אבט"ש...

קוראהי

New member
אבט"ש...

יש לי אבט"ש בבסיס שגטו זה בערך לונה פארק לידו מבחינת כמות השביזות שנמצאת במקום הזה... תנו הצעות איך אני הופך את השבוע הזה לנסבל... או בקיצור דרכים להפוך שמירת מגדלים ( של 3-3 בלילה ! כל הזין... ) לנסבלת

מוצארט

New member
אוקיי

הצעות לשמירה: 1. מה אני עושה עם מליון ש"ח? 2. שומע דיסקמן 3. קורא ספר 4. מה אני עושה עם 10 מליון ש"ח? 5. מביא כרית לשינה טובה ועסיסית 6. מה אני עושה עם 25 מליון ש"ח? 7. מנסה לירוק הכי הרבה שאפשר 8. חולם מה היה קורה אילו הייתי מפורסם 9. שכחת את הכרית? לא נורא, תנסה לשכב על ריצפת המגדל (למרות שהיא מטונפת. 10. מה אני עושה עם 50 מליון ש"ח? 11. מנסה להשתין בקשת לבקבוק ליטר וחצי 12. צועק ומנסה לשמוע את ההד של עצמך 13. שר שירים 14. מדבר בפלאפון 15. רודף אחרי הצל שלך מליון דולר כבר אמרתי?
(ההצעות בחלקן אינן חוקיות, נא לא לקחת ברצינות יתרה את הכתוב)

תפוז932

New member
תעשה מה שכל אחד עושה בשמירה...

תביא ביד! אחרי זה תהיה מספיק עייף כדי לשון בכל מצב ותאמין לי השמירה טסה לך...

וואלה נכון

קח איתך איזו חוברת או משהו ותתחיל לעבוד קשה אם יתפסו אותך תגיד שגירד לך איבר המשה דץ

idos2

New member
3-3 בלילה?

חייבים לתת לכם 4 שעות שינה רצופות, בשביל לחרוג מזה צריך אישור של אלוף פיקוד/זרוע/חיל. באמת שביזות

guznik

New member
ובכלל אסור יותר משעתיים רצוף בלילה

בלילה (משש בערב עד שש בבוקר) אסור לשמור יותר משעתיים רצוף וצריך לקבל שעתיים מנוחה לפני ואחרי המשמרת.

dan051

New member
טעות....

אז ככה: מותר לשמור עד מקסימום 4 שעות רצופות בלילה (סיוט). לאחר מכן חייבים לתת לך מינימום 6 שעות שינה. (גם סיוט). איך להעביר את השמירה: בלילה-פשוט לישון...סתם... לקרוא,ווקמן,פל', לחשוב עוד כמה זמן הסיוט מסתיים,אבל לנצל אותו לעצמך לחשוב...ובכלל. ופשוט להתמודד עם האבט"ש הזה,( למרות כמה שהוא מסריח), ההתמודדות מכשלת..בכל מצב... בהצלחה,ושמירה נעימה...

DNile

New member
אתה יכול לעגן את זה בפ.מ?

שחייבים לתת לפחות 6 שעות שינה רצוף אחרי שמירה של 4 שעות?

idos2

New member
זה יפה מאוד בתאוריה

אבל בכל העולם ואחותו שומרים יותר שעות רצופות בלילה, ותמיד זה מאושר ע"י הגורמים המתאימים. גם מבחינת השומרים, עדיף לשמור בלילה 4-8 מאשר 2-4-2-4, אתה לא חושב?

guznik

New member
ברור

ברור ש4-8 עדיף על 2-4, אבל אם הבן אדם עושה 3-3 אז עדיף לו לנפנף עם החוק הזה ולעשות 2-4.

