הלהקה הכי אהובה עליי - ולא אני לא מתבייש להודות בזה, אני קשוח הם באמת טובים אבל .. וישם בהם משהו מיוחד לעומת להקות רוק ישראלי אחרות ..

אכן כן

לא הייתה אף להקה ברמה שלהם בזרם ה"רוק הישראלי" שפרח לו בשנות התשעים. הנה, אפילו מטאליסטים קשוחים ופאנקיסטים מרדניים אוהבים אותם.

Sham 69

New member
אישית, הייתי נותן להם 100

בכל קטגוריה, גם אם הם אפילו לא הכי מתוחכמים, למרות שהנגינה שלהם מספקת אותי מאוד

epitaph

New member
מישהו מכיר את תופעת דופלר?

אם מישהו מכיר ויש חו משהו שלהם על המחשב הוא יכול לשלוח לי באייסיקיו בבקשה? תודה מראש

wiz

New member
טאיה, מה האייסיקיו שלך ?

ובקשר להודעה... אני די אוהב את אביב גפן, וחושב שהוא אמן גדול. הטקסטים שלו חזקים, וההלחנה שלו נחמדה מאוד. אולי הוא חרא של בנאדם באופן כללי, אבל זה לא משפיע על המוזיקה שלו. אני חושב שהוא אחלה מוזיקאי. ובקשר למילות שירים... הנה דף מאתר מעריצים, שיש בו מילים. תחפשי. wiz

wiz

New member
אה... לא הגבתי להודעה שלך...

התכוונתי לנושא הכללי.....

wiz

New member
את בטוחה ???

זה רושם לי שאין כזה מספר...

AmOrPhiS

New member
מסכימה עם כל מילה

הבנאדם באגו-טריפ רציני וצריך שמישהו יחזיר אותו למציאות הוא ממש אבל ממש מעצבן ואיכשהו תמיד בפסטיבלים הוא מקבל הכי הרבה זמן על הבמה והוא לא ראוי לזה!!!!!! יש לו באמת כמה שירים טובים אבל לא יותר מזה! הוא לא איזה יצירת מופת שכולנו צריכים לסגוד לה נ-מ-א-ס!!!!!!!!!!!!! גם אני לא מבינה למה מעריצים אותו אמורפיס

הממממממ

אף פעם לא התעמקתי וניסיתי לחקור אותו בתור בנאדם. וגם ת´אמת שזה לא ממש מזיז לי. אני שומעת את השירים שלו וכייף לי עם זה. לא יותר מיזה. לפעמים אני מתחברת לשירים לפעמים לא. גלית

pela

New member
אביב כבר לא מגניב

אביב גפן היום זה אביב עם המעצבת תלבושות והמאפרת הצמודה, זה הכל פוזה אחת גדולה.. הוא חושב שהוא מציל את הרוק בארץ כשהוא כבר הוציא דיסק עם כל מיני שיט אלקטרוני.. אין מה לעשות הבנאדם כבר לא אותו דבר כמו ב"התקופה", ת´ינגס צ´יינג´ד. כשהייתי בניצנים אמרתי לעצמי יאללה נוסטלגיה נלך להופעה של אביב המגניב. אז הלכתי הלכתי הלכתי ופילסתי לעצמי דרך בין כל הערסים ופרחות (זה הקהל שלו היום...) וזה היה פשוט משעמם. יש לו את אותו מבנה הופעות כבר איזה חמש שנים, הוא מעצבן מתלהב וחוזר על עצמו בצורה מעצבנת...

lucy 2000

New member
זה לא נכון!

לגבי הקהל זה לא נכון לא יודעת לגבי שאר הדברים אני ממש אבל ממש לא פרחה ובטח שלא ערסית ורוב האנשים שלומדים איתי ושומעים שאני רק אומרת שלאביב גפן יש שיר טוב אז הם אומרים"איכס, פריקית" ואם לא הבנתם האנשים המדברים הם ערסמנים ופרחות

למעלה