אבות גאים ....

Master Stav

New member
אבות גאים ....

בפורום אקטואליה : http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=54&msgid=114216614 פורסם הפוסט הבא : 2 הומאים אימצו ילד בן 5 ...פדופיליה עתידית אני נידהם מצרות העין ומחוסר ההבנה של אנשים בפוסט הזה ...מרגיש כמו בשנות ה90 בהן הומוסקסואליות נחשבה לסטיה וקיום יחסי מין חד מיניים לעבירה על החוק ..... איכס ....

schlomitsmile

Member
מנהל
איכס מרוכז... נראה לי די חבל על הזמן והבריאות להכנס לויכוח עם טיפוסים כאלה... אחותי ואישתה מגדלות 3 ילדים, דרכן הכרתי עוד משפחות, שהשוני היחיד בינן לבין המשפחה הממוצעת הוא ששני ההורים מאותו מין. משפחות רגילות לגמרי, שמנהלות חיים רגילים, ומתמודדות עם כל מה שכל משפחה מתמודדת (וגם עם דעות קדומות).

Master Stav

New member
מסכים איתך בגדול

בקטן ....מאד חשוב לומר עד פה דעות חשוכות שנכתבות ...עוד עלולות להיתפס כסטטוס קוו ואז תישאל השאלה עד מתי .....יהה שקט לפני שהגזענים החשוכים האלו יתחילו לפגוע באנשים ...שונים מהם .

schlomitsmile

Member
מנהל
אתה צודק כיון שאנחנו נמצאים בכלי תקשורת ציבורי למעשה, חשוב שהקול השפוי יישמע. לא לצורך דיאלוג עם נציגי חשכת ימי-הביניים (זה לא אפשרי), אלא למען הקוראים הסמויים. ../images/Emo45.gif שיש לך כח לזה...אני מצליחה להתגבר על הבחילה ולענות להם, רק ביום טוב במיוחד...

ferdinand

New member
ושוב: המממ....

ת'אמת הכותרת, וחילופי הדברים שלך עם שלומית, אמרו לי שלא כדאי להיכנס לקישור שהבאת, ובסוף נכנסתי (סקרנות מורבידית) וזה עשה לי רע! אפשר להתנחם בזה שבאופן פורמלי (גם ענייני חקיקה, וגם עניינים תרבותיים) המציאות הרבה יותר אופטימית השם ישמור אותנו מאנשים כאלו!.

SaTLaN32

New member
עצוב לקרוא את זה אבל...../images/Emo201.gif

זה נראה כאילו הבחור כתב את ההודעה הזו מלכתחילה בשביל לקבל תגובות ויחס (פדופיליה עתידנית) התשובות שלו מעידות על "על כל שאלה תשובה"... למרות זאת, עצוב לקרוא את שאר התגובות (ראול), ולחשוב שאנשים עדיין חושבים כך. אישית, אני חושב שילד שגדל עם זוג אבות או זוג אמהות (ולא משנה איזה תפקיד הם משחקים בבית), גדל עם חוסר בסיסי כלשהו. ילד מקבל אהבה וחינוך באופן שונה (אך משלים אחד את השני) מהאם ומהאב, וחוסר פיזי באחד מהם בהחלט יכול להשפיע על זה. אבל, אני מקבל את זה (זוגות חד מיניים), ושמח שלפחות יש מי שמאמץ את הילדים האילו ונותן להם אהבה, שמי יודע מה היה קורה איתם במוסדות. ובאמת, בעולם של היום, כל אחד לעצמו, ולא צריך לעניין אותנו אם מדובר בזוג שהוא בן 70 והיא בת 18, או בזוג הומוסקסואלים/לסביות, איש איש באמונתו יחיה.

Master Stav

New member
לא מבין את דבריך אבל מקבל אותם

אתה אומר אותם בצורה שמובנת רהוטה ואינה נגועה בגזענות על בסיס מגדרי אישית אני חולק על דבריך מאחר ונושא החוסר נדון ונבדקר בקבוצת מיקוד של 50 זוגות והתוצאות מראות שאין את החוסר המדובר ןיש לא מעט יתרונות .....

SaTLaN32

New member
אוקיי...

לא קראתי מחקרים בנושא (וחבל), ואני אשמח לקרוא אם תוכל לשרשר לינק. ודבר נוסף, גזענות לכל נושא שהוא מופיעה אצלי רק במצבים קיצוניים מאד (כגון ההתישבות הבדווית באיזור ב"ש והדרום - עאלק נוודים) שבאמת לא משאירים ברירה אחרת.

Master Stav

New member
יש הבדל די גדול

בין כעס והפניתו למגזר בגין מעשים לבין גזענות שמשהות בסיס משותף ללא קשר לאשמה או מעשים ....

עובד איתי בחברה בחור מדהים

הוא ובעלו אימצו לאחרונה ילד. אני בטוחה שהם יהיו הורים הרבה יותר טובים מהרבה זוגת סטרייטים שאני מכירה.

למעלה