אבודים
פרק א'

simi kaTan

New member
אבודים../images/Emo26.gifפרק א'

השעה היתה מאוחרת.צ'ליוז ואימה ישבו זו לצד זו,מחכות כבר לנחות בניו יורק.השעה היתה מאוחרת,שכבות עננים היתרוצצו לעיתם,כקטנים וגדולים בין צידי המטוס.צ'ליוז היסתכלה מהחלון,ורגש של פליאה הידהד בליבה. תמיד היא זכרה את נסיעותיה במטוס הפרטי של אביה:את נוף השמים הכחולים המבצבצים מאור החמה,ואת לובן הירח לאור הכוכבים.משפחתה של צ'ליוז היתה רחבת היקף בתחום העסקים.אביה היה אחד מהמשקיעים הדגולים בתחום הפיננסי,ושום פרוטה לא חסרה למשפחה.צ'ליוז כ"כ רצתה כבר לשוב לביתה כדי לפלרטת עם חברותיה הטובות על החופשה שלה באיים הקנרים. אימא של צ'ליוז,היתה אשה שעסקה בתחום האופנה,והיתה בעלת רשת בגדים יוקרתית עם מוניטין חזק במיוחד. בשעה זאת,חזרו שתיהן לביתן במטוס הפרטי שרכש אב המשפחה,אולם הן לא ידעו כי הגרוע מכל חושק לפרוץ החוצה בכל רגע. לעיתים המטוס היתנועע מצד לצד,דבר שיצר בחילה לצ'ליוז.היא לא החזיקה מעמד,והלכה במהירות לשרותים.המטוס המשיך להיתנועע-רוחות הסילון נשבו בעוצמה כה רבה,שהדחיקו אותו מצד לצד,עד שגרמו לו לסוט ממסלולו. טייס המשנה ג'ים וקפיטן טים הבחינו במחשב הבקרה על שקע המאיים להגיע לקראתם מכוון מערב. צ'ים:"רוחות במהירות של כ-1000 קמ"ש.חוששני שאנו צריכים ליצור קשר עם צ'יזל,הלא כן טים?" טים:אני מכוון את התדר הנכון,רגע. טים:"מרכז הבקרה צי'זל אחד אפס אפס,שלום לכם.שקע עמוק עושה את דרכו לעברינו,רוחות במהירות של 1000 קמ"ש ויותר מדחיקות את המטוס.מעולם לא ניתקלתי בתופעה כזאת.אתם יכולים לכוון אותנו לכוון אחר?" מרכז הבקרה:"שלום לך מטוס 1233,אנא פנה לכיוןן 347 מעלות." טים:"מכוון לכיוון 347 עבור". לפתע המטוס החל זז מצד לצד המהירות קיצונית,ג'ים שם לב לנורה אדומה שנידלקה. ג'ים:"טים,יש לנו התרעה." טים:"המנוע ה-2 כבה!." טים:"צ'יזל שלום,המנוע ה-2 כבה לנו,מבקשים אישור נחיתה עבור". מרכז הבקרה צ'יזל:"מטוס 1233,פנה לכיוון 268,דווח אישור עבור". טים:"פונה ל 268 עבור". לפתע,ללא התרעה מוקדמת,גם המטוס ה-1 כבה!.צוות הטייסים לא היו במצב רוח מרומם.כעת המטוס דואה באוויר,וצונח למטה בקצב תמידי,אך לא מהיר. מה יקרה להם,והאם ינצלו הם מהסכנה שתמן להם הגורל? כל זה ועוד נדע בפרק הבא,אותו אני אפרסם מחר.

EyLoN2

New member
מה ז"א המטוס ה-1 כבה?

