simi kaTan
New member
אבודים../images/Emo26.gifפרק ה'
קודם כל,למי שלא קרא את ארבעת הפרקים הראשונים,שיכנס לקישור הבא
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=577&msgid=67955246&FlagSybase=1 צ'ליוז לא הקשיבה להפצרתה של אימה.היא נכנסה לשוק מוחלט,פרץ של רוח תקף אותה,היא לא נירגעה,קיוותה לרגע שבו יפטרו את טים "הקפיטן השיכור" לפי דבריה. בעוד ההמולה נמשכת בחדר המושבים,טים וג'ים היו עסוקים כדי להכין את המטוס לנחיתה.ניתחוור להם שלא נשאר להם דיי הרבה זמן עד לנגיעה בקרקע טים:"דווח למרכז צ'יזל שאנחנו עומדים לקראת נחיתת חירום." ג'ים:"צ'יזל שלום,מטוס 1233-אנחנו מתקוננים לנחיתת חירום." כמה שניות עברו,ושום קול לא בקע מהאוזניות.ג'ים לא ידע מה קרה למערכת הקשר-יתכן שהיא היתקלקלה!. "נו,מה קרה למה לא דיווחת להם עדיין?" שאל טים בתמיהה."הם לא חוזרים אליי טים,אני חושש שעיבדנו קשר עימם.יתכן שמערכת הקשר קרסה,מה נעשה עכשיו?!" טים:"אוי לא למען השם!.תלחץ על כפתור ספק הכח החילופי,אולי זה יעזור להפעיל את המערכת מחדש,למה אני צריך להזכיר לך את כל הדברים האלה?" ג'ים לחץ כהרף עין על כפתור ספק הכח,אולם המזל לא שיחק להם,והנס שקיוו לו לא אירע."מה נעשה עכשיו?"שאל ג'ים. "אין ברירה,אני מנחית את המטוס ברגע זה." "ומה בידבר הבנות,לידע אותן?" "עוד לא,איני רוצה שצ'ליוז תישאג,היא עלולה להוציא אותי מהכלים." ג'ים:"לפחות לספר לנוריס". "לא!.בשום פנים ואופן,אני יודע מה תיהיה התוצאה.אני לא לוקח סיכונים מיותרים.לא רק שעכשיו אנחנו בנחיתת חירום,גם צריך להגיד לה שעיבדנו כל קשר איתם?". ג'ים:"קפיטן,שים לב למד השעון,אנחנו מתקרבים לקרקע במהירות!" טים:"המטוס לא מגלה עצירה ממעצורי האוויר,יתכן שכל הסוללה של המטוס נפגעה!.מה נעשה עכשיו?!" ג'ים:"חשבת להרים את האף של המטוס?ככה תאט את המהירות." "כן,עכשיו ניזכרתי." טים הרים בכמה מעלות מעל לקו האופק את אף המטוס כדי להנמיך מהירות ולפגוע בקרקע בקלילות.האם הם יצליחו לנחות בשלום,ומה בדבר 2 הגבירות? כל זאת ועוד נדע בפרק הבא!
קודם כל,למי שלא קרא את ארבעת הפרקים הראשונים,שיכנס לקישור הבא