אבודה :(

אבודה :(

היי לכולם. הכרתי ממש לא מזמן בחור שממש מצא חן בעייני. היינו יחד במסגרת מסוימת בשבוע האחרון והיא נגמרה ולא היה לי אומץ להגיד לו משהו לפני שנפרדו דרכינו. עכשיו אני אוכלת את עצמי על זה ולא יודעת מה לעשות כדי לגרום לו להבין שאני מעוניינת (יש לי את המספר שלו). עצות מישהו?

daoli

New member
מה יש לך להפסיד?

המממ....

יש סיכוי טוב שאני אראה אותו פה ושם בשנים הקרובות ואני לא רוצה שיהיה מביך. חוץ מזה, אני כמובן מפחדת להתאכזב. אני לא יודעת איך להבין ממנו האם הוא מעוניין או לא.

daoli

New member
אז תרימי טלפון תמים שבו תזמיני אותו להיפגש

ולעשות משהו ביחד. לא בקטע רומנטי, אלה בקטע חברי. אולי במידה ותבלו יותר ביחד, תדעי יותר טוב אם יש סיכוי ותוכלי גם להראות את העניין שיש בך כלפיו. מה כבר יכול לקרות, שהוא יגיד שלא מתאים לו.....אז תיהיי מאוכזבת יום יומים ותמשיכי הלאה כשאת יודעת שניסית. אבל לא להעיז ולאכול את עצמך.....זה חבל. החיים קצרים ואין טעם לפחד, להתרגש???? זה כן

הבעיה היא....

שבמסגרת שבה היינו הוא היה גבוה יותר בהיררכיה ולדעתי זה יהיה קצת מוזר אם אני סתם אזמין אותו לבלות. הייתי פחות חוששת אם הייתי יודעת שלא אראה אותו יותר אף פעם אבל אני יודעת שיצא לי לראות אותו בעתיד הקרוב.

קוראים

לתגובות שלך תרוצים, ויש לי תואר מתקדם בזה
נסי גם למצוא תרוצים לצד השני למען ההגינות
אין לראות בתגובה זו משום המלצה לנהוג בדרך זו או אחרת וכל הרשום פה הינו לכאורה בלבד
זיכרו: לעולם לא נוכל לדעת כיצד עלולות המילים שלנו להשפיע על אחרים.
http://www.youtube.com/watch?v=TxeYFbC1HWM עם כל הגעגוע לחיבוק, לחיוך ולשיחה, כשבצד השני, אין גם צורך וגם רצון אמיתי בחיבור, לא משנה מה נעשה, זה לא יעבוד!

daoli

New member
אז אולי תתני יותר פרטים

מה בדיוק חיבר בינכם? היו לכם שיחות? ממש ביליתם ביחד כל יום העבודה, היו לכם רגעים שהייתם לבד? היתה כימיה? הוא שידר שיש לו סימפטיה אליך? למה יש לך את הטלפון שלו, באיזה סיטואציה קיבלת את המספר. דיברתם על דברים שלא קשורים לעבודה, הוא הראה התעניינות בדברים שמעניינים אותך, היו תשדורות שמעבר למילים כמו עיניים, מבטים, מגע כלשהו, חיוכים.....ספרי קצת

אז ככה...

כל הזמן שהיינו יחד היינו רק שנינו. בילינו כמה שעות מדי יום יחד. יש לי את הטלפון שלו לצרכים מקצועיים כעיקרון. דיברנו גם על דברים שלא קשורים והיו חיוכים והוא הסתכל עליי כמו שבחור מסתכל על בחורה
אבל עדיין אני לא בטוחה האם הוא מעוניין או לא. אפילו לא יודעת האם הוא פנוי או לא. מצד אחד היו דברים שנראו לי שהוא משדר שהוא מעוניין, מצד שני אני חושבת שאולי דמיינתי את זה. ואם הוא כן מעוניין- למה הוא לא יזם משהו?

sweetjane1982

New member
תנסי למצוא תירוץ ליצור איתו קשר

אולי תשאלי שאלה בנוגע למסגרת בה אתם נמצאים או דרך צד ג'.

זה פשוט

עדיף לנסות מאשר לחיות בתחושה של למה לא ניסיתי. מצד שני הבחירה מה לעשות או לא לעשות היא שלך כמו גם ההשלכות של המעשה או אי עשיית המעשה. אין לראות בתגובה זו משום המלצה לנהוג בדרך זו או אחרת וכל הרשום פה הינו לכאורה בלבד
http://www.youtube.com/watch?v=TxeYFbC1HWM עם כל הגעגוע לחיבוק, לחיוך ולשיחה, כשבצד השני, אין גם צורך וגם רצון אמיתי בחיבור, לא משנה מה נעשה, זה לא יעבוד!

