אבודים
פרק ה'

simi kaTan

New member
אבודים../images/Emo26.gifפרק ה'

קודם כל,למי שלא קרא את ארבעת הפרקים הראשונים,שיכנס לקישור הבא
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=577&msgid=67955246&FlagSybase=1 צ'ליוז לא הקשיבה להפצרתה של אימה.היא נכנסה לשוק מוחלט,פרץ של רוח תקף אותה,היא לא נירגעה,קיוותה לרגע שבו יפטרו את טים "הקפיטן השיכור" לפי דבריה. בעוד ההמולה נמשכת בחדר המושבים,טים וג'ים היו עסוקים כדי להכין את המטוס לנחיתה.ניתחוור להם שלא נשאר להם דיי הרבה זמן עד לנגיעה בקרקע טים:"דווח למרכז צ'יזל שאנחנו עומדים לקראת נחיתת חירום." ג'ים:"צ'יזל שלום,מטוס 1233-אנחנו מתקוננים לנחיתת חירום." כמה שניות עברו,ושום קול לא בקע מהאוזניות.ג'ים לא ידע מה קרה למערכת הקשר-יתכן שהיא היתקלקלה!. "נו,מה קרה למה לא דיווחת להם עדיין?" שאל טים בתמיהה."הם לא חוזרים אליי טים,אני חושש שעיבדנו קשר עימם.יתכן שמערכת הקשר קרסה,מה נעשה עכשיו?!" טים:"אוי לא למען השם!.תלחץ על כפתור ספק הכח החילופי,אולי זה יעזור להפעיל את המערכת מחדש,למה אני צריך להזכיר לך את כל הדברים האלה?" ג'ים לחץ כהרף עין על כפתור ספק הכח,אולם המזל לא שיחק להם,והנס שקיוו לו לא אירע."מה נעשה עכשיו?"שאל ג'ים. "אין ברירה,אני מנחית את המטוס ברגע זה." "ומה בידבר הבנות,לידע אותן?" "עוד לא,איני רוצה שצ'ליוז תישאג,היא עלולה להוציא אותי מהכלים." ג'ים:"לפחות לספר לנוריס". "לא!.בשום פנים ואופן,אני יודע מה תיהיה התוצאה.אני לא לוקח סיכונים מיותרים.לא רק שעכשיו אנחנו בנחיתת חירום,גם צריך להגיד לה שעיבדנו כל קשר איתם?". ג'ים:"קפיטן,שים לב למד השעון,אנחנו מתקרבים לקרקע במהירות!" טים:"המטוס לא מגלה עצירה ממעצורי האוויר,יתכן שכל הסוללה של המטוס נפגעה!.מה נעשה עכשיו?!" ג'ים:"חשבת להרים את האף של המטוס?ככה תאט את המהירות." "כן,עכשיו ניזכרתי." טים הרים בכמה מעלות מעל לקו האופק את אף המטוס כדי להנמיך מהירות ולפגוע בקרקע בקלילות.האם הם יצליחו לנחות בשלום,ומה בדבר 2 הגבירות? כל זאת ועוד נדע בפרק הבא!

simi kaTan

New member
תשאירי את המחשבות שלך...

לעצמך. ולא,ממש לא משעמם לי,להפף תיתפלאי אני דווקא נהנה לכתוב אותו.זה שהסיפור הזה לא עומד בקריטריונים שלך,זו בעיה שלך. אף אחד לא מכריח אותך לקרוא אותו.לא רוצה
אז אל תיקראי,אבל להגיד שמשעמם לי בחיים זה ממש לא במקום.

simi kaTan

New member
חוץ מזה,מה הקשר../images/Emo35.gif

יאללה,לכי תחפשי לך חיים במקום אחר...

simi kaTan

New member
אובדים../images/Emo26.gifו'

