אבוד בלימוד יפנית

קורסי ללימוד יפנית

אם אתה מעוניין ללמוד יפנית עם מורה פרטי אשמח אם תפנה אלי ישירות מיכל חפר ליצ'י תרגומים www.lichi.co.il [email protected]

יפנית

הי מסאן/MESAN, אני לא יודעת על איזה בסיס החלטת שאין לי קשר ליפנית. אני עושה המון דברים בשפה הזו, אשמח לפרט אם זה מעניין אותך. בברכה, מיכל חפר ליצ'י תרגומים

ToHrU

New member
קודם כל . . .

כל הכבוד על המוטיבציה - ברגע שיש לך את זה, הכול הרבה יותר פשוט!!!! אבל עכשיו - לעבודה הקשה . . . בקשר לשתי שפות - שזה לא יטריד אותך גם אני מתעסקת בעוד שפה מלבד יפנית וזה לא מפריע אחד לשני!!!!! אני לומדת אצל מורה פרטית, ולמרות שGnomeBubble צודק וזה קשה ללמוד עם שיעורים בתדירות נמוכה, זה ממש עוזר כשאתה מקדם את עצמך במקביל. אז דבר ראשון - היראגאנה וקטאקאנה - תוודא שאתה יודע אותן היטב ולאחר מכן תתחיל עם חוקי דקדוק, לפחות בסיסיים - כמו פועל בסוף משפט. אה... ותדאג לשמוע הרבה יפנית - מוזיקה, אנימות, סרטים . . . תתחיל ללמוד אצל מורה עם נקודת פתיחה טובה ויהיה לך הרבה יותר קל . . . זה ייקח המון זמן להתקדם (כמו שלי לוקח עכשיו) אבל ההרגשה נפלאה!!! מקווה שעודדתי אותך gambate!!!!!

mesan

New member
be patient

Relikan, i will sugest you to contact Vered. she will talk to you. she is the best. i had the same problem with my brother and now he is so happy. Vered's phone number is 037441264 and she has somthing for the summer. call her

למעלה