אבוקדו.

שמלת תחרה1

Well-known member
איך אתם בוחרים אבוקדו?
מתי תזרקו את האבקודו?
שוטפים את קליפת האבוקדו?

ועכשיו לקישור

יש שני דברים שחוזרים לחיינו בכל חורף ועושים לנו חם על הלב: הקרמבו והאבוקדו. נניח ברשותכם את הקרמבו בצד לרגע ונדבר איתכם על הפרי הסובטרופי הירקרק שתוספת שלו על לחם עם קצת מלח, לימון ושמן זית היא פשוט מעדן. עם זאת, הפרי האהוב הוא מהבעיתיים שהכרנו כשזה מגיע לבשלותו. אין תחושה מאכזבת יותר מלנגוס באבוקדו קשה או מלחתוך את הפרי ולגלות כתמים כהים המבשרים שהוא כבר מזמן עבר את שיא הבשלות שלו.
 

שמלת תחרה1

Well-known member
איך אתם בוחרים אבוקדו?
מתי תזרקו את האבקודו?
שוטפים את קליפת האבוקדו?

ועכשיו לקישור

יש שני דברים שחוזרים לחיינו בכל חורף ועושים לנו חם על הלב: הקרמבו והאבוקדו. נניח ברשותכם את הקרמבו בצד לרגע ונדבר איתכם על הפרי הסובטרופי הירקרק שתוספת שלו על לחם עם קצת מלח, לימון ושמן זית היא פשוט מעדן. עם זאת, הפרי האהוב הוא מהבעיתיים שהכרנו כשזה מגיע לבשלותו. אין תחושה מאכזבת יותר מלנגוס באבוקדו קשה או מלחתוך את הפרי ולגלות כתמים כהים המבשרים שהוא כבר מזמן עבר את שיא הבשלות שלו.
 

ריקי זו אני

Well-known member
איך אתם בוחרים אבוקדו?
מתי תזרקו את האבקודו?
שוטפים את קליפת האבוקדו?

ועכשיו לקישור

יש שני דברים שחוזרים לחיינו בכל חורף ועושים לנו חם על הלב: הקרמבו והאבוקדו. נניח ברשותכם את הקרמבו בצד לרגע ונדבר איתכם על הפרי הסובטרופי הירקרק שתוספת שלו על לחם עם קצת מלח, לימון ושמן זית היא פשוט מעדן. עם זאת, הפרי האהוב הוא מהבעיתיים שהכרנו כשזה מגיע לבשלותו. אין תחושה מאכזבת יותר מלנגוס באבוקדו קשה או מלחתוך את הפרי ולגלות כתמים כהים המבשרים שהוא כבר מזמן עבר את שיא הבשלות שלו.
א. מתתתתתתתתתתתתתתתה על אבוקדו...
אבוקדו על פרוסת לחם ומעט מלח... לא מבקשת יותר....
אבל סלט אבוקדו עם ביצים שמן זית לימון ומלח... באמת מעדן.

טיפים לאבוקדו (מניסיון) - קונה רק אבוקדו גדולים.
כאשר פותחים אבוקדו לעולם לא לשני חצאים אורך
אלה פרוסות רוחב.
אבוקדו אצלנו נגמר לפני שהוא 'בשל מידי'...
 

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
איך אתם בוחרים אבוקדו?
מתי תזרקו את האבקודו?
שוטפים את קליפת האבוקדו?

ועכשיו לקישור

יש שני דברים שחוזרים לחיינו בכל חורף ועושים לנו חם על הלב: הקרמבו והאבוקדו. נניח ברשותכם את הקרמבו בצד לרגע ונדבר איתכם על הפרי הסובטרופי הירקרק שתוספת שלו על לחם עם קצת מלח, לימון ושמן זית היא פשוט מעדן. עם זאת, הפרי האהוב הוא מהבעיתיים שהכרנו כשזה מגיע לבשלותו. אין תחושה מאכזבת יותר מלנגוס באבוקדו קשה או מלחתוך את הפרי ולגלות כתמים כהים המבשרים שהוא כבר מזמן עבר את שיא הבשלות שלו.
אני משתמש באבוקדו למסיכה על הפנים. :eek:
את הגלעין אני שם בתוך האוזן כדי לא לשמוע את הצרחות של אישתי. |חיוךרחב|
 

in bal1

Well-known member
המלצה שלי שהאבוקדו מבשיל לשים אותו במקרר.יישמר לעוד חודש לפחות.
 
כן, אבוקדו קשה זה לא נעים וכמעט לא ניתן לאכילה. אני אוהב מאוד אבוקדו, אבל לא כל כך אוהב אותו עם לימון. אני אוהב אבוקדו על פרוסת לחם עם קצת מלח עליו. זה פרי מאוד בריא.
 
למעלה