אבודה, צריכה עצה....

eden123455

New member
אבודה, צריכה עצה....

בת 24 מאורסת לבן זוג שלי בן 27... חתונה אמורה להיערך בחודש פברואר..
אוהבת אותו מאוד אבל יש לו בעיה שהוא בן אדם מאוד עצבני ונוטה להתפרץ הרבה. אני לפעמים מפחדת להביע את הדעה שלי כי הוא ישר מתחיל לצעוק . אני אתן דוגמא.. שהלכנו לבחור אולם לחתונה הוא היה נעול על אולם אחד.. אמרתי לו בוא נלך לראות כמה אולמות אי אפשר ישר לבחור אולם צריך לראות כמה אופציות.. הוא ישר התחיל לצעוק ואמר שאנחנו נלך לאולם הזה כי גם יכולים לעשות לו שם הנחה ..לא אהבתי את האולם ואחרי שסגרנו שם בלית ברירה התחלתי לבכות והתבאסתייי והוא התחיל לצעוק שהוא לא רוצה להתחתןןןןןן והוא לא יתחתן איתי.. אבא שלי שהיה שם מתי שהוא צעק חטף עצבים והתחיל לצעוק עליוווו אמר לו שאף אחד לא יתנהג ככה לבת שלווווו.. עכשיו הבן זוג שלי ואבא שלי לא מדברים.. אני גם מבואסתת..
אחרי כמה ימים שאני והוא לא דיברנו הלכתי במוצ"ש עם חברה שלי לקניון.. איך שחזרתי הביתה הוא התחיל להשתולל ולהגיד שאני שרמוטה וזונה (סליחה על המילים) שאני הולכת לחפש גברים עם חברה שלי לכלך גם על אבא שלי בגלל שאבא שלי אז צעק עליו ובמשך חצי שעה הוא לא הפסיק לקלל ולצעוק וגם ירק עלי.. כבר התחלתי להשתגע ולהחזיר לו גם קללות..
אני לא יודעת מה לעשות אני חלשה קשה לי לעזוב אותו אני לא מסוגלת הייתה לנו כבר פרידה שהייתי בדיכאון ולא הייתי אוכלת כלום והייתי ממש על הפנים..

Alice in wonder

New member
תשארי איתו

ותחזרי אלינו פעם בחודש לשאול את אותה שאלה ולקבל את אותה תשובה.

Amazona

New member

יקירתי, ישמחו מאד לעזור לך כאן:

1-800-39-39-04
רק תתקשרי. בבקשה בבקשה תתקשרי לפני החתונה.

טלפון של אנשים טובים שישמחו לייעץ לך.

תתקשרי, אם לא ייראה לך תמיד תוכלי לנתק- מה יש להפסיד?

lital10000

New member
תזרקי אותו.

(-סגנון ורדה רזיאל).

מצטערת, בובתי. הבחור מפעיל עליך טרור ריגשי. זה קו אדום. לא מדליק בכלל ולא מצחיק. סותם לך את הפה, מקלל, צועק...

מה את צריכה את זה?!

זה קשר רע, ואם תישארי הוא יחמיר.

סטנגה Joe

New member
זה מאוד פשוט

תעזבי אותו ומהר אחרת תגיעי בקרוב לפורום נשים מוכות.
מעבר לזה עבור עצמך כדאי לך מאוד ללכת ולעשות משהו לגבי האישיות שלך.
משהו שיתן לך בטחון עצמי ואסרטיביות על מנת לשחרר אותך מהתלותיות שכנראה בגללה תגיעי בסופו של דבר לפורום הנ"ל ....

