אבוד?

chenby

New member

שבוע טוב אהובה :)

masheyotze

New member
את לא יודעת כשמאוהבים רואים רק

את התכונות הטובות?
אל תעשי אותי ילדה מטומטמת בת 16, אני לא מאחלת לך לעבור את מה שאני עברתי ואני כולה בת 30 אז תירגעי.
זה לא שהוא פתאום נהיה רע אליי...אני פשוט הייתי מאוהבת, אני איתו 5 שנים, לא מאתמול, לי הוא לא מתאים וזה הכל זה עושה אותי פחות חכמה?
חוצפנית.
אני גם לא צריכה להתנצל על זה שאני בהריון עכשיו, מי חשב שזה משהו שאני אצטרך לשקול בכלל? כשאת נשואה את לא חושבת על דברים כאלה. כשהייתה לנו תקופה טובה הפסקתי לקחת גלולות במחשבה אופטימית מאוד שהכל יהיה מצויין בינינו.

chenby

New member
נגעתי בנקודה רגישה אני מבינה?

תראי לי איפה כתבתי שאת לא חכמה?
איפה כתבתי שאת צריכה להתנצל?
כתבתי שנראה לי כמו גארוטה שאתם צריכים להחליף מטפל, או שאולי כדאי שתלכי לטיפול אישי בעצמך. כי מה לעשות, יש לך אישויים לפתור.
באמת שאני מאחלת לך בהצלחה. וכן לפעמים אני גם חוצפנית, קורה לטובים ביותר :)
שבוע טוב :)

קודם כל לעשות סדר

אתם נשואים שנתיים
התחתנת איתו כי חשבת שהוא מושלם
גילית שממש לא, שאת כבר לא אוהבת אתו, שהוא לא נלחם על הקשר שלכם ויוותר עליו בקלות אם רק תציעי
יש ילד קטן, יש תינוק בבטן
את רוצה ללמוד
את רוצה להתגרש

את רוצה באותה תקופה של חייך-
גם לגדל ילד קטן
גם ללדת עוד תינוק
גם להתגרש
גם ללמוד

תשמעי- אין שום סיכוי שבעולם שתצליחי לעשות את כל אלה על הצד הטוב ביותר.
מרוב משימות וחלומות על דברים אחרים ממה שאין לך כרגע, את נשמעת לי ממש בדיכאון.

מה שאני הייתי מציעה לך לעשות- עד ללידה להמשיך בטיפול הזוגי ובמקביל לשמור ל כמה שיותר שלום ושקט עם בעלך, כמה שפחות חיכוכים ועצבים ועצבות. יש לך תינוק בבטן ותינוק בחוץ שמושפעים מכל המתח הזה.

אחרי הלידה תחליטו יחד- נשארים יחד או נפרדים

ואחרי כל זה- תתחילי ללמוד

נשמע שכל המהלך שאת מתכננת יכול לקחת בסביבות ה 3 שנים, אין מה למהר... את מדברת על עניינים כל כך מהותיים בחיים. הטעות הכי גדולה היא לעשות אותם בצורה כל כך נמהרת.

ממה שכתבת נשמע שאת נוטה להיות נמהרת ברגשות ובהחלטות שלך. יש לך הרבה עבודה עצמית בעניין הזה.

אני לא לגמרי מבין

כתבת שאת רוצה לעשות הפלה, להתגרש ולהשתחרר ממנו

אז קדימה.
תעשי את זה.

למה בעצם את פה ?

(אני לא מת על הגישה המנצלת שאמא שלך הציעה - להבליג, ללכת ללמוד, לעשות משהו מעצמך ואז להיפרד)

Bogen2

New member
קודם כל הפלה

כדי לא להכניס עוד ילד לפלונתר הזה. אח"כ חושבים הלאה.

nirity1

New member
תראי

להחזיר את השעון אחורה את כבר לא תוכלי. את לא תוכלי לחזור להיות רווקה בלי שום אחריות כי ילד אחד כבר יש. אני לא אטיף לך מה לעשות עם ההריון, זאת בחירה אינדבידואליסטית מאוד קשה.
יש אבל אופציות. אם תפרדו אמא שלך תוכל לתמוך בך ? תהיה לך רשת ביטחון מהמשפחה שלך ? יש לי בנות בלימודים שנולדו להם תינוקות והם המשיכו ללמוד. זה לא קל אבל בר ביצוע. אבל חשוב מאוד שאמא שלך תתמוך בך בכל החלטה שאת עושה.
לא הכל אבוד. אני יודעת שכרגע את בפלונתר לא קל אבל את תוכלי לצאת ממנו.

למעלה