נראה לי שהתכוונת למנוע ה-1 לא? חוצמזה סיפור נורא חמוד! (יותר ממה שציפיתי
) מצפה להמשך........................................

simi kaTan

New member
כן היתבלבלתי,כזה אני...../images/Emo3.gif

עוד 3 תגובות ואני ממשיך

yolm

New member
אהבתי../images/Emo70.gif יפה מאוד../images/Emo70.gif המשך בבקשהה../images/Emo70.gif

simi kaTan

New member
אבודים../images/Emo27.gifפרק ב'

טים וג'ים לא ידעו מה להגיד לשתי הגברות,שלא ידעו ממה שאירע לפני זמן כה קצר. ובמיוחד טים,שלא ידע איך לבשר להן על הבשורה המרה. ג'ים:"אני מציע לספר לשתיהן כמה שיותר מהר.בכל אופן נינחת בקרוב במינחת ברודו שנמצא כמה מיילים ספורים.יש עוד זמן לתקווה,לא הייתי מרים ידיים." טים:"אני רק לא רוצה לחשוב על הגרועה מכל שיכול לקרות כל רגע.בינתיים תדפדף בספרי המדריכים של המטוס הזה,כתוב שם מה לעשות בשעת צרה כמו זו". ג'ים תר אחר מדריך אשר יציל אותם ממה שאירע.הוא כיוון את המטוס לטייס אוטומטי,ובאותו הזמן דיבר אם מרכז הפיקוח,מקבל ממנו הנחיות מה לעשות כדי לפתור את הבעיה,תוך כדי קריאת המדריכים. טים,הקפיטן הדגול,לא ידע איך לספר לבנות.אולם לא הייתה לא ברירה,משום שבמוקדם או במאוחר הבנות ידעו ממה שארע,זאת תיהיה רק שאלה של זמן עד שהן תידענה. "גברת נוריס,עליי לספר לך על מה שאירע לפני זמן קצר." אמר טים. נוריס:"אני מקווה שלא משהו חמור במיוחד קפיטן.בכל מקרה,אם אמת הוא הדבר,איני יודעת מה יעלה בגורלינו." לאחר שטים סיפר לה על המתרחש,נתקפה נוריס בחרדה נוראה. "אבל איך דבר כזה יכול לקרות טים?אתה כבר טס 23 שנים,צברת מספיק ניסיון והתגברת על קשיים שהוצבו לפניך בזמן כה קצר.אני ממש לא מבינה איך אין לך הסבר לפיתרון.מה נעשה עכשיו?" "ג'ים יצר קשר אם מרחב צ'יזל".אמר טים."תסמכי על מרחב הפיקוח,הם יודעים מה לעשות,וגם שלחו לעברינו מטוס הצלה.". נוריס:"אוי,זה כבר נשמע הרבה יותר טוב.". "אנחנו בדרך למנחת ברודו.בינתיים המטוס דואה באוויר ויורד בקצב מתון למטה.אני מציע שלא תספרי עדיין לצ'ליוז על מה שאירע.היא תיקח זאת קשה מאד,אני מכיר אותה". אמת,צ'ליוז תמיד היתה אותה נערה פחדנית,שפחדה מכל עצם שזז,גם אם מדובר בצללית של ענף עץ,המיתנועעת ברוח בשעת לילה מאוחרת.מחשבתה של נוריס אמה של צ'ליוז לאחר שביתה תשמע על מה שאירע למטוס,לא השקיטה אותה. איך תספר זאת נוריס לבתה,ומה יקרה לצוות הטייסים המונחים ע"י המרחב האווירי צ'ליוז,והאם הם ינחתו בשלום במנחת ברודו? כל זאת ועוד בפרק הבא

simi kaTan

New member
תגיבו../images/Emo70.gif

אני צריך את תגובות כדי לראות אם אתם רוצים המשך.

roni lolipap

New member
דוקטור,תציל אותי-יש לי אובססיה

לסיפור הזה!!!אין סיפור חייתי!!

green smily

New member
אחותי רוצה לרשום לך משו..

היא רואה את הסדרה אבודים..(לא ממש רואה..) או.קי מילא להעתיק סידרה.. אבל למה לכתוב פרטים שגויים?! דבר ראשון זו היתה טיסה 815 עם אני לא טועה.. דבר שני הקשר אבל הרבה לפני ה"צניחה" ולמה לרשום שמות לא נכנים..? זה מה זהיא רצתה לרשום.. לדעתי זה יפה! תמשיך!

simi kaTan

New member
טו..אז...

שאני כותב את הסיפור הזה בלי שום קשר לסידרה שנקראת אבודים.החלטתי לקרוא לסיפור שלי אבודים,ואני בכלל לא מעתיק משום מקור אחר.זה שיש סידרה בטלויזה שנקראת אבודים,בכלל לא קשורה לסיפור שלי כי אני לא ידעתי שיש סידרה כזאת גם בטלויזיה.

simi kaTan

New member
אני אכתוב את זה יותר מובן...

