אבודים../images/Emo26.gifפרק ח'
טים קם על משכבו,בוהה בדמויות שלפתע נגלו לפניו. היו אלה גברת נוריס,ג'ים וצ'ליוז. כולם הראו על פניהם כעס וחימה. "איך אתה לא מיתבייש טים.אני יושבת בצל המטוס בחברת צ'ליוז בחום העז שמעיב עליי,ואז ג'ים מצטרף אלינו ומודיע לנו על הבשורה שהעברת לנו.אתה לא מתבייש לנוח כאן בעוד אנחנו על סף המוות?!!" "באמת טים,דאגנו לך.ראינו שלא חזרת כעבור שעתיים,אז יצאנו לחפש אותך בכל היער.חשבנו שמישהו ניסה לחטוף אותך בחשאי.ואז,אמא הגיעה הנה,עיוותה את פרצופה וקראה לנו לבוא הנה במהרה.למה אתה שותק?" טים היה עייף מדי כדי לשמוע את סינוניה של צ'ליוז.הוא קם ואמר:"אני מצטער על מה שקרה.תבינו-להיות במטוס יותר מ-24 שעות זה תענוג גדול.אני לא סוללה,גם לי יש חיים.אם אתן חושבות שלקפטן נועז יש את כל הכח בעולם כדי להישאר ער על פני האדמה עז אתן ממש טועות." גברת נוריס היתה כעוסה ועל סף זעם.היא לא קיבלה את הצהרתו של טים.לא עלה על דעתה שהבן אדם שנם את שנתו בין עלי האלון האדיר,יתענג על חשבונם בארץ החלומות. "אנחנו לא באנו לכאן בכוונה טים.אם אתה לא זוכר או כן,אתה סחבת אותנו למקום הלא נודע הזה ולך יש עוד טענות.יש לך כבר דרך יותר טובה איך נצא מהחור הזה? כי אני חושבת שלא.אתה בכלל סקרת את העזור?-לבחון האם שוכן לו כאן כפר או עיירה?!.כמדומני,התשובה היא לא!." טים:"גברת נוריס יקירתי,תכני זאת כאוות נפשך אם סחבתי אותכם לכאן או האם לא סחבתי אותכם לכאן.לא משנה,לא הייתה לי ברירה.היית מעדיפה התרסקות הרת אסון מאשר נחיתה מושלמת והצלת חיי אדם?" "הו,כמה ענב מיצדך טים הדגול.אתה מכיר אותי טוב מאד,ואתה יודע שיש לי נטייה לפחדים.חשבתי ששמה קרה לך משהו רע."סיננה לה צ'ליוז. "במקום לריב,אני מציע שנחפש לנו מקום לינה.תראו כבר מה השעה-אנחנו מסתובבים במעגלים מעוקלים ולא מוצאים דבר מלבד עצי אלון אדירים.המקום הזה ניראה בטוח למדי ללינה,הלא כן?" אמר ג'ים. שמי הערב עלו,והותירו אחריהם כוכבים ראשונים שביצבצו להם בין העננים.היה זה מקום יפה.קולות של ינשופים ויצורים ליילים אחרים הגיחו בכל מקום ומקום ביער. מה יקרה לארבעתם,והאם ימצאו סימן לחיים במקום שזה עתה נחתו? כל זאת ועוד בפרק הבא.