דיילי

New member
אם פעם

תלמדו בצורה קצת יותר מעמיקה על זכויות וחובות של חיילים - בעיקר זכויות - אתם תלמדו שלחיילים יש המון זכויות, הרבה מוכרות והרבה מוכרות פחות. אבל בסוף כל דבר כזה אתם תלמדו עוד משהו - אין כמעט זכות שאישור של אל"מ במקרה הטוב, או סא"ל במקרה הפחות טוב, לא יכול לשלול אותה.

idos2

New member
לא תמיד אל"מ מספיק

שוב, את ה"חריגה" בשעות השמירה אצלינו אישר ראש אמ"ן, אני מתאר לעצמי שאם כל מה שיש צריך זה אישור אל"מ, לא היו מטריחים אותו בשביל זה. אבל כן, בסופו של דבר כנראה שאין שום זכות של חייל צה"ל שאי אפשר לבטל ע"י האישור המתאים

haim19841

New member
בולשיט....טחנתי בשטחים יפה מאוד 8-8

מה זה הקטע המפגר של 2 רצוף רק ו4 שעות שינה מאיפה ההנפצות האלו. הייתי בחברון ועשיתי 7-14 8-8 ושאר מיני שטויות וכן גם בלילה.

אה זה פשוט.

תחשוב על זה שיש חיילים שעושים 3-3\4-4\8-8 כל יום כל היום על בסיס קבוע בשטחים ולא שמירת מגדלים אלא מחסומים ועמדות מונפצות ששעה אחת בעמדה כזאת היית יוצא על 21. ואם זה לא יעזור אז כל הזין לך. גטו אעלק.

yoyosan

New member
גטו? אתה לא מתבייש?

יש חיילים קרביים שטוחנים כל השירות שלהם ( לפחות עד שהם וותיקים) 3-6 3-3 4-8 2-4 וכו כל היום והלילה ושומרים במקומות לא סימפטיים ששם גם אי אפשר לשבור שמירה כי יש מצב שתהרג אם לא תהיה עירני ( כמעט כל ההריגות של מחבלים בשטחים מתבצעים בשעת שמירה ,כשחייל מזהה משהו חשוד ) קיצר אל תזיין תמוח ותפסיק לבכות כולה אבט"ש מסכן של שבוע מה גם שמשמרת של 3-3 בלילה זה יוצא לך גג משמרת אחת או שתיים

להזכירך -

זה התפקיד שלהם, בניגוד להנפצה המטומטמת שנקראת אבט"ש... "חייל חייב לעסוק בפעילות מבצעית אחת לשנה" עאלק.. כאילו שהג'ובניק החביב מהקריה או ממקשל"ר וכו' באמת "יגיב לאיום" לכשיצטרך..

sio18

New member
יאג'ובניק מפונק !!!!

יש חיילים בשטחים שטוחנים 8-8 כדי שאתה תישן טוב בלילה ואתה בוכה על שבוע שמירות, יחתיכת אפס בגלל אנשים כמוך המדינה שלנו נראית ככה. "יש כ"כ הרבה פלשתינים וכ"כ מעט זמן" "שקד" גבעתי נוב' 03 כבוד.

מה זה קשור בכלל יא חתיכת

ממורמר. מה זה קשור שיש כאלה ששומרים יותר? הוא בסך הכל שאל איך להעביר שמירה של 3 - 3 מה כואב לך?

קוראהי

New member
תגובה

בסך הכל אני שואל על דרכים יצירתיות להעביר שמירה של 3 -3... וכן הבסיס הזה דומה לגטו מה לעשות זאת האווירה שם (הלוואי ויכולתי להסביר יותר)... להגיד שאני בוכה על האבט"ש ? ממש לא... אבל תקשיב טוב יא חתיכת אפס משקד, מי אתה חושב שאתה ? וואלה אז אתה לוחם מהולל בגדוד שקד... מאיפה לך שאני לא עושה כלום ? מאיפה לך מה התפקיד שלי ? ולא אני לא אני לא משרת בקריה וגם לא במקמנ"ר... אם רק היית יודע איפה... ומה אתה מזיין את השכל על תרומה ועל איך שהמדינה שלנו נראת ? באיזה זכות בכלל אתה מדבר ... בגלל חראות כמוך ששופטים בן אדם בצורה כזאת המדינה שלנו נראית ככה...

on the wave

New member
שתוק צעיר !

כמה זמן אתה כבר בצבא שאתה מרשה לעצמך לפותח את הפה ? יצונג אתה בקושי חצי שנה בצבא וכבר מתלהב בקרביותך חחחחחחחח

למעלה