שוב
תרוץ.. אז תהיי נבוכה, so what ? את לא ילדה בגן נכון ? הביני, אם למשל מישהי מוצאת חן בעיני במקום העבודה (או פעם בתקופת הצבא) או בכל מקום שאני בתפקיד או מעמד גבוה משלה אני לעולם לא אזום כי יש לכך השלכות רבות. מאז ומעולם יש כאלו המתחילות איתי, לא תמיד אפשר לזרום עם המצב גם אם אני מאוד מאוד מעוניין אבל במקרים שהתפקיד מאפשר ויש רצון הדדי נתתי סיכוי ואם היא לא היתה לטעמי תמיד חיזקתי ועודדתי ואיחלתי בהצלחה. תמיד בדקתי האם זו המתחילה עימי מתחילה בגלל שיש בי משהו שאכן משך אותה ולא מדובר במשיכה לאדם בתפקיד רם יותר או בשל אופי הסיטואציה, בקיצור לראות שהמשיכה מגיעה ממקום עמוק יותר של אופי ואפשר גם יופי ולא רק בגלל המצב המסויים. מצד שני אני יודע שיש נשים וגברים הנוהגים בצורה מאוד מאוד לא נעימה לסיטואציה דומה גם אם המצב מאפשר, בד"כ אלו אנשים עם בעיה בביטחון העצמי שלהם החייבים כל הזמן שליטה על המצב ונתקלתי לא אחת בבנות ובנים שנפגעו מסיטואציה כזו אבל תמיד כשחושבים על הכל המסקנה היא שעדיף לנסות מלחיות אח"כ בתחושה של החמצה. אני למשל בכל קשר שהייתי נתתי כל סיכוי לקשר כך שכאשר קשר מסתיים מצפוני נקי ב100% שניסיתי ועשיתי הכל, הצד השני לפעמים מבין את ההחמצה רק לאחר שקשר הסתיים אבל אז אני בד"כ בקשר אחר ואין אפשרות לנסות שוב. היי בטוחה שגם לאדם בו את חושקת יש קצת ניסיון חיים, נסי בצורה מכובדת ועדינה, אפשר לגשש גם בצורות טיפה יותר עדינות מהודעת האסמס שהציעו לך. ולקחת בחשבון שיתכן ותקבלי סרוב ואם כך יהיה להיות בוגרת ולנהוג בבגרות. מאמין שכל מי שהגיב לך בשרשור הזה יחזיק לך
אצבעות
אין לראות בתגובה זו משום המלצה לנהוג בדרך זו או אחרת וכל הרשום פה הינו לכאורה בלבד
זיכרו:
לעולם לא נוכל לדעת כיצד עלולות המילים שלנו להשפיע על אחרים.
http://www.youtube.com/watch?v=hAX2ku9ifEs עם כל הגעגוע לחיבוק, לחיוך ולשיחה, כשבצד השני, אין גם צורך וגם רצון אמיתי בחיבור, לא משנה מה נעשה, זה לא יעבוד!