אבוי.

yoory

New member
זה לא ייאמן

קראתי את הכתבה שלוש פעמים ועדיין לא האמנתי שבמדינה שמתיימרת להיות מתוקנת וליברלית, מתקיימת כזו תופעה. מה, הומואים אינם אזרחים ככולם? אדון שנלר, סדום ועמורה תגיד לאחותך. איפה אנחנו לעזאזל, בימי הביניים או במאה ה-21?! חייבים לצאת ולעשות משהו נגד הקקי הזה.

כן, אבל אתם לא תאהבו אותו.

כיוון שהפגנות מול הכנסת משעממות, אפשר גם להיכנס פנימה ולעשות קצת רעש שם עד שיוציאו אותנו. נ.ב. את היו"רית של י-ם, את צריכה לעלות על משהו.

doofe

New member
מבחינתי מופלא,

השאלה עד כמה מפלגת האם שלנו תהייה מאושרת מזה.
אפשר להכנס כולנו לתוך ארון עצום, להשלח אליהם בדואר, להפתח אצלם בחדרים ולערוך להם מופע שירי-מסרים-נוקבים. או משהו כזה. ואפשר את אירועי הגאווה לעשות על המדשאה של הכנסת, זאת גם כן אופצייה. אבל זה אולי קצת פחות תלוי בנו.

הכל תוי בנו A ../images/Emo13.gif

נראה לי שמפלגת האם לא צריכה להיות קשורה לעניין. אנחנו יכולים להיות גם סתם חבורה של אנשים שלא אוהבים הומופובים. להמשך תכנון מפורט, נא לא להשתמש בדפי האינטרנט.

doofe

New member
../images/Emo6.gif

מחכה למסר ממך, כי זה נשמע כאילו יש לך איזשהו רעיון מתבשל, אם לא מבושל כבר.

טכנית, זה בלתי אפשרי

אדם שרוצה להכנס לכנסת צריך לקבל אישור מיוחד, ולעבור בדיקות בטחוניות ותחקירים הזויים... אי אפשר "לפרוץ" פנימה, ומאד מאד קשה למצוא דרך להכנס באישור ולעשות פעילות פוליטית בפנים. מצטערת...

../images/Emo25.gif אוהבגםאותך!

אז תגידי, את... באה לכאן הרבה?
נ.ב. אם מישהי לא הייתה בוחרת לרוץ ליו"רית בשניה האחרונה, אני לא הייתי רק סיו"ר...

סתאאאאאאאאם מתעליך המונמון!!!!!

לא רוצה שתפרשי, אם תפרשי אני לא אוכל לעשות לך רגשות אשם על שלקחת לי את התפקיד... ועל זה שצביה גרינפילד לא נכנסה לכנסת (אשמתך!!) LOVE U!!!

סתם מור

New member
OMG

אני לא מאמינה שאתה משתף פעולה עם הקבוצ"צ הטיפש הזה (סורי עידו)! זה אשמתו! אשמתו, אשמתו, אשמתו!!!

hushhash

New member
תגיד, שגב, זו רק אני

או שלכל הצהרות האהבה על גבי הפורום לאחרונה יש קשר אליך?

גם אני אוהב אותך!!!

ש"ש חכמה מאוד אמרה פעם "הביאו המהפכה, חייכו", ואני אומר, "הביאו המהפכה, הראו לאנשים שאתם אוהבין ם אותם ושהם אהובים" *חוזר לתקופה ההיפית שלו* שגב

toolika

New member
רק בבקשה

תודיעו כמה שיותר על תאריך, אני אשמח מאוד לבוא.. אבל אני צריכה לבדוק שאין לי משמרת באותו יום.
אני מתגעגעת..

yoory

New member
אני לא חושבת

שלהכנס לכנסת ולעשות פרובוקציות (ולחטוף מכות ממבאטחים) זו הדרך. צריך לעשות פעולה חכמה, שתעשה יותר מקצת רעש. אפשר אולי לגרום לאותם אנשים שמנים ולא יעילים (ח"כים) להבין שהם ממש דפוקים. או שסתם נתפרץ פנימה ונשיר YMCA
או... עצומה. טוב לומשנה.. שגב כבר יחשוב על משהו.. נכון שגב?

למעלה