אבוי.

doofe

New member
"לחשוב על משהו",

זה מתכון בטוח ללא לעשות כלום. מעבר לזה, "חייבים" "צריכים" ו"מוכרחים" לעשות כבר מתו מזמן, לאחר שהוכחו כמשביתי פעילות. בואו נקבע פגישה, אפילו למחר, נשב ונחשוב על משהו אפקטיבי, מגניב ויעיל לעשות, היום נעשה חמ"לים ונקרא לאנשים. למי מתאים?

yoory

New member
הכל הולך בכיף

אבל אני לא רוצה לגמור עם איזה פעילות שתסבך אותי עם מאבטחים עצבניים.

doofe

New member
תאמיני לי שגם אני לא.

נשב, נחשוב על פעילות (חוקית
) שתצא אל הפועל עד ליום ראשון, נסדר לעצמנו קצת אוכל (
), נתארגן, נדבר עם מי שצריך, ותהיה לנו בובה של פעילות. מתי מחר (או אם למישהי/ו יש בעייה בגלל יומשישי, שמירת שבת ואוטובוסים, אז במוצ"ש), ואיפה? במידה ונהייה סגורים על מיקום הפעילות עד מחר, אפשר יהיה אולי להתארגן על מקום מרוכז לישון בו יחד, שיהיה קרוב למקום עצמו. מי בעד?

yoory

New member
אוקיי

נראה לכם שיש מצב שנתעלק על הסניף של בת שלום?

doofe

New member
עוד לא דיברנו על מיקום.

במידה ונחליט על מקום שהוא לא י-ם, נהייה בבעייה. נהיה חכמות וחכמים יותר כשיהיה לנו כבר רעיון קצת יותר מגובש ביד. חברלעך, לעבודה!

[אורן]

New member
מה עם להפגין לו מול הבית?

זה תמיד מגניב, וזה גם מטריד (אחלה!) ומושך תקשורת.

סתם מור

New member
אין הרבה זמן לפגישה

חייבים להגיב מהר כדי שיהיה לזה טעם. אשמח להיפגש מחר, אבל יש לי בגרות בבוקר.....

אני לא חושב שיש צורך במחאה כלשהי

עתניאל שנלר הוא לא בדיוק מעצב דעת קהל, והתייחסות אליו רק תיצור לו יחסי ציבור טובים יותר. לדעתי, להוביל להוקעה ציבורית של התבטאויות כאלה זאת מלאכה חשובה הרבה יותר. ואת זה, אגב, כבר עשו כמו שצריך.

doofe

New member
יותר מאשר גינוי האמירה עצמה,

מדובר בגינוי תופעה ככלל. המקרה הספציפי הזה הוא מייצג. התופעה נרחבת בהרבה, גם בכנסת, דבר שסוגר דלתות וחלונות לחקיקה בנושא שתאפשר לקהילת הלהט"ב לחיות חיים נורמאליים, ראויים ושוויוניים. אם כן המחאה היא בעקבות האמירה, לא בגללה. נראה בערב אם הדבר הזה בכלל תפס איזושהי כותרת במהדורה ונפעל בהתאם. בכל אופן יש לפעול בתחום ברמת מחאה-הפגנתית-גימיקית, ועכשיו זאת הזדמנות מצויינת.

זה משהו שאת יכולה לומר

אבל זה משהו שיהיה לך קשה מאוד לשווק. או שאתם מפגינים נגד ההתבטאות של שנלר, וממקדים את המסרים בהתבטאות שלו ובזכותם של להט"ב להיכנס לכנסת - או שאתם מפגינים נגד הומופוביה באופן כללי, ואז צריכים להחליט במה אתם מתמקדים ואיך אתם ממנפים את האמירה הזאת. להפגין "בעקבות" זה מתכון לזה שאף אחד לא יבין מה אתם רוצים. ושוב, אני חושב שזה מיותר, ובעיקר מיחצ"ן אדם חסר חשיבות במקום ליצור שינוי משמעותי כלשהו. אבל אולי אני פסימי.

doofe

New member
חשבתי שאולי כדאי להתמקד באמירה

הספציפית של שנלר הפעם, אבל לא לסיים את זה כאן, אלא לגלות הרבה יותר עירנות בהמשך, ולהמשיך ולפעול באותו התחום, בצורה פרובוקטיבית שתעורר דיון ציבורי ותחייה את הנושא הזה. אבל אולי אני אופטימית.

the mnm factor

New member
אני מסכים

כשאלי ישי היה ההומופוב זה היה רעיון טוב להכנס בו- הוא מוכר, הוא פרובוקטיבי והרבה שונאים אותו... אם נעשה את זה בכל פעם שאיזה הומופוב צץ מהכנסת האפקטיביות של ההפגנות עצמן תרד וגם, כאמור, ניצור יחסי ציבור למנייאק. אני מעדיף לעשות הפגנה נגד מרזל שמנסה לקפוץ על עוד סלבריטי בשביל יחסי ציבור (הוא עשה את זה לשאראס ולינור אברג'יל לפני כמה חודשים) ויוצא צבוע ובעיקר מנסה-להשתלב-בברנג'ה-כדי-שגאידמק-יזמין-אותו-למסיבת-הסילבסטר-הבאה.

גם מרזל נתפס כתופעה זניחה...

צריך להשאיר אנשים כאלה בשוליים הסהרוריים, לא לעזור להם.

למעלה