אני מסכימה

אבל הבעיה היא שאני כן אראה אותו בהמשך...אז אם זה לא יסתדר זה יהיה ממש מביך

שוב

תרוץ.. אז תהיי נבוכה, so what ? את לא ילדה בגן נכון ? הביני, אם למשל מישהי מוצאת חן בעיני במקום העבודה (או פעם בתקופת הצבא) או בכל מקום שאני בתפקיד או מעמד גבוה משלה אני לעולם לא אזום כי יש לכך השלכות רבות. מאז ומעולם יש כאלו המתחילות איתי, לא תמיד אפשר לזרום עם המצב גם אם אני מאוד מאוד מעוניין אבל במקרים שהתפקיד מאפשר ויש רצון הדדי נתתי סיכוי ואם היא לא היתה לטעמי תמיד חיזקתי ועודדתי ואיחלתי בהצלחה. תמיד בדקתי האם זו המתחילה עימי מתחילה בגלל שיש בי משהו שאכן משך אותה ולא מדובר במשיכה לאדם בתפקיד רם יותר או בשל אופי הסיטואציה, בקיצור לראות שהמשיכה מגיעה ממקום עמוק יותר של אופי ואפשר גם יופי ולא רק בגלל המצב המסויים. מצד שני אני יודע שיש נשים וגברים הנוהגים בצורה מאוד מאוד לא נעימה לסיטואציה דומה גם אם המצב מאפשר, בד"כ אלו אנשים עם בעיה בביטחון העצמי שלהם החייבים כל הזמן שליטה על המצב ונתקלתי לא אחת בבנות ובנים שנפגעו מסיטואציה כזו אבל תמיד כשחושבים על הכל המסקנה היא שעדיף לנסות מלחיות אח"כ בתחושה של החמצה. אני למשל בכל קשר שהייתי נתתי כל סיכוי לקשר כך שכאשר קשר מסתיים מצפוני נקי ב100% שניסיתי ועשיתי הכל, הצד השני לפעמים מבין את ההחמצה רק לאחר שקשר הסתיים אבל אז אני בד"כ בקשר אחר ואין אפשרות לנסות שוב. היי בטוחה שגם לאדם בו את חושקת יש קצת ניסיון חיים, נסי בצורה מכובדת ועדינה, אפשר לגשש גם בצורות טיפה יותר עדינות מהודעת האסמס שהציעו לך. ולקחת בחשבון שיתכן ותקבלי סרוב ואם כך יהיה להיות בוגרת ולנהוג בבגרות. מאמין שכל מי שהגיב לך בשרשור הזה יחזיק לך
אצבעות
אין לראות בתגובה זו משום המלצה לנהוג בדרך זו או אחרת וכל הרשום פה הינו לכאורה בלבד
http://www.youtube.com/watch?v=hAX2ku9ifEs עם כל הגעגוע לחיבוק, לחיוך ולשיחה, כשבצד השני, אין גם צורך וגם רצון אמיתי בחיבור, לא משנה מה נעשה, זה לא יעבוד!

וואו תודה!

מודה לך על ההשקעה במענה :) נראה לי שאני אגשש עוד קצת ואשתדל לראות אותו כמה שיותר כדי לראות האם הוא מעוניין ואז כבר אחליט. קשה לי לעשות את הצעד כי בחיים לא עשיתי את זה, אף פעם לא התחלתי עם בחור...

מה

תודה ?
בכיף מותק. גם אני הייתי בודק עוד קצת אבל חשוב לזכור כי לעיתים הזמנות מתפספסת (נניח פתאום מישהי אחרת תתחיל איתו, ננייח הוא/את תעברו למקום אחר וכו') מצד שני לעיתים בעוד קצת הזה מגלים על האדם דברים שלא אפשר איתם, למשל אני גיליתי שמישהי שמאוד מאוד מצאה חן בעיני היא מעשנת וכו'. תמיד יש פעם ראשונה
http://www.youtube.com/watch?v=hAX2ku9ifEs עם כל הגעגוע לחיבוק, לחיוך ולשיחה, כשבצד השני, אין גם צורך וגם רצון אמיתי בחיבור, לא משנה מה נעשה, זה לא יעבוד!

לחץ

הוא דבר בריא, צריך לאפשר לעצמנו להיות בלחת במידה הנכונה. אין לראות בתגובה זו משום המלצה לנהוג בדרך זו או אחרת וכל הרשום פה הינו לכאורה בלבד

בקיצור

יש בפרופיל שלי תמונות
אלבום הומור

למעלה