תגובה " אבודה , צריכה עצה "

עדן שלום רב
לאור המידע שמסרת פה זה נורא קשה להכנס למערכת נישואין במצב כזה . את רק בתחילת דרכך, צורת התנהגות של ארוסך כלפיך אינה מקובלת . מכיוון שאחרי הנישואין יצוצו עוד דברים , בית , משכנתא ילדים. האם הוא כל הזמן היה כזה ?

eden123455

New member
אנחנו 4 שנים יחד

תמיד הוא היה מקלל.. בגלל שאני אוהבת אותו הייתי מוכנה לספוג הכל והייתי חושבת שהוא ישתנה.. החלטתי לא להתחתן איתו

את חייבת עזרה מקצועית ותמיכת ההורים

ופשוט לבטל את הכול,
אני רואה בחורה צעירה ותמימה שהולכת להרוס את חייה ויותר מכך שגט לא תקבלי ממנו ,,עד המוות.
ממליצה לקבל עזרה מקצועית או אחר אבל בכוחות רבים פשוט להעיף אותו,
הוא אלים,מסוכן לך ולא בריא ואין שום סיבה שבחורה/אישה תהיה עם גבר לוזר כזה,

nirity1

New member
תגידי לא היית כאן לפני כמה חודשים

ושאלת את אותה שאלה בדיוק ? ואת עדיין שואלת....
נדמה לי שעניתי לך אז שאתם לא מספיק בוגרים להתחתן . זה שניכם שלבים אחד את הכעס של השני.... שניכם ילדותיים ועסוקים יותר בחתונה מאשר בנישואים .די כבר. או שתתבגרו או שתפרדו.

מריוס זכריה

Member
מנהל
העצה שלי: ללכת לטיפול

אני לא מאמין שתוכלי להיפרד ממנו ללא תמיכה מקצועית, ובלי שתתחיליל עשות תהליך שינוי. את נמצאת בקשר הזה כי יש לך בעיה עם עצמך. הבעיה מובילה אותך לקשר הרסני, והיא לא תיעלם מעצמה.

אם חייך חשובים לך, תשקיעי קצת בעצמך ולכי לטיפול.

eden123455

New member
תודה על העצות..

אני לא מתכוונת להתחתן איתו וגם אמרתי לו את זה אני הולכת לבטל את הכל

rona769

New member
ישר כוח!

כל הכבוד, אני חושבת שזאת ההחלטה הנכונה. אבל.. אני זה לא מספיק. את צריכה לדאוג לעצמך, לעזור לעצמך לא להגיע לאותו מצב שהיית בו כשנפרדתם פעם ולא להכנס לדכאון. יש שלל לדרכים לכך, את יכולה ללכת לטיפול, לאימון אישי, או לבד את יכולה לקורוא ספרי העצמה אישית, לבדוק מה ממלא אותך, לעשות דברים שמעצימים אותך ועושים לך טוב ועוד. בקיצור תזכרי שלהפרד זה שלב ראשון, אולי לא קל אבל פשוט לביצוע, לדאוג לעצמך, לאושר שלך זה השלב השני העיקרי. תשקיעי בעצמך

seeyou

New member
"מאורסים" זאת מסגרת "טרום חובה" לנשואים

בה צריכים בני הזוג להכיר אחד את השני לא רק מבחינה מינית אלא גם בהיתנהגות במצבים שונים של החיים

את אמורה ללמוד איך לא לתת לו סיבה(נוספת) להיתעצבן ו להביע את הדעה שליך בזמנים נכונים יותר(זה תפקידה של האם אשר רכשה הרבה ניסיון בחיים)

למה זה דומה?

מתל אביב במיוחד במרכז העיר ישנם הרבה כלבים אשר עושים את הצרכים שלהם כאשר בא להם ולא תמיד לפי הוראות הבעלים או של העיריה

לא עוזר לא קנסות ולא חינוך המחזיקי הכלבים-הכלבים בשלהם

האזרחים הרגילים צריכים ללמוד איפה לידרוך על מנת לא להיפגע ב"מוקשים,"

יותר נבון ללמוד איפה לידרוך מאשר לחנך כלב

שלא תביני אותי לא נכון הבעל העתידי לא דומה לכלב אבל גם הוא לא ישנה את טבע שלו .

בהצלחה

יוסי

למעלה