אבוי, איזה אהבל!

lemner40

Well-known member
בכיר במשטרה הגיב ליאיר גולן בפייסבוק: "דביל וצבוע, לך תתחבק בכפר קאסם"...

תמיד טענתי כי רשתות חברתיות מסייעות לאהבלים לירות ברגלם.
לו לפחות כתב ב"שם עט"...אבל לא, נחוץ היה לו לכתוב בשמו...
נקווה שבבחירות הבאות יקימו ממשלה אחרת
יאיר גולן יהיה שר המשטרה ויפטר את כל החזירים שבן גביר הביא וקידם

xyxy210

Well-known member
למה, תעשה אותו שר התעמולה והפרופגנדה
אנחנו פשוט נרוויח מזה שיסתובב בעולם ויספר שחיילים רוצחים תינוקות כתחביב .
מאחר ואינך מבין למה התכוון יאיר גולן באמירתו אני מציע לך לקרוא מה שכתוב בקישור המצורף
אולי אחרי שתקרא ויש לך איזו שהיא הבנה מינימלית תבין מדוע אמר יאיר גולן מה שאמר.
אף אחד לא יוכל לומר - לא ידעתי....
"רחמים לא ידע, הוא לא ידע" במקור מיוחס לרחמים אהרוני [גומדי]
מתאים גם לכרותי האונה ולביבי.

למי שלא מגיע לקישור חלק שמתיחס למה שכתבתי למעלה:

תגובת התושבים הגרמנים באזור [מחנה ריכוז בדכאו]
התושבים הגרמנים בדכאו ובעיירות הסמוכות הגיבו לשחרור בתמהיל של הלם, הכחשה, ופחד, אך גם בדרכים פעילות:
  • טענת "אי הידיעה": גרמנים רבים טענו לאחר השחרור כי לא ידעו על הזוועות המתרחשות במחנה, למרות קירבתו לעיר (כ-16 ק"מ ממינכן) והעובדה שרכבות מוות עברו ליד בתיהם.

xyxy210

Well-known member
מאחר ואינך מבין למה התכוון יאיר גולן באמירתו אני מציע לך לקרוא מה שכתוב בקישור המצורף

התושבים הגרמנים בדכאו ובעיירות הסמוכות הגיבו לשחרור בתמהיל של הלם, הכחשה, ופחד, אך גם בדרכים פעילות:
  • טענת "אי הידיעה": גרמנים רבים טענו לאחר השחרור כי לא ידעו על הזוועות המתרחשות במחנה, למרות קירבתו לעיר (כ-16 ק"מ ממינכן) והעובדה שרכבות מוות עברו ליד בתיהם.

רוב הזמן נח

Well-known member

לא נראה שהוא בעצמו מבין מה הוא אומר. לכן היה עדיף שהיה 🤐

certified.woke

Well-known member

קראתי מה שכתוב ב"קישור המצורף" שהצעת אך לא מצאתי מה שבקשת להציג.
להלן נאום יאיר גולן... נאום "אני מזהה תהליכים" ...

xyxy210

Well-known member
קראתי מה שכתוב ב"קישור המצורף" שהצעת אך לא מצאתי מה שבקשת להציג.
להלן נאום יאיר גולן... נאום "אני מזהה תהליכים" ...
הסבר:
מאחר הקישור הינו חיפוש שמתבצע על ידי AI , התוכן משתנה מידי פעם.
התוכן הנוכחי :
תגובת התושבים הגרמנים בסביבה
  • טקטיקת ה"הדחקה" וטענת אי-הידיעה: לאחר השחרור, תושבים גרמנים רבים בעיירה דכאו ובסביבתה טענו כי לא ידעו על היקף הרצח והתנאים במחנה.
  • עימות מאולץ עם המציאות: הצבא האמריקאי אילץ את תושבי העיירה דכאו, ואת פקידיה, לסייר במחנה, לראות את גופות האסירים, ולטפל בהן (כולל קבורתם) כדי להתעמת עם פשעי הנאציזם.

• חרדה ורצון להוכיח חפות: רבים מהתושבים נתקפו חרדה מהצבא הכובש, וניסו להוכיח שהם "אזרחים רגילים" ולא נאצים, לעיתים על ידי תליית סדינים לבנים כדגלי כניעה.
    בעיקרון , מה שרציתי להראות , כפי שכותב יאיר גולן בקטע שהבאת ....שאנחנו חייבים לא להגיע למצב שמישהו יאמר "לא ידעתי".
  • במלחמה , אין צדיקים [בשני הצדדים]. ממליץ לראות את הסדרה בת שני הפרקים ששמה "1948 לזכור ולשכוח".
  • לא קיים גם מה שנהוג לכנות "צבא מוסרי" [בכל המלחמות שהתרחשו אי פעם על פני כדור הארץ].
  • מה שקיים ואני מקווה שעדיין קיים - תחקיר כל ארוע חריג שאינו עולה כחוק באמנת ג'נבה למשל. כן זו מחויבות שלנו ולא צריך לעניין אותנו מה עושים אויבינו.

Harrington

Well-known member
מנהל
בכיר במשטרה הגיב ליאיר גולן בפייסבוק: "דביל וצבוע, לך תתחבק בכפר קאסם"...

תמיד טענתי כי רשתות חברתיות מסייעות לאהבלים לירות ברגלם.
לו לפחות כתב ב"שם עט"...אבל לא, נחוץ היה לו לכתוב בשמו...
לא ענין של אהבליות, שכן דברי הקצין די נכונים והגיוניים בס"ה. אלא שקצין (עובד מדינה, פקיד) לא אמור כמובן להתבטא כך כלפי נבחרי ציבור. גם לא אם הם 'מזהי תהליכים' נלוזים ואנטי-דמוקרטים.

certified.woke

Well-known member
לא ענין של אהבליות, שכן דברי הקצין די נכונים והגיוניים בס"ה. אלא שקצין (עובד מדינה, פקיד) לא אמור כמובן להתבטא כך כלפי נבחרי ציבור. גם לא אם הם 'מזהי תהליכים' נלוזים ואנטי-דמוקרטים.
דווקא אהבל.
הרי יכול היה לכתוב כל אותם דברים כאלמוני, ב- pseudonym מומצא, אלא שהרשת ה"חברתית" הטפישה אותו...

Harrington

Well-known member
מנהל
דווקא אהבל.
הרי יכול היה לכתוב כל אותם דברים כאלמוני, ב- pseudonym מומצא, אלא שהרשת ה"חברתית" הטפישה אותו...
זה שאתה החלטת שהוא לא רצה לכתוב תחת שמו ולכן אהבל שכן עשה זאת, זאת אחלה המצאה אבל כולה כמובן שלך בלבד. היא לא הופכת את הבן אדם לאהבל בשום צורה, צר לי לאכזבך. גם לא אם תחזור על זה עוד כמה פעמים בתגובותיך (תוך התעלמות ממה שאתה מתיימר כביכול להגיב עליו).

למעלה