אבו שחור יקר

אבו שחור יקר

אם אתה אוהב אתגרים מחשבתיים אולי תלמד או תעבוד במשהו ותתרום בכך לחברה היהודית הרחבה והמאוחדת לגירסתך, במקום להשתחצן כאן בשפה ה"גבוהה" שלך? כ ל ו ם מוכר לכם המושג "תרומה לחברה"? כ ל ו ם חמשירים דבלים והשתלחות ב"עילגים" הם המקסימום ששחור מלומד משוגל??

hreuven2

New member
אכן יאה לך אוהבים קוטלים

המשגל באחוריך מבלי להשתלח

אבו-דני

New member
שחור משוגל כלאמר שוגל את מי? אותך?

בכל מקרה אוהבים אהבלין רוצה לבוא לעזור לי עם לשונך ה"מלוטשת" לחבר את ספר הנוהלים לקבלת האיזו 9002 עם שפתך העילגת אולי נקבל איזו של דמשק. לו רק היית עילג .................. דיינו לו רק היית נאצי קטן............... דיינו לו רק היית טיפש....................דיינו לו רק היית נבער וחשוך..............דיינו אבל אתה תוצר של הורים נכים שאסור היה להם להרות יצורים מסכנים שיסבלו כל החיים על כך נאמר במקורות...די דיינו די דיינו די דיינו דיינו דיינו...די דיינו די דיינו די דיינו דיינו דיינו שלך האבו...מאבחן בכיר לאנשים במצוקה שיכלית

אבו-דני

New member
נווווווו טיפשים אני רוצה ללכת לישון

תענה כבר שיהיה קצת אקשן לפני השינה משעמם לנו כאן

לא יקרה לך כלום אם לא תישן

הרי ממילא אתם לא עובדים, לא לומדים (למעט גאונים כמוך, היכולים ללעוג לי ולאחרים עד כדי כא - אכן, מחזה נדיר אתה ביער השחור) כך, שאם לא תישן עכשיו הרי ממילא לא יקרה כלום, מקסימום תישן יותר מאוחר...

אבו-דני

New member
טיפשים יאללה תבוא מחר צריכים לישון

נראה מה נעשה במצבך האנוש... לו פגשתי באביך הייתי עוצר אותו עד תום ההליכים על הולדת ילדים מסכנים ונכים נפשית

אוהב קוטלים

אתה לא שם לב שכולם מתים עליך, מחבבים אותך,תומכים בך? לא רוצה סיוע מהחברה? סע לשלום

המוסד

New member
קודם כל אומרים מסוגל ולא "משוגל"...

דבר שני מדוע השינאה לאלו שאינם אשכנזים...אשמח אם תאמר לי זאת

אבו-דני

New member
מוסדי לא הייתי נדרש לטיפש הזה לו

היה יחידי צא לרמת אביב וראה כמה נבערים כמוהו יש כמה הררי שנאה ללא יהודים אשכנזים מתגוללת ברחובות ככה זה יהודון אשכנזון שחצנון חושב שהוא עם נבחר גם בלונדון ניו יורק או אמסטרדם רק פתאום מגלה שהוא נבער כמה פטאתי הענין שלך האבו....אנגליקני ממוצא בבלי בן דוד של רוסי פרוטסטנטי

למעלה