בתוך שניות כבר היה ניתן לחוש את המטוס בעמדת נחיתה.טים הצליח בביטחה להאט את מהירות המטוס אל פני הקרקע. "מצוין,נצא מזה בשלום!" אמר ג'ים בצהלה. "אף ישר לכוון הקרקע,בעוד כמה רגעים המטוס ינחת בביטחה על כר הדשא." בינתיים,מחוץ לתא הטייס,נתווכחו השתיים [צ'ליוז ואמה] על מה שהולך לקרות.הן הרגישו ללא שום התרעה מוקדמת איך המטוס צולל לתוך הקרקע בזהירות."ראי,אני רואה את הקרקע מולינו!"צווחה צ'ליוז בשמחה. "רק איפה אנחנו בשם כל הרוחות?". "את התשובה לכך גם אני רוצה לגלות" תמהה אימה. תוך כמה מטרים ספורים,המטוס נגע בקרקע בזהירות רבה. טים:"והינה זה מגיעה,מרים את האף,מעט מנועים,אנחנו מאיטים." ג'ים:"אוי קפטן,אין לך מושג כמה הקלתה עלינו". "אל תרבה במילים יקירי.עכשיו שהמטוס עוצר כדאי שנדע את הבנות". צוות הטייסים יצא מתא הטייס לכוון הבנות,מספר להן על מה שאירע בשעה האחרונה. "וזה מה שקרה."אמר טים לבסוף לגברת נוריס. "אבל איך למען השם הקשר אם מרכז הבקרה קרס?" "סוללת המטוס נפגעה וגרמה לקצר חשמלי לדאבוני.אני מציע שנצא מהמטוס וקודם כל נברר בכלל איפה אנחנו."אמר טים. רוחה של צ'ליוז צהלה מרוב אושר-לא עוד סכנות באוויר,כמה נפלא!.השאלה היחידה שעמדה על הפרק היתה רק:איפה הם נמצאים לכל הרוחות? "בסדר טים,אז נחתנו,נרגענו וקרנו מרוב אושר.אבל באמת שאני עדיין לא שלמה עם המצב.הקשר עבד,מה נעשה עכשיו?" "כמו שאמרתי,נצא לתור פה באזור,אולי ניתקל באיזו עיירה קרובה" לבסוף הוחלט שטים וג'ים יחפשו אחר כפר או עיירה השוכנים באיזור שזה עתה נחתו.אולם המזל לא היתמלז להם,והם לא מצאו שום סימן למקור חיים מלבדם. מה הם יעשו,ואיך הם יגידו לבנות את החדשות הרעות? כל זאת ועוד בפרק הבא.

simi kaTan

New member
אבודים../images/Emo26.gifפרק ז'

הערפל החל נמוג,והשמש ביצבצה לה בין העננים.היה זה יום לח ביותר,ניחוח מתוק של שושנים וסיגליות נידף ברוח,לצד קולותיהם הקולניות של ציפורי אדום החזה,שהיו נפוצות באותו העמק. טים החל הולך סחור סחור,כי החליט לא להיכנע ולשוב לתור אחר מקום מפלט בו ישתמשו כל עמיתיו לצרה. הוא שלח את ג'ים להודיע לבנות שהוא ממשיך לחפש,ושיחזור למטוס בעת שיבחר. הוא לא מצא דבר,מלבד שאריות של בקבוקי פלסטיק וחפצים זרוקים.המקום היה משכן רפאים של ממש:רק את הרוח היה ניתן לשמוע מבעד לעצי המיפל והאלון. שום עצם מוזר,או מקור לסימן חיים לא ראה. הוא הבחין בעץ אלון נושן,בעל גזע רחב ידיים ואדיר מיימדים במיוחד.עליו היתנוססו ברוח הצפון הקלילה,ובלוטים התפזרו סביבו.האלון אדיר המיימדים ניראה כהעץ הכי וותיק בכל היער שעד עתה גילה הוא לעיניו. העץ שבה את ליבו,והוא אץ לעברו,וכל שחפץ היה לרבוץ בצילו בין הענפים הכבירים. לפתע הוא חש כה עייף,עד ששקע עמוקות בתוך עולם החלומות.הוא נישכב על אדמת העשב הלחה,ונם על משכבו. לפתע הוא שמע קול מוזר הבקע לפניו.טים מיד זיקף את עיניו לרגל הדמות שעמדה מולו.הוא ראה אותה ברור,היו אלו...

simi kaTan

New member
תגיבו../images/Emo70.gif

תגיבו על פרק ז',אני לא אוכל להמשיך אם אני לא אראה תגובות

simi kaTan

New member
יש,אני מקום שני../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

תודה רבה לכל מי שהצביע לי
בפרק הבא אתם תיצטרכו לענות על סקר שאני אפרסם,שווה לחכות
.

למעלה