לא ידעתי שיש סידרה בטלויזיה שנקראת "אבודים".ואם גם התוכן דומה לסידרה,זה פשוט צרוף מיקרים כי מעולם לא שמעתי על סידרה בשם "אבודים" בטלויזיה.

simi kaTan

New member
אבודים../images/Emo27.gifפרק ג'

גברת נוריס לא ידעה איך לומר את מה שאירע לביתה,ויותר מזאת-היא הרגישה שאם זה יתגלה לצ'ליוז,היא תיהיה מבועתת עד מאד,ופרץ של דמעות ישטוף את פניה ללא הפסקה.היא הכירה טוב את ביתה.היא היתה מודל לדמות פחדנית במיוחד,ולא רצתה להוביל אותה לכך. צוות הטייסים ישבו בקוקפיט,והונחו ע"י מרכז הבקרה צ'יזל לכוון מנחת ברודו.מז"א היה קשה עד מאד-הראות היתה במצב עגום למדי,והרוחות הדפו את המטוס מכל צדדיו.הטייסים נדרשו לכוון את המטוס לכוון גישה למסלול,אולם מז"א היה קשה מנשוא. טים:"מז"א אוויר ארור!.ועוד בהתחשב בעובדה ששני המנועים כבויים.ג'ים,דווח לצ'יזל שאנחנו מיושרים אל הסמלול." ג'ים:"מרכז הבקרה ג'יזל,מיושרים אל המסלול עבור." מרכז הבקרה:"1233,פנה בבקשה לזווית 235 לאחר שתגיע,תודיע בבקשה". ג'ים:"פונה ל-235 עבור". בינתיים,נוריס ראתה את ביתה יוצאת מהשירותים לכיוונה.היא לא ידעה איך תגיד לביתה את הבשורה המרה על מה שקרה.הכל ניראה לה כ"כ מהר,עד שאפילו לא ידעה מהאיפה להתחיל. לבסוף,נוריס היתה נחושה בעצמה,וקראה לביתה לשוב בחיקה. נוריס:"צ'ליוז,אני צריכה לספר לך משהו." "מה אמא,מה כבר קרה?"תמהה צ'ליוז. "שני המנועים של המטוס כובו לפתע,אנחנו דואים באוויר לכוון עמדת נחיתה.אל תידאגי!". צ'ליוז:"מה?!! איך אני לא אדאג?,ראית את מז"א האוויר בחוץ?איך אפשר לנחות במז"א כזה?" תיסמכי על הקפיטן,בבקשה ממך".אמרה נוריס במהירות. "איך אני יכולה לסמוך על טים? יש לו מוניטין של אשפות בטייס,איך הוא לא יודע להישתלט על המצב הזה?" היתפלאה צ'ליוז,כשפניה רדופות פחד וחרדה. נוריס:"צ'ליוז יקירתי,את צריכה להתחיל לסמוך על מכררייך אין מה לעשות.תיסמכי על טים בעין עצומה.הוא עושה כמיטב יכולתו על מנת להשיב את המצב לקדמותו.תיתעודדי,אנחנו עוד כמה דק' נוחתים על הקרקע,זאת רק שאלה של זמן". צ'ליוז:"אמא,אני לא יודעת מה איתך אבל אני מרגשיה לא בנוח.אני בטוחה שמשהו רע יקרה,השאלה היא רק מתי הוא יקרה." נוריס:"חמדתי,אם תאמיני שמשהו רע יקרה,הוא באמת יקרה.זאת רק שאלה אמונה.אני מציעה לך להפסיק להיות פסימית ולהטות את הנושא לאופטימיות.ואם כבר להטות את הנשוא,מה בדבר אליס,היא לא אמרה שהיא תיצור איתך קשר?" טים וג'ים היו סחוטים מרוב זיעה,אחוזי פחד,ובאיחוד טים שהיה אחראי על חייהם של נוסעיו. טים:"אנחנו ישרים אל המסלול.לך תודיע לבנות שהמצב קשורה". ג'ים:"רגע,עצור שניה מה זה???!!!" מה קרה לג'ים,מדוע הוא צרח לפתע,ואהם טים ינחית את המטוס בשלום? כל זאת ועוד נדע בפרק הבא.

למעלה