אבוי!!

אבוי!!

טוב ניסיתי לצייר דוליז ויצא מזעזע!! זאת הפעם הראשונה אז אל תבהלו..... אני בכלל לא בטוחה שזה נקרא דולי... בכל מקרה תגידו לי איך לשפר ומה! ציירתי את הכל לבד ובגלל זה זה עקום ומכוער אבל לא נורא.... עבדתי על זה שעה אז בבקשה להגיב!

BliNky

New member
אוקי שחר תקשיבי

קודם כל- כל הכבוד על המאמץ! יצא לך די נחמד... יהיה לך יותר קל אם תקחי גוף מוכן ותעצבי עליו את הבגדים (כמו שאני עשיתי בתמונה המצורפת וגם שיניתי את הראש) הבנת את השיטה? שלך מיכל

BliNky

New member
אנשים! למה לא הגבתם לבובתי../images/Emo35.gif../images/Emo7.gif

BliNky

New member
מנסה עוד פעם

נו תקפיץ מחשב מעצבן!!! מיכל- את יכולה אחר כך למחוק את זה זה בסדר

™TaL™

New member
הבובה שלך מקסימה מיכל!

ושלך שחר... היא יפה!! אבל אני לא בטוחה שזה נקרא בובה אבל אם את זוכרת איך יצרת את הצורה של הגוף את יכולה לפרסם סוג חדש של בובות...:) בעיקרון אני בעד מה שמיכל הציעה לך לקחת גוף מוכן ולעבוד עליו!
טולה חתולה

BliNky

New member
לא הגבתם?

עכשיו אני אשים את הבובה בהודעב חדשה כדי שתתיחסו! חה חה חה חה חה

ענברה

New member
אני!!!! זאת אני שוב!!! (אתם

מעריצים אותי או משהו?) לא, באמת!- יש מכנסיים בדיוק כאלה רק עם חוט שיוצא מלמעלה (איפה שאמורים לסגור את המכנסיים) "i need my geas"- ציטוט שלי ואחרון חביב- הגראס עצמו!!! אפילו הוא נמצא שם!!! (אם עוד לא הבנתם הגראס זה הקוקו שיוצא מלמעלה ענברה *מאושרת מתמיד, שוב בזכות מיכל*

Mooa-Numi

New member
שחר! מותק!

זה ממש טוב בשביל פוסטמה כמוך! אבל לא-זה לא דוליז... תנסי להכין בדולמייקרים הרבה יותר קל...ופשוט...למאותגרת אינטלקטואלית כמוך (מחיאות כפיים על המילה הארוכה שכרגע כתבתי!)
מיכל
(המיקרואורגניזמית האחרונה) (המחלת מילים האלה מפחידה אותי... o_O)

מיכל פוסטמתמחמד שלי....

מה את חושבת לך ככה מתחצפת לזוכת פרס מושית הזהב *דופקת את הראש בפסלון הזהב של מושית**מושית מתעצבנת **נרצחת* בחולמקרה... שאלתי היתה מה החוקים של דוליז? איך אני יודעת אם מה שעשיתי זה דוליז או לא? איך אני מציירת דוליז? לאבייה שחר המיקרופוסטמיסטית הראשונה (ותקוו שהאחרונה!!)

למעלה