שמלת תחרה1
Well-known member
איך אתם בוחרים אבוקדו?
מתי תזרקו את האבקודו?
שוטפים את קליפת האבוקדו?
ועכשיו לקישור
יש שני דברים שחוזרים לחיינו בכל חורף ועושים לנו חם על הלב: הקרמבו והאבוקדו. נניח ברשותכם את הקרמבו בצד לרגע ונדבר איתכם על הפרי הסובטרופי הירקרק שתוספת שלו על לחם עם קצת מלח, לימון ושמן זית היא פשוט מעדן. עם זאת, הפרי האהוב הוא מהבעיתיים שהכרנו כשזה מגיע לבשלותו. אין תחושה מאכזבת יותר מלנגוס באבוקדו קשה או מלחתוך את הפרי ולגלות כתמים כהים המבשרים שהוא כבר מזמן עבר את שיא הבשלות שלו.
מתי תזרקו את האבקודו?
שוטפים את קליפת האבוקדו?
ועכשיו לקישור
יש שני דברים שחוזרים לחיינו בכל חורף ועושים לנו חם על הלב: הקרמבו והאבוקדו. נניח ברשותכם את הקרמבו בצד לרגע ונדבר איתכם על הפרי הסובטרופי הירקרק שתוספת שלו על לחם עם קצת מלח, לימון ושמן זית היא פשוט מעדן. עם זאת, הפרי האהוב הוא מהבעיתיים שהכרנו כשזה מגיע לבשלותו. אין תחושה מאכזבת יותר מלנגוס באבוקדו קשה או מלחתוך את הפרי ולגלות כתמים כהים המבשרים שהוא כבר מזמן עבר את שיא הבשלות שלו.